• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hakan79 100 Kg 178 Boy 50 Cm Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakan79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakan79

Üye
izmir bornovadayım 26 yaşındayım 5-6 senedir bu sporu yapıyorum başlamadan önce 68 kiloydum bi fotolara bakın değerlendirin eleştiriler yapıcı olursa sevinirim

Edit (Blitz) : Bu başlıktaki fotolar zaman aşımına uğradıkları için böyle bir düzeltme yaptık. Fotoları buraya topladık...

060119162206ol4.jpg

27102005038nm3.jpg

aadwvs3.jpg

cimg5139tl7.jpg

cimg5140ob8.jpg

cimg5141rr2.jpg

cimg5146qq7.jpg

deien2ym8.jpg

dscn0016yr4.jpg

deien1jm6.jpg

dscn0395resizeah2.jpg

g230620052hp7.jpg

photo0010cz0.jpg

photo0007ex8.jpg

image2fz0.jpg

image4fj3.jpg

hknsrtxe1.jpg

hakan028uj0.jpg

hakan016tbh4.jpg

hakan016gv0.jpg

19052006011ck2.jpg

goruntu5resizetd2.jpg

karın kasların mükemmel gerçekten genetik harikası :D
ama bence omuz başlarını filan çıkarsan çok daha mükemmel olucak vücudun.
kolay gelsin

Yeni Baslik icin izin alindi

/Despo

omuz olayı sizin duruşunuzdan dolayı öyle gözüküyo resimleri tepeden değil biraz daha aşağıdan çektirin omuzlar bana göre fotoğrafı çeken kişinin azizliğine uğramış

Bence gercekten güzel vücut, tebrikler.
İlle eleştirmemiz gerekirse, ki bu eleştiriler, sadece daha ileri aşama için, ki olmasi gerekiyor mu, bu da ayrı bir konu...
Omuzlar geniş değil, bunun için, ben bol bol geniş tutuş, upright row öneriyorum.
Hem omuzlari daha yüksek gösterir. Yaparken dirsekleri yukarda tutmak önemli.
Bunun dışında, üst göğüs daha dolu olabilir, ilaci belli, bol incline.
Himmm, birde, göğüs kafesi için, biraz daha pullover.
ve beni düşündüren, bu kadar güzel bicepsi olanlarda, sirt sorun olabiliyor.
Zaten pozlarda, sirti one cikarmamissiniz.
Sirtla ilgili bir sey diyemeyecegim.
Eger cok genis degilse, ve detay sorunu varsa, kol calismasini, sirt idmanina kaydirmak cok yararli olur.
Önceligi sirta verip, kol icin yapilan setleri yari yariya azaltmanizi tavsiye ederim.
Başarılarınızın devamını dilerim (bence başarı sadece podyumda kazanılmaz, 5-6 senede fazla yağlanmadan 32 kilo almak, muazzam bir başarı) tekrar tebrikler.

Genislik bence çok iyi, detay için, arka çift biceps pozu görürsek;
Arka çift biceps pozunda, sirt kalinliği ve detayi daha net anlaşılıyor.

tebrik ederim..gerçekten iyi çalışmışsın..eminim iyide beslenmişsin.bilmiyorum varmı ama beslenme topicinde nasıl beslendiğinden bahsedebilirsin ..Ağırlığım 100 kg demiştin değil mi?

evet 100kg bugün tartıldım

beslenmemde çok değişik birşey yok hep bilinen şeyler

3 kez 1 er aydan sustanon primabolan kürü yaptım senede bir kez olacak şekilde ama tavsiye etmem özellikle 41 yaşındaki sana

