hangi kas grubu haftada max kac kez calisilmali?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P.tesi Bacak karin
Sali Gogus arka kol
Carasamba karin sirt
-
Cuma Gogus on kol
c.tesi Bacak omuz
-
2 veya 3 bacak hareketi-4 adet karin hareketi
4 gogus 3 triceps
3 veya 4 sirt 4 karin
-
3 on kol 4 gogus
2 veya 3 bacak 3 omuz
Seklinde programi uyguluyorum. Gunde 1-1.20 saat arasinda tutuyor sizce dusurmeli veya cogaltmalimiyim, nerede yanlisim var?
Ayrica six packlerden sadece sol ustteki cikiyor. Zamanla cikar diyeceksiniz fakat o 1 adet digerlerinden 1 santim daha buyuk , digerleri sadece cizgi cizgi belli olurken o kendi halinde fazla buyudu , buna bir oneriniz var mi

Dostum gözüme çarpan ilk şey set aralarında çok dinleniyorsun gibime geldi. Her hareketi kaçar set giriyorsun bilmiyorum ama 4 den hesap etsek bu program 40 dk max sürer.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/bir-kas-grubunu-haftada-kac-kez-calistiriyorsunuz.1338/

Arama Kelimeleri :

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı