Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kumsuz dedi:100 kg biri için 50 cm kol çok büyük bir ölçü değilki.bunda inanmayacak ne var.75-80 kg da yarışmaya kupkuru ve 50 cm kolla cıkan insanlar varken.kol 50 kalf 40 olmaz tabi ki.oda en az 50 olmalı.benim ki sadece yarışmacı mantığı.
hakan79 dedi:bu arada yarışmalarda kolu büyük olana kupa vermiyorlar bütün vucudun orantılı olacak siz bu konuda benim üst vucuduma laf edemezsiniz bir bacaklara konuşabilirsiniz oda benim tercihimdir yarışma düşünmediğimi daha öncede belirtmiştim bu yüzden bacak çalışmama (özellikle calf) bana ait bir karardır herkesin görüşleri farklıdır benim beğendiğim vucutta çok büyük bacaklara yer yok bir gün yarışma kararı alırsamda emin olun en sağlam bacağıda yaparım ben en zor yapılan karın kaslarını dizmişim bacak mı yapamıyacağım ayrıca ben şu an 100 kg mım yarışmaya girsem 85 90 da girerim herhalde ve kollardan fazla ölçü gitmez yani 85 kilodada yine 50 cm kol olur saygılarımla :x :x :x :badgrin: :badgrin:
hakan79 dedi:bu arada yarışmalarda kolu büyük olana kupa vermiyorlar bütün vucudun orantılı olacak siz bu konuda benim üst vucuduma laf edemezsiniz bir bacaklara konuşabilirsiniz oda benim tercihimdir yarışma düşünmediğimi daha öncede belirtmiştim bu yüzden bacak çalışmama (özellikle calf) bana ait bir karardır herkesin görüşleri farklıdır benim beğendiğim vucutta çok büyük bacaklara yer yok bir gün yarışma kararı alırsamda emin olun en sağlam bacağıda yaparım ben en zor yapılan karın kaslarını dizmişim bacak mı yapamıyacağım ayrıca ben şu an 100 kg mım yarışmaya girsem 85 90 da girerim herhalde ve kollardan fazla ölçü gitmez yani 85 kilodada yine 50 cm kol olur saygılarımla :x :x :x :badgrin: :badgrin:
Seco dedi:Arkadaşlar bu sporun adı elbetteki vücut geliştirme ancak orantılı alt veya üst bu sizi ilgilendirmez.O sadece vücut yapmak isteyen kişinin kararı.Yok calfi yokmuş yok bacak zayıfmış bu sizi hiçmi hiç ilgilendirmio bence.Yani kısaca burda kendi kendinizi yiyosunuz..İtiraz etmeyin boşu boşuna kapışmayın bence hocanın vücudu on numara ve buradaki bir çok kişiye taş çıkarıcak kadar estetik.Bakın estetik diyorum büyük demiyorum yanlış anlamayın...Saygılarımla. :shock: :shock: :shock:
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: