sen o ürünü kullanmasanda kilo verebilirsin 8 ay ciddi bir süre ayrıca antreman yapıyormuşsun tebrik ederim ne diiymdriftmania dedi:ben gnc nin carnitine ininden 150 kapsul bitirdim, 8 ayda 25 kilo verdim. Ama benim diyet cok sıkıydı hergun de 45 dk cardio yaptım
yeltum dedi:BASEN YAĞIMI ERİTMEK İÇİN NE YAPACAĞIM...DİYET YAPSAM YÜZÜM VE GÖVDEM ZAYIFLIYOR.KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANSAM. VE SPORDAN ÖNCE CLA MI YOKSA L-CARNITIN Mİ ALSAM ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.
YAZDİKLARIMI KİMSE OKUMUYOR MU? YA DA YAZIMA KİMSE DEĞİR Mİ VERMİYOR .BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BENİM SORUNUM ŞİŞMANLIK DEĞİL BÖLGESEL ZAYIFLAMA MÜMKÜN MÜ BUNUN İÇİN NE YAPABİLİRİM.GERÇEKTEN CLA VE L-CARNITIN BENDE BİR İŞE YARAR MI?
BASEN YAĞIMI ERİTMEK İÇİN NE YAPACAĞIM...DİYET YAPSAM YÜZÜM VE GÖVDEM ZAYIFLIYOR.KONDİSYON BİSİKLETİ KULLANSAM. VE SPORDAN ÖNCE CLA MI YOKSA L-CARNITIN Mİ ALSAM ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.
YAZDİKLARIMI KİMSE OKUMUYOR MU? YA DA YAZIMA KİMSE DEĞİR Mİ VERMİYOR .BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN.BENİM SORUNUM ŞİŞMANLIK DEĞİL BÖLGESEL ZAYIFLAMA MÜMKÜN MÜ BUNUN İÇİN NE YAPABİLİRİM.GERÇEKTEN CLA VE L-CARNITIN BENDE BİR İŞE YARAR MI?
ben solgarın carnitinden kullandım , gerçi öyle uzun süreli kullanmadım ama açıkcası çok fazla bir etkisinide görmedim , tablet kullanıyordum antremanlara başlamadan yarım saat önce alıyordum , salona iş çıkışı akşam gittiğim için eve dönüşümde biraz geç oluyordu haliyle , bu carnitin bana uykusuzluk yaptı onun haricinde bi etkisini görmedim benve bıraktım şuan kullanmıyorum , öyle enerji veriyor falan diyorlar ama kullanırkenki antremanlarımdan bile iyiyim şimdi , bence çok fazla umut bağlamamak lazım böyle şeylere , gerçekten etkili tek birşey var bence azimle çalışmak o kadar..