Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Soğuk yerde yaşıyorsanız göğüs kası. Deniz kenarında yaşıyorsanız karın kası sonra göğüs :D

Benim göğüs kasım vücudma göre en geride kalmıs kas grubu olduğu için daha çok önem veriyorum eşitleyene kadar tabi

yumruk omuzdan çıkar diye duymuştum ?

Triseps ve bacak kaslarına önem veriyorum.Çünkü kendimi o bölgelerde eksik görüyorum.

Spora yeni baslayanlar genelder gogus ve biceps ile baslarlar. Sonradan sporu anladikca, butun kaslarin gelismesi gerektigini anlamaya baslarlar.

En onem verdigim kollar(arka ve on (tabiki forearm da dahil))

Hangisi gelişmemişse ona önem veriyorum :D Şu sıralar sırta önem vermeye çalışıyorum bir türlü isteidigim verimi alamıyorum sırt gününden .

Slipknot, en iyi hangi gun calistigini dusunuyorsan. Onem verdigin kasi o gun calis.

Mesela ben pazartesi patliyacak bomba gibi geziyorum. Cumalari sanki zorla spor yaptiriyorlar. ;)

O zaman bende öyle yapayım çünkü haftanın 6 günü basket + body antremanlarım var pazartesi en uygunu ollur sanırım gerçi yine basket ant. çıkmış olucam ama olsun :D

tabi ki hepsine önem verilmeli
fakat vucuda göre biraz abartılmış kollar bence hoş duruyor
bunun dışındaki abartılan her bölge sırıtıyor benim gözümde

Kimi sporcu(!) karın bölgesini, bacak bölgesini hatta sırt-kanat bölgelerini atlar fakat bench sehpasında demir barın altına girmeden kendinize vücut geliştirici diyemezsiniz...

Omuz, sırt, kol, göğüs, karın, arka kol, kanat, bacak hepsinin önemi başkadı hepsine yeterince önem vermek gerekir.

Benim omuzlarım biraz dar olduğundan takıntılıydım zorlardım fazla basardım hırs yapmıştım.

Her antremanımda barfiks çekerim 4-5 derken omuzları genişlettik şimdi fazlasıyla rahat çekebiliyorum vücumdum da istediğim gibi fit :)

Bu spora başlama nedenlerimden biride yazın giydiğim tişörtlerin üstümde salaş olması ve güreşçi arkadaşımdan esinlendim :)

Biceps, Kalf,Omuz, Mide, Bel, BIlek, Kanat, Sirt, Kalca, Bacak, Trapez, Triceps ve birazda Gogus. :D

Back
Yukarı