Bende kür yapmayi dusunuyorum, cok enteresan geldi zira sustanon asil etkisini 3 ya da 4. haftadan sonra gosterir derler.
Yani, 4 ayri testosteron esterden olusuyor ve bunlarin vucuda karisma sureleri birbirlerinden farkli bildigim kadariyla.
Sustanon isin icine girince, 6-8 hafta kur tavsiye ederler.
4 haftada zaten sustanonun vucuttaki anabolik etkileri ancak kendisini gostermeye baslamisken, kuru kesmeyi anlayamadim.
Bu kadar sorgulamamin sebebi, bende ciddi olarak, vucudumu yaglardan arindirip temizleyerek, bu yaza kadar 8 haftalik kur dusunuyor olmam.
Isin inceliklerini sizlerden ogrenmek istiyorum, ama birbirimizi doğru yönlendirelim lütfen.

ben kimseye tavsiyede bulunmuyorum ne yaptıysam onu yazdım doğru veya yalnış kimseyede ben böyle yaptımsizde aynısını yapın demiyorum ayrıca ben senin vücüdu gördüm zaten yağlısın birde kür yaparsan şekiller iyice kaybolur ve bu sporun ruhuna aykırı bir vücüt oluşur tabii bu benim görüşüm ama bu spor estetik sporudur sadece iri yarı olan bir sürü adam sokaklarda zaten dolaşıyor bence olay vücuttaki çizgi ve ayrıntıları çıkarabilmekte herkezin yoılu açık olsun iyice araştırıp kendinize uygun olanı yapmanız dileğiyle...başırılar

hakan79 dedi:
ben kimseye tavsiyede bulunmuyorum ne yaptıysam onu yazdım doğru veya yalnış kimseyede ben böyle yaptımsizde aynısını yapın demiyorum ayrıca ben senin vücüdu gördüm zaten yağlısın birde kür yaparsan şekiller iyice kaybolur ve bu sporun ruhuna aykırı bir vücüt oluşur tabii bu benim görüşüm ama bu spor estetik sporudur sadece iri yarı olan bir sürü adam sokaklarda zaten dolaşıyor bence olay vücuttaki çizgi ve ayrıntıları çıkarabilmekte herkezin yoılu açık olsun iyice araştırıp kendinize uygun olanı yapmanız dileğiyle...başırılar

Walla bende "bende ciddi olarak, vucudumu yaglardan arindirip temizleyerek, bu yaza kadar 8 haftalik kur dusunuyor olmam"
diyerek zaten, diet yapmadan küre girmeyecegimi soyledim :)
Türk standartlarina gore zaten fazlasiyla iriyim, sokaktaki vatandastan iri olmak icin kur yapmama hiiiiic gerek yok :D

BU KONULARIN TARTIŞILMA YERİ BU TOPIC DEĞİL

sen değilsin çocuk bence kür yapmadan önce vücüdun belli bir seviyeye gelmesi ve artık bir yerde takılması ve daha fazla ilerleyememe durumunda o eşiği atlamada kullanılmalı bu arada bu tarz konuların benim başlığım altında değil ilgili bölümde tartışılması gerekiyor o yüzden ilaçlar ve kür hakkında soru sormazsanız sevinirim..

Yanlış anlıyorsun!!

Karasan dedi:
hakan79 dedi:

Walla bende "bende ciddi olarak, vucudumu yaglardan arindirip temizleyerek, bu yaza kadar 8 haftalik kur dusunuyor olmam"
diyerek zaten, diet yapmadan küre girmeyecegimi soyledim :)
Türk standartlarina gore zaten fazlasiyla iriyim, sokaktaki vatandastan iri olmak icin kur yapmama hiiiiic gerek yok :D

Ben sana dedim ki sokakta bir sürü iri adam var senin onlardan farkın şekilli ve parçalı bir vücudun olmasıdır aşırı bulk bir adam dışarıda normal iri bir insan gibi görünür oysa define bir bodyci heryerde farkını hissettirir sen ne istediğine karar vermelisin!!

ARKADAŞLAR BENİM TOPICTE TARTIŞMA İSTEMİYORUM

Arkadaşlar benim topic daha önce bu ikili tartışmalar yüzünden çöp kutusuna atıldı bu yüzden lütfen daha dikkatli ve seviyeli olalım!!

Back
Yukarı