Hangi Balığı Tercih Ediyorsunuz ve Nasıl Pişiriyorsunuz?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki gün önce, evin yakınlarına omega-3 diye bir balık evi açılmış, paket sipariş de yapıyorlar, oradan deniz levrek ızgara (10 lira) ve hamsi balık-ekmek (3 lira) istedik. Aman tanrım, şahane yapmışlar. Bütün bir levrek ve harbi deniz. Rahat 400-450 gram gelir pişmemişi, pişmişi de 280-300 falan gelsin, harika bir protein kaynağı.

bu başlıktaki tarifleri, iştahlı anlatımları görünce inanın midem asit salgılamaktan delinecek gibi oluyor..balık krizine giriyorum :)

buarada bebekte istanbul büyükşehirin restoranı var (yanlışsa kusura bakmayın istanbulu iyi bilmiyorum)..levrek şiş yapıyorlar çok güzel oluyor ve sanırım 13 lira falandı..hemde deniz manzaralı..
 
torik diye bi balık yemiştim onun üstüne balık tanımam , löp et ve kılçıksız ....muhteşemdi .... denemiyen arkadaşlara tavsiye ederim ama sanırsam baya pahalı babam bi kere aldı başkada o balıktan eve getirdigini görmedim bi daha:D
 
Back
Yukarı