Hangi çamaşırı giyersiniz ??

Tabii ki boxer da, esas olarak alacağın kıyafetleri boxer bile olsa annene aldırma çünkü bu konudaki zevkin gelişemez. Ergenlikte başlayan giyinmeyi öğrenmek, ileride sana giyinmeyi bilmek olarak dönecektir. Hiçbir kadın, gerçi senin durumunda kız diyelim bunlara :p , giyinmeyi bilmeyen ve herhangi birşeyini annesine aldıran erkeklerden hazzetmez.

haklısın abimde maddi güç aileden geliyor şimdilik... ayrıca ben bu strech ve şort olaylarından ötürü bayaa bir sıkıntı yaşıyorum...

haklısın abimde maddi güç aileden geliyor şimdilik... ayrıca ben bu strech ve şort olaylarından ötürü bayaa bir sıkıntı yaşıyorum...

Sortla baslayıp belkı varıkosel olur endısesıyle strech'e gececegıne dırek strech'le basla..Ilk baslarda sıkıntı yapar ama en azından sort kadar varıkosel olma olasılıgın yoktur..

Sortla baslayıp belkı varıkosel olur endısesıyle strech'e gececegıne dırek strech'le basla..Ilk baslarda sıkıntı yapar ama en azından sort kadar varıkosel olma olasılıgın yoktur..

şunu öğrendim ki bir çok arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşıyormuş (buradan tanıştığım arkadaşlarım oturduğum siteye yakın yerden çıktılar ve tanışıp konuştuk yani gerçek hayattan yaşanmış deneyimdir :)) bu konuyu okuyupta saçma diyenlere diyebilirimki bu jenerasyonun problemlerinden biri de bu... onun için bu konu diğer arkadaşlarımıza yol göstermek açısından da önemli denebilir...

umur35 strech için hangi marka vs önerirsin?

tavsiyem bence hem rahat hemde sexy en azından kızlar öle sölüyo;)
http://www.myddnetwork.com/clothing...nt/uploads/unico-bi-color-suspensor-boxer.jpg
(tabi renk olarak sölemiyom sonuçta herkesin zevki farklı)

ama trunkda iyi tercih olabilir mesela şu;
http://www.dealbyethan.com/mens-fas...bodywear/n2n-sg1-black-n2n-renegade-trunk.jpg

yanıtı çok geç gördüm... çok teşekkürler ama pembe bizi bozar abi :D :D :D benim srorunlarımdan biri de annem malesef :o

yanıtına teşekkürler tekrar tekrar...

bence boxer giy..benimde 7-8 sene önce dediğin gibi okulda problemolurdu sliple soyunmak:)herşeyi göze al ve boxera geç.(hiç olmazsa beden günlerinde:P)

Bana gelirse ben 2sini karışık kullanıyorum.

Tabiki boxer.

Kötü kedi şerafettin, quik bull, dikkat çocuk yapabilir, her kapıyı açar tercih ettiğim modeller.

Bulunduğun şehirde kompedan varsa güzle boxerlar bulabilirsin.

Birde arkası çarpraz yüzücü tarzı atletler öneririm. Şu aralar gri ve siyahı baya bi modaymış ordaki kız söylemişti. Ben aldım memnun kaldım.

Tabiki boxer.

Kötü kedi şerafettin, quik bull, dikkat çocuk yapabilir, her kapıyı açar tercih ettiğim modeller.

Bulunduğun şehirde kompedan varsa güzle boxerlar bulabilirsin.

Birde arkası çarpraz yüzücü tarzı atletler öneririm. Şu aralar gri ve siyahı baya bi modaymış ordaki kız söylemişti. Ben aldım memnun kaldım.

kompedanı biliyorumda malum aileyi alıştırmak zor... şu boxer krizini atlattıktan sonra amaç atlet zaten :D :D :D yanıtlara teşekkürler...

güzel vücuda çuval giysen yakışır slip yada boxer fark etmez

bu sorun abartılacak bi sorun degil annene solemeye utanıyorsan kücük birikmlerle kendin alıcaksın eger rahatsan slip devam derim

