Hangi Marka Cla Ve L-carnitin Kullandınız Ve Sonuçları Nasıl?

yeltum

Üye
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BU YAĞ YAKICI ETKİSİNİ NE KADAR SÜRE SONRA GÖSTERİYOR, VE BU ÜRÜNLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR HAGİ MARKAYI KULLANIP NE GİBİ SONUÇLAR ALDINIZ? TÜRKİYE DE EN İYİ YAĞ YAKICI SİZCE HANGİSİ....

yaz mi geliyor yoksa bana mi öyle geldi :roll:

yeltum saydigin supplementler hakkinda hep iyi seyler duyuyorum... ama hic kullanmadigim icin sorduklarina cevap veremeyecegim. aslinda sende nasil ve ne sekilde bi tepki gösterirler onu hic kimse cevaplayamaz... bu kisiden kisiye degisir. ve bu saydiklarin sadece kilo vermene "yardimci" olur... diyetsiz sporsuz bi ise yarayacaklarini sanmam. ayrica 8 santim icin bu kadar ugrasmana gerek yok. güzelce sporunu diyetini yap 1 ayda rahat verirsin o kilolarini. ama yinede bunlari kullanmanda bir sakinca yok. saygilar.

ultimate cla -powerman l-carnitine ve bulgar malı bi l-carnitine kullandım. carnitinleri at çöpe hiç bi etkisini görmedim antrenmanda vücut ısısını biraz artırıyor o kadar. ama cla iyiydi tavsiye ederim

kendi arkadaşım hardline l-carnitine ve ultimate l-carnitine kullandı 1 kutuda ortalama 4kg verdi.2.kutunun sonunda 8kg vermiş oldu.gayet iyi netice veriyor.yalnız diyet yapmak zorundasın.diyet yapmazsan paran boşa gider.

ARKADAŞLAR HALA NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM...

BASEN YAĞIMI ERİTMEK İÇİN NE YAPACAĞIM...DİYET YAPSAM YÜZÜM VE GÖVDEM ZAYIFLIYOR.KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANSAM. VE SPORDAN ÖNCE CLA MI YOKSA L-CARNITIN Mİ ALSAM ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.
YAZDİKLARIMI KİMSE OKUMUYOR MU? YA DA YAZIMA KİMSE DEĞİR Mİ VERMİYOR .BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BENİM SORUNUM ŞİŞMANLIK DEĞİL BÖLGESEL ZAYIFLAMA MÜMKÜN MÜ BUNUN İÇİN NE YAPABİLİRİM.GERÇEKTEN CLA VE L-CARNITIN BENDE BİR İŞE YARAR MI?

basen yağını eritmek için l-carnitine kullan....
ama mutlaka kalça basen çalış...
olay bu kadar basit...programını antrenörün yazsın yazmazsa yardımcı oluruz...

Re: ARKADAŞLAR HALA NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM...

yeltum dedi:
BASEN YAĞIMI ERİTMEK İÇİN NE YAPACAĞIM...DİYET YAPSAM YÜZÜM VE GÖVDEM ZAYIFLIYOR.KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANSAM. VE SPORDAN ÖNCE CLA MI YOKSA L-CARNITIN Mİ ALSAM ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.
YAZDİKLARIMI KİMSE OKUMUYOR MU? YA DA YAZIMA KİMSE DEĞİR Mİ VERMİYOR .BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BENİM SORUNUM ŞİŞMANLIK DEĞİL BÖLGESEL ZAYIFLAMA MÜMKÜN MÜ BUNUN İÇİN NE YAPABİLİRİM.GERÇEKTEN CLA VE L-CARNITIN BENDE BİR İŞE YARAR MI?

Slm. .

Eğer bayansan ki basenimi eritemiyorum dediğine göre öylesin :D Zaten bu bayanların karakteristik özelliğidir. Kilo alırken basenlerden veya göğüsten yağlanma başlar verirken de tam tersi en son basenlerden veya göğüsden yağ gider. Bununla birlikte 2 şey daha;

1-Bölgesel zayıflama yoktur. Ancak şöyle bir şey olabiliyor.;
Daha önce bir bölgeyi ağırlık çalışarak geliştirip daha sonra çalışmayı "sadece o bölge için" bırakırsan bölgesel olarak biraz yağlanabilirsin. Ve daha sonra aynı bölgeyi tekrar çalışmaya başladığında kas forma girerek vücut o bölgedeki yağları atabilir. AMA bunu ben şahsen bölgesel zayıflama olarak görmüyorum.

2-Diyette isen özellikle basen böl. aşırı ya da zorlayıcı kilodaki bir ağırlık ile çalıştırma. Çünkü belkide senin yağ dediğin şey kaslanmış bir basen olabilir.

ÖNEMLİ NOT:
Ben bayanların çalışma programından ve şekillerinden pek anlamam. Bu yüzden sadece bazı temel bilgileri ve düşüncelerimi yazmak istedim.

Slm
Tonalin-Cla nın farklı bir numarası var mı???

mrb...

