Çok ilginç kombinasyonlar var görüyorum devamı gelir inşallah

.
Teşekkür ederim arkadaşlar

.
Bende uzun bir süre göğüs sırt, omuz bacak, biceps triceps şeklinde çalıştım mideyi ise gün aşırı veya isteğe bağlı olarak çalışmam lazımken ihmal ettim, haftada bir veya iki gün dinlenme
Sonra yine uzun bir dönem göğüs tek, omuz sırt, biceps triceps, bacak şeklinde devam ettim sonra bacağı devreden çıkarıp ihmal ettim ve hala mideyi hakkıyla çalışmıyordum yine haftada 1-2 gün dinlenme
Sonra yine aynı program, bu sefer bacak ve mideyede ağırlık verdim hatta haftada iki gün cardio ya bile başladım, bu programda da huzursuz oldum
Sonra antrenmana başlarken ilk olarak mideyi aradan çıkarmaya ve bölgeleri seyrek fakat uzun ve sert bir antrenmanla çalışmayı deneyecektim, kardio yu da ihmal etmeyecektim, ortaya
Sırt-mide
Omuz
Mide Kardio
K o l
Mide Kardio
B a c ak
G ö ğ ü s
Diye bişey çıktı ama bu seferde huzursuz oldum, antranmanın hakkını veremediğim zaman için hiç rahat etmiyordu çünkü dinlenme çok uzundu. Flexor hocaya danıştım, o da süreyi bu kadar uzatmasam daha iyi olacağını söyledi şüphemi haklı çıkardı.
Şimdi ise hala tam karar vermiş değilim klasik göğüs biceps, omuz triceps, sırt bacak üçlüsü gibi programlar bana pek çekici gelmiyor bundan ziyade bazı bölgelerin hakkı yeniyor gibi geliyor herneyse .
Saygılar.