Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
siyah saçlı, beyaz tenli, renkli gözlü pamuk prenses modeli kızlar,kızıl saçlı, çilli, beyaz tenli ''ginger''lar,aşırı minyon, sevimli, çekik gözlü, uzakdoğu kızlar harıc dıgerlerı dıyebılırız..Ancak diğer şıkların ıcerısınde de secıcı davranılabılır fakat genel hatları ıle bu sekılde
Şunu da belırtmek ısterım Türk kızları konusunda,pelin Karahan yerıne Pelin Sönmez olmalı idi.Pelin Kahraman yakısmamıs...
her türün kendine has bi güzelliği var karar veremedim gibi ama türkler ya latin kızları sever yada slav kızlarını ama ikisi arasında kalsa latinleri secer gibi geliyor
kastan kastın 45 cm kol 70 cm bacaksa öyle kadını ben de sevmem.zaten o kadın değildir.kadınlıktan çıkışmıştır.aldığı testodan dolayı senden daha erkektir
ama dana linn bailey çok hoşuma gider.çok sempatik konuşmaları var.çok düşük yağ oranı var.fazla abartı bir vücudu olduğunu da düşünmüyorum.
gelmiş geçmiş tüm vücutçulardan hangisiyle antrenman yapmak istersin deseler hiç düşünmeden dana linn bailey derim.ama düşünsem mentzer derdim herhalde
kaslı derken fitness yapmış bayanlardan sözediyoruz örnek Dana Linn Baıley Nicole Wilkins Lee Jamie Eason Natalia Melo gibi yoksa bayanlara body building yakışmıyor zaten o ayrı ama fitnessçı güzel fit vücutlu hanımlarada kötü demek bana hiç samimi gelmiyor