Halka Kalamar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qKn

Üye
Halka Kalamar 400 gr
pi_productimage_89.jpg

Pişirmeye hazır, donuk üründür. Özel soslarla işletmemizde yumuşatılmış ve lezzetlendirilmiştir.

Kalamar keyfine ulaşmak için sadece ürünün çözündürüp kızartmanız yeterlidir. Pınar Halka Kalamar ile kalamar tava, ızgara, salata ve birçok özel yemek yapabilirsiniz. Restoran Kalamar keyfinizin tamamlayıcısı Tarator sos ise hediyesidir.
Besin Değerleri

Enerji (kcal/kj): 75/314
Protein (gr): 16.2
Yağ (gr): 0.8
Karbonhidrat (gr): 0.3

genelde bu unlanıp, bol yağda kızartılıp yenir. o zamanda bol kalorili bol yağlı bir yiyecek halini alıyor. bir de kalamar, karides ve midyenin kolestrol oranının diğer deniz ürünlerine göre çok daha yüksek olduğunu duymuştum. doğru mudur bilemiycem...

Şuan normal gözükebilir yağ oranı vs. ama yağda kızartıldığı an fena bi hal alı.tavsiye etmem =)

Kalamar her yerde pahalıdır arkadaşlar. Bazı tatlar proteine yağa bakıp fiyatlarını şekillendirmez. Öyle olsa lor peyniri dünyanın en pahalı ürünü olurdu. Kalamar dünyanın en güzel tadıdır. En kötü balık lokantasına gidin 5-6 tanesini 10 milyondan aşağı yiyemezsiniz. Lokantalarda harika olur. Yerken mest olur uçar gidersiniz.

İçine light kaşar atıp yağsız olarak fırında veya buharlı kızartıcılarda yapıp yiyin bak dünyada ne tatlar varmış göreceksiniz.

arkadaşlar nordsee die lokanta açıldı oraya uğramanızı tavsiye ederim şuan bir tek taksimde var birde nişantaşında açılıcak....bilgilerinize

sübye alın kilosu 4 lira falan ben guvecte yapıyorum yahnisini cok guzel oluyor

Back
Yukarı