eevet bazıları definasyon zamanı 16 tekrarlı filan setler bazılarıda ben ağır kilo girmeyi sevmediğim için yavaş ve nizami yaptığım hareketler kilo önemli değil yani çok normal kilolarlada 50 cm kol oluyo yeterki doğruteknikleri kullanınhakan senın vücudun hayranıyım.daha öncede solemiştim sanırım.estetik açıdan çok göz dolduruyorsun
fakat birşey farkettim belki de yanılıyorum ama vücudunun kapasitesinden çok daha az ağırlıkla çalışıyorsun yanı ben daha senınle aynı ağırlıklarda çalışıyorum!acaba bu definasyon programının videoları mı yanı anlamadım.
Ayaz nerelerde Hakan? Görüyormusun hic, uzun süredir forumda yok.
evet beyler bayanlar..hakan79 ayaz vücutlar güzel hakkını vermek lazım.fakat tek merak ettiğim şuan haka79 un yeni bir resmini görme imkanımız varmı çünkü videoların çoğu ölü ve şuan tek merak ettiğim hala aynımı, çünkü belki kızılabilir bu yazdığıma ama girdiği benc press ağırlığını çok düşük gördüm ve sonda yardım alması beni yıktı bi ara 100 kilo üstü bi ağırlık yazmıştı ama onu bile vücuduna az görüyorum ben şuan maksimum 180 kilo + bar ağırlığında 4 tekrar yapıyorum ve sadece 75 kiloyum .mesleğim hammallık belki ondandır.herkese slmlar