black___blood
Üye
abi bicepslerin ayrı bir dünya olmuş, yakında ayrı bi eve çıkmak isteyebilir, maşallah valla.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sanırım bornova game city karşısındaki mekan olacak hocam sizin bir de motorunuz var değil mi yazın hep geçerdim oradan...
Öncelikle steroid geçmişim öyle düşündüğünüz gibi uzun yıllar filan değildir 90kg ve 45 cm kola kadar zaten doğal yollarla gelmiş biriyim sadece eşiği aşmak için toplamda yıılar içinde 2 şer 3 er aydan 7-8 ayı geçmez benim kullanımım 12-13 yıldır bu sporu yapıyorum etrafımda onlarca steroid kullanan insan oldu şunu söyleyeyim kalıcı etki gören birkaç kişidir lütfen kafanızdan iyi ve iri birvucut varsa kesin steroid vardır düşüncesini atın bütün olay genetik te beslenmede ve vucudun bu besinleri kabul etmesinde uykuda ve düzenli sert idmanda.
2. Soru: günlük sağlık durumum herkes gibidir ama bağışıklık sistemim normal birine göre haliyle daha sağlamdır kolay kolay hasta olmam aşırı protein almama karşın karaciğer böbrek ve kalp fonksiyonlarında sorun yoktur.
Bornovada ki salaş mekan konusuna gelince ben oranın antrenörüyüm uzun yıllardırbu bir tarz meselesi şunu söyleyeyim en iyi sporcular bu tarz yerlerden çıkar beni en lüks salona koysan böyle çalışamam bence işi bilen adam makineleri minumum kullanır dumbell ve halterlerle çalışır benim olayım bu eski tarz yer.
Son sorunu gelince 12-13 yıldır bu işteyim hiç tek tekrar max. kg denemelerim olmadı benim eklem ve kemik yapım çok sağlam ve iri değil bu tarz denemeler eklemlerime zarar vereceğinden yapmıyorum sadece bench de şunu söyleyebilirim 168 kg ile 4 tekrar yapmıştım onun dışında ne squat nede deadlift de gereksiz zorlamalara girmedim
Normalde oturup bu kadar uzun cevaplar yazmamiyi günümdeyim herkesin hedefindeki vucuda ulaşmasını dilerim kolay gelsin hepinize
Evet bornova da küçükpark ta start game ve game park karşısı motor olayıda doğrudur siyah honda 1000 rr benim.![]()
kaç yılda böyle bir vücuda sahip oldunuz acaba?
hakan abinin eski ogrencisiyim
konuyu yeni gordum sasirdim
spora orda baslamistim anilarim canlandi![]()
bu başlıktan değil bodyforumtr üyeleri, neredeyse tüm Türkiye haberdar2012 den beri nasıl göremedin? Gerçi sana da hak vermek lazım; 'Yeni başladım, protein tozu içsem, 1 ayda gelişir miyim' başlıklarının arasında kaybolup, görememe ihtimali de yüksek
![]()