*bence, karnitin için, likit formu şeçin derim, daha etkili-daha pratik-daha zevkli bence... :D
*örnek; weider liquid ama pahalı gibi, mesela hardline karnitin sıvı iyi...
*tablet formundan ziyade, likit formu daha etkili geldi bana.... :)

saygılar... ;)

Solgar'ın üzerine marka tanımam.
Solgar'ın Maxi L-Carnitine,Chromium Picolinate,Tonalin CLA Ve Lipotropic Factors ürünlerini kullandım.
Aşırı kilolu falan değilim fakat birazcık manyğım sanırım. :D Kedi gibi meraklıyım. :) Kendimi sürekli birşeylere kobay olarak kullanıyorum. :D
Ama Solgar'a kefilim.Bu 4 ürün de etkili fakat2 ay düzenli olarak kullanılmalı.Faydaları 2. haftanın sonlarında farkedilmeye başlanılıyor.Bu bünyeye göre değişebilir.Fakat 4 beyazdan (yağ,tuz,şeker,un) uzak duracaksınız ve hiç değilse günde yarım saat yürüyüş yapacaksınız. (Şöyle 1 saat kardiyo çalışsanız tam süper olacak.) Dediklerimi yaparsanız zaten kilo verebilirsiniz fakat bu ürünlerle daha rahat ve daha hızlı kilo verebilirsiniz.Mesela ayda 2 kilo değil de 8 kilo verebilirsiniz gibi.

l-carnitin + biraz karın kası

cla yi boşver cla dan bir sonuç alman için çok zamn geçmesi gerek oda kayde değer birşey değilparana yazık çoğu insanda öle diyor zaten.
Basenlerin bence hiç bir zamn daralmayacak fakat kalça hareketleri o bölgeleri sıkılaştıracağı için o sinir görüntüden kurtulursun.üstelik sıkı olduktan ve kullanmayı bildikten sonra basenlerin sorun değil dişiliğini öne çıkaran bir unsur olacaktır.
birde biraz göz oyunu yapmak daha mantıklı.kalçalı kadınlara kalçasız kadınlara oranla karın kası çok daha güzel duruyor.sende bunu kullanabilirsin.böylece zayıflayınca göbeğin içeri çöküp orantısızlık oluşmaz bilakis çok çekici olursun(örnek:shakira'nında kalçaları geniş,karın kasları olmadan düşün baya bi yavan olurdu heralde)
+butip şeyleri hayat falsefesi haline getirmelisin beslenmeyi ve spor hareketleri bırakırsan daha yaşlanmadan o basenler börrçler :D hemen l-carnitin almaya koş ama genede basen kadınlara özel genetik bir olay olduğundan çok şey bekleme derim

Selam, Öncelikle proteini fazla, yağı çok az (hayvansal yağ hiç olmayan) ve şeker ihtiyacını meyveden karşılayabileceğin besinler içeren güzel bir diyetle başlamalısın.Bu diyetle beraber her gün düzenli olarak 30 dk kardiyo yaptıktan sonra 1 saate yakın disiplinli bir şekilde (daha çok baseni ve bacakları çalıştıran) aerobik ya da pilates yapmalısın ama ondan önce sana weider'in likit L-carnitinlerini kullanmanı tavsiye ederim antrenmana başlamadan 5 dk önce alırsan daha verimli olur ama yağ alımına çok dikkat etmelisin.Bunları diyetisyen ve spor eğitmeni gözetiminde yaparsan daha da verimli olur.böylelikle proteini bolca aldığın için kasların erimeyecek ve yüzünden kilo vermeyceksin.Ben bunları yaparak fit bir vücuda sahip oldum...(gün de en az 2-3 litre su içmeyi unutma )

Weider'in likit L-carnitinini kullanıyorum.Daha önce hardline'ı kapsul olanını kullanmıştım ama tabiki Weider daha etkili.Tabletle likit arasındaki fark ise tabletin daha geç sürede reaksiyona girmesi ve etkisini göstermesidir.

ben solgarın carnitinden kullandım , gerçi öyle uzun süreli kullanmadım ama açıkcası çok fazla bir etkisinide görmedim , tablet kullanıyordum antremanlara başlamadan yarım saat önce alıyordum , salona iş çıkışı akşam gittiğim için eve dönüşümde biraz geç oluyordu haliyle , bu carnitin bana uykusuzluk yaptı onun haricinde bi etkisini görmedim ben :):) ve bıraktım şuan kullanmıyorum , öyle enerji veriyor falan diyorlar ama kullanırkenki antremanlarımdan bile iyiyim şimdi , bence çok fazla umut bağlamamak lazım böyle şeylere , gerçekten etkili tek birşey var bence azimle çalışmak o kadar..

ben solgarın carnitinden kullandım , gerçi öyle uzun süreli kullanmadım ama açıkcası çok fazla bir etkisinide görmedim , tablet kullanıyordum antremanlara başlamadan yarım saat önce alıyordum , salona iş çıkışı akşam gittiğim için eve dönüşümde biraz geç oluyordu haliyle , bu carnitin bana uykusuzluk yaptı onun haricinde bi etkisini görmedim ben :):) ve bıraktım şuan kullanmıyorum , öyle enerji veriyor falan diyorlar ama kullanırkenki antremanlarımdan bile iyiyim şimdi , bence çok fazla umut bağlamamak lazım böyle şeylere , gerçekten etkili tek birşey var bence azimle çalışmak o kadar..

bunlar termojenik içerikli olmadıkları için serbest bırakılan yağ asitlerini enerjiye çevirmezler..

Merhaba herkese

Bana gülmeyin,ben bu ürünün ismini ilk kez duyuyorum burda da birkaç yazıyı okudum ama aklımda şu soru işareti kaldı

Şimdi bu ürün antreman sırasında yağları yakarak enerjiye dönüştürüyor,peki bayanlardaki meme yağ dokusuna da etki ediyormu,yani o yağ dokusunu da eritmesin sakın :o

Malum bayanlar kilo verince göğüslerde biraz küçülür :o Ürün ile ilgili yazıları okuyunca kafama takıldı :o

Back
Yukarı