Merhaba beyler
ya forumdaki yazılmış olan amino asitlere baktım
tamamdır işte bunu alıcam diyorum sonra başkasını görüyorum aa acaba bunumu alsam diyorum. Supplementler konusunda pek bilgim yok zaten.
şimdi yanlış birşey olamsan ters tepki vermesinden korkuyorum yanlış karar vermekten
şimdi kullandığım şeyleri yazim ben size
universal animal cuts
L-arginine - L ornithine birleşimi (GNC)
DHA (GNC)
şuan bunları kullanıyorum
171 boyundayım
92 kiloyum
17 yaşındayım
amacım şuan kilo vermek. Hani kilo verim derken bide almayalım
birkere şunu söyliyeyim
lütfen toz halinde olan amino acidleri önermeyiniz. Toz halinde olanları maalesef kullanamıyorum.
Tablet olanları önerirseniz sevinirm. yada tadı güzel olan toz varsa ama gerçekten güzel olan suyla meyve suyuyle içebileceğim onuda önerebilirsiniz tabi 
bu arada bir soru daha soracağım
kusura bakmayın çok soruyorum
L-arginine - L ornithine ini bana gnc den işte yatmadan önce 1 tablet alıcaksın dediler. Arkasında ise 4 tablet alınız yazıyor. Sizce nasıl kullanmam lazım.
hoş şimdi amino acid kullanmaya başlayacağım zaten çoğunun içinde bu l-arginne.. var sanırım bunu kullanmayı bırakırım ozaman.Bırakmassam sanırım fazla olur değilmi?
Neyse yardımlarınızı , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarım...
Şimdiden teşşekkürler
ya forumdaki yazılmış olan amino asitlere baktım
tamamdır işte bunu alıcam diyorum sonra başkasını görüyorum aa acaba bunumu alsam diyorum. Supplementler konusunda pek bilgim yok zaten.
şimdi yanlış birşey olamsan ters tepki vermesinden korkuyorum yanlış karar vermekten
şimdi kullandığım şeyleri yazim ben size
universal animal cuts
L-arginine - L ornithine birleşimi (GNC)
DHA (GNC)
şuan bunları kullanıyorum
171 boyundayım
92 kiloyum
17 yaşındayım
amacım şuan kilo vermek. Hani kilo verim derken bide almayalım

birkere şunu söyliyeyim

bu arada bir soru daha soracağım

L-arginine - L ornithine ini bana gnc den işte yatmadan önce 1 tablet alıcaksın dediler. Arkasında ise 4 tablet alınız yazıyor. Sizce nasıl kullanmam lazım.
hoş şimdi amino acid kullanmaya başlayacağım zaten çoğunun içinde bu l-arginne.. var sanırım bunu kullanmayı bırakırım ozaman.Bırakmassam sanırım fazla olur değilmi?
Neyse yardımlarınızı , önerilerinizi bekliyorum arkadaşlarım...
Şimdiden teşşekkürler