şu an elimde olanlar multipower l carnitine , gnc whey , opt. nut. gold.standart whey ..
3.ayımdayım biraz aradan sonra özellikle bahara yakın gibi - 5.ayımda filan- sağlam bi kombinasyon planlıyorum düşüncem şu şekilde , fikir verebilirmisiniz ? ona göre para koyacam kenara malum öğrenciyiz

amacım hacim kazanmak olacak ve 6 hafta german volume training programını uygulamayı düşünüyorum bu programla birlikte carnitini kesip-maddi olarak çok sıkıntı yaşamamk için- bunlarla devam edeceğim;
ant. günleri : gün içinde normal öğünlerin yeteri kadar hayvansal protein alımının dışında ant. zamanı
2,5- 3 saat önce hayvansal protein ve kompleks karbonhidrat ağırlıklı bir yemek ardından ;
antremandan 1 -1.5 saat önce
Weider Crash Weight Gain
antrenmandan yarım saat önce 1 paket animal pump
antrenmandan 20 25 dk. önce ise opt. gold standart whey pro meyve suyu ile
antrenmandan sonra
idman bittiğinden hemen sonra kullanım miktarınca yazılı olan iki ölçek weidir L-glutamine 200 ml suyla
yine 2-3 dakika sonra 1,5 ölçek optimum nut. gold standart protein meyve suyu ile
gece yatmadan hemen önce de 2 ölçek weider Lglutamine(10 gram-kiloma göre-) 200 ml suyla..
ekstradan creatine amino aside GH max a gerek olmadığını düşünüyorum daha 5.aydan . ilerde 1 .senemde daha da detaylı bir kombinasyon yaparım.
ne dersiniz ? neleri ekleyip , çıkartabilirim ? aynen kullansam bu şekilde hacim alabilirmiyim ?