Yuri_Boyka
Üye
merhaba arkadaşlar ben dövüş sanatına gitmeyi düşünüyorum ama aklımda şuan 4 dövüş sporu var 1.taekwondo 2.hapkido 3. kick box 4.karate beyler istanbulda oturuyorum gaziosmanpaşa çevrelerinde varsa aylık ücret nekadardır bunu bilmek istiyorum galiba taekwondo 120 tl felan umudum kesildi .ss
bu arada boyum 1.69(daha önceden 1.77 felandı neden kısalıyor bilmiyorum))
kiliomu ölçeli 6 ay olmuştur o yüzden boşverin
karateye pek gitmek istemiyorum ama neden seçtin derseniz fiyatı diğer sporlara göre daha az ve bize çok yakın yakın uzaklık sorun değil benim için
kick boksu tercih etmem hem sanat öğreniliyor hemde kas yapılıyor bu yönü çok hoşuma gitti ve dar alanalrda çok iyi bir dövüş sergilenebilir
taekvondo ise %70 ayak ile dövüş %30 yumruk ve çok esneklik kazandırıyor bununda bu yönü hoşuma gitti
hapkido çok tehlikeli dövüş sanatı bence en ufak tefek hareketlerle bir adamın elini ayağını veya herhangibi yerini kolay bir şekilde kırabiliriz
hem yorumlarınızı ve hemde aylık ücretleri nekadardır bekliyorum
not:bende sağlam kaslar vardır(baklavalar için karın kası antremanından sonra çiğ yumurta yesem etkili olurmu gelişim için
bu arada boyum 1.69(daha önceden 1.77 felandı neden kısalıyor bilmiyorum))
kiliomu ölçeli 6 ay olmuştur o yüzden boşverin
karateye pek gitmek istemiyorum ama neden seçtin derseniz fiyatı diğer sporlara göre daha az ve bize çok yakın yakın uzaklık sorun değil benim için
kick boksu tercih etmem hem sanat öğreniliyor hemde kas yapılıyor bu yönü çok hoşuma gitti ve dar alanalrda çok iyi bir dövüş sergilenebilir
taekvondo ise %70 ayak ile dövüş %30 yumruk ve çok esneklik kazandırıyor bununda bu yönü hoşuma gitti
hapkido çok tehlikeli dövüş sanatı bence en ufak tefek hareketlerle bir adamın elini ayağını veya herhangibi yerini kolay bir şekilde kırabiliriz
hem yorumlarınızı ve hemde aylık ücretleri nekadardır bekliyorum

not:bende sağlam kaslar vardır(baklavalar için karın kası antremanından sonra çiğ yumurta yesem etkili olurmu gelişim için