GetShredded
Üye
Bu iyiydihocam fevkalade.... sizin vücuda çok yakın bir vücudum var. şöyle 15-20 yıl kadar daha çalışırsam, hemen hemen aynı olacağız.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bu iyiydihocam fevkalade.... sizin vücuda çok yakın bir vücudum var. şöyle 15-20 yıl kadar daha çalışırsam, hemen hemen aynı olacağız.
Planlı bir yarışma yok kafamda mevcut sartlarda da yarismalarin hali ortada yarışma işi biraz ego ile ilgili hiç takdir edileyim iste kimler şampiyon oluyo haksizlik diye düşünmedim ben kendimi biliyorum bu kiloda bu yag oraninda bu estetikte az adam olduğu nun farkindayim uyduruk bi yarismadan gelecek teneke madalyaya ihtiyacim yokhocam biz de onu diyoruz işte, çamur atanların neden çamur attığını anlamış değilim. ortada cılız bi bacak yok aksine vücuda göre normal bi bacak var. estetik durmuyo derken yanlış söylemişim bulk duruyo demek istedim. yanlış anlaşılma olmuş.. bu arada yarışma düşünüyo musun?
Uzun zamandır siteye girmiyordum yeni gördüm, salonda foto olayı gurur vericiforumu bıraktıgınız ara verdiğiniz bi dönem vardı,onun oncesinde aktif yazarkenden beri hayranlıkla takip ettiğim birisiniz.bir süredir devam ettiğim spor salonunun da duvarını büyük bir fotonuz süslüyor.Fotoyu görür görmez hocaya hakan abi bu salonda çalıştı mı yoksa dedim,bana yok kişiyi tanımıyoruz vücudu saglam oldugu icin internetten alıp büyütüp çerçevelettirdiğimiz bir fotoğrafı yanıtını aldımmaşallah.
Uzun zamandır siteye girmiyordum yeni gördüm, salonda foto olayı gurur vericidaha buyuk daha guzel fotolarim var kollar uzun zamandir 54 cm civari, onlardan koysun
güncel birkaç form koyayim
Partnerim nasilsin
Izmirde havalar nasıl?
Maşal
Sağol , iyiyim foruma girdiğimde yaş 25 26 idi şimdi 40 oluyorumPartnerim nasilsin
Izmirde havalar nasıl?
Maşallah iyisin, hakkini vermeye devam.
Selamlar
Sağol , iyiyim foruma girdiğimde yaş 25 26 idi şimdi 40 oluyorumölene kadar devam, İzmir sicak havalar soğusa da sert idmanlar başlasa diye bekliyorum. Bu kış kolu 55 cm yapmak için uğraşacağım ki hedef olsun hırs olsun, ara sira girerim artık, kolay gelsin, başarılar sana.
daha bu ikiliyi görüğümde bi çocuktum.14 yaşındaydım.20 yaşındayım şimdi.İki yaşayan EFSANE