Göz önünde bulundurulması gereken iki kıstas var: Birisi sağlık ve keyif adına rahat olması. İkincisi ise içinde iken aynaya baktığında güzel olup olmaması. İkincisinden başlarsak ikincisi kişisine göre değişmekle birlikte strech boxerlar göze hitap ediyor. Sağlık yönünden de strech boxerları önermiş bir çok arkadaş, tabii bununla ilgili ciddi bir makale yayınlanmış mıdır ve ne kadar doğrudur bilemem. Olayın çözümlenmiş halindeki doğru cevap ise strech boxer olacaktır gibi geliyor bana. Bir geçiş isteniyorsa strech boxera geçiş yapılabilinir. Tabii burada bir soru daha akla gelecek: Uzun strech boxer mı kısa strech boxer mı??? Spor sırasında kas gruplarını tutması için uzun strech boxer, sosyal hayatta yaşamımızı sürdürürken ise kısa strech boxer yapılması gereken tercihler gibi geliyor.

Lisede soyunma odasındayken iki arkadaşımın arasında geçen diyaloğu paylaşmak isyiyorum :)

-Olum sen hala kilotmu giyiyorsun. :D
-Evet.Noldu ki?
-Utanmıyormusun olum artık çağa ayak uydur.Ayıp ayıp!!!

:D

bu sorun abartılacak bi sorun degil annene solemeye utanıyorsan kücük birikmlerle kendin alıcaksın eger rahatsan slip devam derim

öyle diyorsun da abicim sevgilim alışveriş merkezinde takılırken "ayyy şu boxerlar ne seksi" gibi bir kelam edince bende değiştirmeliyim dedim :) yoksa rahatım sorun yok :)

birikim konusunda migrostaki don juan bir boxer 10 lira (veya yakın) hal böyle olunca anneye bağımlı kalıyorum...

Göz önünde bulundurulması gereken iki kıstas var: Birisi sağlık ve keyif adına rahat olması. İkincisi ise içinde iken aynaya baktığında güzel olup olmaması. İkincisinden başlarsak ikincisi kişisine göre değişmekle birlikte strech boxerlar göze hitap ediyor. Sağlık yönünden de strech boxerları önermiş bir çok arkadaş, tabii bununla ilgili ciddi bir makale yayınlanmış mıdır ve ne kadar doğrudur bilemem. Olayın çözümlenmiş halindeki doğru cevap ise strech boxer olacaktır gibi geliyor bana. Bir geçiş isteniyorsa strech boxera geçiş yapılabilinir. Tabii burada bir soru daha akla gelecek: Uzun strech boxer mı kısa strech boxer mı??? Spor sırasında kas gruplarını tutması için uzun strech boxer, sosyal hayatta yaşamımızı sürdürürken ise kısa strech boxer yapılması gereken tercihler gibi geliyor.

estetik fenomen yanıtına çok teşekkür ederim... ben şu zamana kadar 2-3 tane short aldım bunlar iyi gibi fakat malum her giyişte sorunlar yaşıyorum... bu hafta ilk kez okulda kumaş pantalonda da deneyeceğim... strech konusunda ise kısada var uzunda birer tane fakat henüz denemeye cesaret edemedim... kaç tane almalıyım sizce?

bu arada çok güzel geri dönüşler aldım :D amma da slip mağduru varmış :D bir çok artık arkadaşım dediklerim bu konuyu açmama teşekkür ettiler... bende yanıtlara teşekkür ederim...

Ben strech derim kom'un strechlerinden kullanıyorum gri -siyah çok rahat üstelik fazlada pahalı değil 5 lira almak istersen istanbulda bi kaç adres söyleyebilirim .
Boxer şort bi kaç kez denedim çok rahatsız edici ikide bir yukarı çıkıyor habire elin orda bide eşofmanın altına boxer şort giyip dışarı çıkmak gibi bi hata yaptım tınn ayaklandı junior bidaha mı tövbe sakın diyorum :) slip dona gelince eski beyaz don dediğimiz sliplerin yerine artık bugün daha rahat ve şık slipler var .
Strech al rahat et kardeşim ...

işte bende ondan dolayı değiştirmeyi istiyorum :) gerçi siyah slip giyiyorum uzun zamandır ama yine de tam değiştirmek lazım...

Back
Yukarı