Haftanin her günü 1 bölge antrenmanı yardim

ErimKurt

Üye
Arkadaşlar merhaba ben sporu cok seven biriyim ve askerim suan 3 gün sonra askerliğim biticek.

Daha önce izmirde spor salonunda hergün 1 adele çalışıyordum ve hareketler 6 yada 7 hareket oluyordu butun hareketleri tamamliyabilecek şekilde girerdim ama ara verdim ve baya yiprandim esnetme hareketi yaparken bile kaslarım ağrıyor

Şimdi ise tamamen başlayacağım ve devamlılık olucak öğrenmeye çok açım bazıları bu spor yüzünden kafayı yedin diyor sizce bu program nasıl ve yapayım mi orta ağırlık ile devam edeyim mi sizden öğrenebilecegim bilgiler benim icin cok önemli [emoji53] [emoji26]

ac68445871eff11e442f2e87545105ee.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun bir aradan sonra benim tavsiyem ilk ay için full body şeklinde olacaktır

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış mı gördüm programını bilmiyorum ama biceps triceps için müsabık sporcu değilsen 3 hareket yeterlidir. fazlası geriye götürür diye düşünüyorum

eğer steroid tarzı bir ilaç kullanmıyorsan senle aynı anda başlayıp 1 sene boyunca haftada 3 gün fullbody veya 4 gün itme çekme tarzı çalışsa senin 2 katın kadar daha fazla gelişim sağlarlar(en az)

Uzun bir aradan sonra benim tavsiyem ilk ay için full body şeklinde olacaktır

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ara verdim ama bu hareketleri hafif yaparak ilerlemeyi düşünüyorum [emoji53] [emoji53]

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanlış mı gördüm programını bilmiyorum ama biceps triceps için müsabık sporcu değilsen 3 hareket yeterlidir. fazlası geriye götürür diye düşünüyorum
O zaman bu programla ilerliyerek biceps ve triceps hareketlerini azaltıp yapayım? [emoji53]

eğer steroid tarzı bir ilaç kullanmıyorsan senle aynı anda başlayıp 1 sene boyunca haftada 3 gün fullbody veya 4 gün itme çekme tarzı çalışsa senin 2 katın kadar daha fazla gelişim sağlarlar(en az)
Bu programin üstünde oynama yapsak senin tercihin ne fullbody olarak kullansak [emoji52]

ben mesela 1 hafta 3 bir hafta 4 gün çalışıyorum 1 er gün ara ile. benim önerim hem güç hem kas artışı için bileşik egzerisizler içeren(bench,deadlift,squat,overheadpress) tarzı temel haraketlerden oluşan bir program oluşturman olur. yanınada bir kaç izole egzersiz eklersin

Back
Yukarı