Hangi supplementler daha yararli olur ?

Weider Premium Whey isolate kullaniyorum ve icinde de %2 glutamine var . Vucudumda sadece beslenmeme dikkat etsemde yakamadigim yaglarim var bu yuzden de L-carnitine aldim(powerlife) simdi bunlarin yaninda kas hacmimi gelistirmek icin ne kullanabilirim , ne onerirsiniz ? (Kardiyo konusunda sikintim yok )

yag yakımında iken yanı kardıo yaparken hacım olarak cok bırsey alamazsın benden solemesı

bu dusuncenın aksını bıre bır kanıtladım sabah dusuk seviyede insülin ile kardıyo aksam yuksek insülin ile agırlık calısırsan hem hacım alır hemde kas yaparsın. 15 gunde 3 kg yag yakıp 250 gram kas aldım. yag yakımı ıcın l carnıtınenın yanına bırde termojenık urun alabılırsın lipo 6 black muschletech hydoryxcut elıte gıbı urunler. onun dısında nox alabılırsın antrenman oncesı yada amonı asıt . bcaa ecaa ıcırıklı karısık olanlardan .

bu dusuncenın aksını bıre bır kanıtladım sabah dusuk seviyede insülin ile kardıyo aksam yuksek insülin ile agırlık calısırsan hem hacım alır hemde kas yaparsın. 15 gunde 3 kg yag yakıp 250 gram kas aldım. yag yakımı ıcın l carnıtınenın yanına bırde termojenık urun alabılırsın lipo 6 black muschletech hydoryxcut elıte gıbı urunler. onun dısında nox alabılırsın antrenman oncesı yada amonı asıt . bcaa ecaa ıcırıklı karısık olanlardan .

ayda 1 kilo kas vay be :)

nerede ya ayda 1 kg kas ben ımkansız alamam 15 gunde yazdım hoca sanırım o kısmı 1 hafta sanmıssın :D ayda 500 gram o bıle ıyı yanı 300 400 alan var da supplementler beslenme ve antrenman saglam :D

Ben bb ile ugrasmiyorum basketbolcuyum kardiyom da dogal olarak 2 saat suren idmanlarim . O yuzden fazla supplement kullanmak istemiyorum 2-3 tane iste . Ayrica kas sekilleri falan filan bb yapan biri ile daha degisik oldugu icin daha yuzeysel bir bilgi isimi gorur :)

Back
Yukarı