BassHunter
Üye
Evet başlık size tanıdık geliyor. Problem gene kıl. Fakat konuyu araştırma yaparak açtım. Yaş 16 olduğu için lazer epilasyon seçeneğini yok sayalım. Ağdaya gelirsek çok acılı dediler fakat sorun acı değil, aşırı pürüssüz yapması. Bazı arkadaşlar başlıklı traş makinesi diyorlardı. Denedim çok memnun kalmamakla beraber son çare olarak kullanılabilir. Zira bana kılları arttırıyor gibime geldi(sık kullanmıyorum)
Asıl konu hamamotu bu konuda çok farklı yorumlar var. Memnun kalanlar, nefret düzeyinde tavsiye etmeyenler.
Anladığım kadarıyla hamamotunun olayı şu:
- Ucuz - Kullanımı kolay - Kısa süreli etkili - Kokusu iyi değil
Tavsiye etmeyen kesimden ise şöyle uyarılar gördüm.
- Kötü kokuyor - Jiletten bir farkı yok - Etkisi kısa sürüyor - Kılları arttırıyor
Sonuç olarak benim endişem ağdayla aynı etkiyi yapması (aşırı pürüssüz) ve kılları arttırması. Konu altında kullanan arkadaşlardan iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirmelerini ve tavsiye edip/etmediklerini öğrenmek istiyorum.
Asıl konu hamamotu bu konuda çok farklı yorumlar var. Memnun kalanlar, nefret düzeyinde tavsiye etmeyenler.
Anladığım kadarıyla hamamotunun olayı şu:
- Ucuz - Kullanımı kolay - Kısa süreli etkili - Kokusu iyi değil
Tavsiye etmeyen kesimden ise şöyle uyarılar gördüm.
- Kötü kokuyor - Jiletten bir farkı yok - Etkisi kısa sürüyor - Kılları arttırıyor
Sonuç olarak benim endişem ağdayla aynı etkiyi yapması (aşırı pürüssüz) ve kılları arttırması. Konu altında kullanan arkadaşlardan iyi ve kötü yanlarıyla değerlendirmelerini ve tavsiye edip/etmediklerini öğrenmek istiyorum.