Hakan79 ve Ayaz yeni antrenman videolari!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayaz,benim merak ettiğim, sporu 6 yıldan beri yaptığını söylüyorsun, motivasyonunu nasıl koruduğunu açıklayabilir misin?özellikle beslenme düzeninde bozulmalar oldu mu,olduysa bu vücuduna nasıl yansıdı?

Acikcasi kac yildir bu sporla ugrastigimi ifade etmekte zorlaniyorum. cünkü ilk 2,5 - 3 yil bosuna kürek cekmis gibi geliyor artik. 6 senin son 3 senesini beslenmeme ve diger püf noktalara dikkat ederek gecirdim. Ve emin ol, ilk 2,5 yilda yapamadigimi dikkat etmeye basladiktan 8 ay sonra yaptim. tabi ki aralarda 3-5 ay sopru biraktigim, beslenmeye dikkat edemedigim zamanlar oldu. Ama her defasinda yeniden basladigimda dha iyi birsekilde geri döndüm. Hayatta eskisi gibi olamam dedigim zamanlarda bile disiplini ele alinca daha iyi oldugum oldu.

Zaman gectikce kaslar artik vücudun bir parcasi oluyor. Kaslar ne kadar vücutta kaliyorsa o kadar kalici oluyor. yani dikkat edemedigin zamanlarda 3 ay önce olusan kaslar 2 yil önce olusan kaslardan cok daha cabuk gidiyor. bu kendi edindigim tecrübem.

kendimi saldigim zamanlarda genelde ilk motivasyon kaynagim bodybuilding-videolari ve burada ki topigim oluyor. video izliyorum. kendi topigimde ki resimlere ve yorumlara bakiyorum, birden gaza geliyorum.

saygilar

Ayaz belime baraj kurdum lafına koptum ya .....
Bende belime baraj kurmak istiyom bi barajda bana kuralım kilolar yukarıda toplansın.

arkadaslar konuyu daha fazla uzatmadan konu disinda kalmayalim.

hakan ve ayaz sizi öncelikle medeni cesaretiznden dolayı gerçekten tebirk ederim.... ayaz snn göğüsler birazdaha dolu ve kanatların hacimli olsa seni kimse tutamaz kardeşim... hakan79 a gelirsek hakanın beli biraz daha ince olsa daha ii olurdu ama ikiniznde vücut çoq güzel ikinizide tekrar tebrik ederim ve başarılarınzn devamını dilerim. inşallah bizlerde sizini gibi güzel vücutlara sahip olruuz. saygılar..

Ayaz bence artık yeni bir video ekle şuanki halin çok çok daha iyi;)

ayrıca hakan79 unda vücudu çok iyi

bu arada hakan dan ses seda yok. nerede, ne yapar son durumu ne ayaz sen biliyorsundur...

bu arada hakan dan ses seda yok. nerede, ne yapar son durumu ne ayaz sen biliyorsundur...

Ben de bir seneden fazla Izmir'de olmadigimdan dolayi pek görüsemiyoru. Ara sira yazisiyorduk sadece. Ama en son iyiydi yani, idmanlara devam ediyordu ve kendi basligina resim ekleyip kücülmek istedigini söylemisti.. ben de su an tek bunu biliyorum.

videoları henüz indiremedim ama ikinizin bir arada poz verdiği fotoğraf bile yeterince motive edici. teşekkürler o yüzden.

ayaz güncel resimlerin varsa göğüs kısmındaki gelişimi görebilir miyiz, yoksa video gibi onun için de bekliyor musun aynı sebeplerden?

www.ktunnel.com-->hakan79 diye search e yazman yeterli...ktunnelden dogru link vererek bir videoyu acamazsınız...

ya ayaz ben nedense senin vücudu gördükçe çok pis gaza geliyorum ve gidip çalısasım geliyo anlamadım gitti :D bi hacim yapayımda bu sene sonra definasyon yapıcam ve fotolarımı buraya koyucam senin yorumun benim için önemli olucak ona göre;)

arkadaşlar merhaba ben buraya bugün yeni üye oldum.. bu konularda malumattar değilim pek de anlamam ama BÜYÜK BİR HIRLA İSTEK VE AZİMLE GÖBEK ERİTİP VÜCUT YAPMAK İSTİYORUM..

TEK İSTEDİĞİM GÖBEKSİZ ATLETİK BİR YAPIYA SAHİP OLMAK.

sizleri görükçe imreniyorummm

youtubeda adamın biri hakan79un videoya comment yazmış;

is this the animal pak guy???

buradanda anlaşılacağı gibi artık vücudda son nokta helal olsun :D

Back
Yukarı