Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunlarda benden gelsin

Eklentiler

• 20092009.jpg
    20092009.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 662
Orda ilaç da var sanırım :D

halo-vapor nasıl gidiyor jarhead ?

evet gözünden kaçmamış:D amino kutusunun içinde amino yok zaten:D halo vapor vallahi iyi gidiyor da bu ara 2 haftadır çok kopuk idman yapıyorum. ama gelişim süper 106 kg oldum işde göbeklenmede yok. şu an herşey istediğim gibi gidiyo şimdi tuz ve yağ ı azaltığ şekeri sıfırlıycam artık böyle gidicem bakalım nolucas.

32070615.jpg

30972750.jpg

2x BSN Syntah-6
2x Muscletech Nitro-Tech
Muscletech IntraVol
VPX NoShotgun V.3
Animal Flex
ISS Super Mulvitamin Pak (Animal Pump kutusu olan. Bu vitamin poşette geliyor bende bu kutunun içine doldurdum)
Now Melatonin
Weider Mega Forte
Muscular Energy Source Creatine Surge
IronMagLabs 1-Andro Rx
i Force Dymethazine
Ultimate Nutrition Crom

Pro-hormoları kullanmıyorum. Önümüzdeki sene için stokladım. FDA topluyor diye hemen alıyım dedim. Belki hiç kullanmam belli olmaz.
6 aylık bulk dönemimin 3 aylık kombinasyonu bunlar.

Son düzenleme:
zigbog çoşmussun valla ne diyeyim bende atacam dur

Valla kıskandım arkadaşlar sizi aralık da askere gitmicek olsam bende sağlam bir kombinasyon yapıcaktım ama inşallah gelince mayıs ayında artık :=)

Şu an elimde bir optimum whey onu da yeni aldım,çok az da creatin var gidene kadar bunlarla idare edicem artık :=)

İyi çalışmalar dilerim.

ARKADASLAR ISIMLERI ASAGIDA MAALESEF RESIM KOYAMIYORUM.PARANTEZ ICINDE URETICI FIRMAYI BELIRTTIM
Kullandigim Supplementler
Idman oncesi icin
NOS BLAST - (BODY FORTRESS) (Londrada Holland and barrett de satiliyo 22 pound) nitrik oksit creatine karisimi
VITRIX- (NUTREX) internetten aldim 40 pound testesteron booster
CYCLE ICIN:JUNGLE WARFARE -(ALDI ) 27POUND INTDEN ALDIM PROHORMON
GENEL KULLANIM: B COMPLEX, MULTIVITAMIN COMLEX DEMIRLI (BOOTS DAN ALDIM 2 SI 10 POUND), GINKO BLOBA KAN DOLASIMI ICIN HOLLAND AND BARRETT DEN 8 POUND
Whey protein: PROTOPURE (BODY FORTRESS) 18 POUND INDIRIMDE 1.2KG
OZELLIKLE VITRIX I TAVSIYE EDERIM. HIZLI ETKI EDEN BIR TESTESTERON ARTIRICI IDMANDAN 30 DK ONCE ALINDIGINDA ETKILI OLUYO. AYRICA CINSEL ACTIVITE ICINDE GAYET ETKILI BIR SUPPLEMENT.

edit : kurallar gereği büyük harf kullanmak yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede bunlar var.

Eklentiler

• SP_A0307.jpg
    SP_A0307.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 512
  • SP_A0308.jpg
    SP_A0308.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 505
  • SP_A0310.jpg
    SP_A0310.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 519
Universal Amino 1900
Universal Amino Tech
Universal bcaa
Universal Animal Cuts

Bunlar taze bitirdiklerim...

Şuan ise

Ultimate Nutrition Xtreme Amino
Dymatize bcaa 5050 complex 300 gr
EAS Glutamine 400 gr (malesef bitti)
Nutrex Lipo 6

Siparişlerini yeni verdiğim ;

MHP Glutamine SR 1000 GR
Ultimate Nutrition bcaa 12.000 powder
Twinlab amino fuel liquid 948 ml
Ultimate Creatine Monohydrate 500 gr.

Yaza 2 ay falan kala iyice define olmak için aklımdan hydroxycut falan geçiyor.Hayırlısı bakalım bu idman düzenini bozmassak güzel gidecek gibi işler :)

ON Whey
ON Casein
BSN Cell Mass
BSN NO
Universal Animal Omega
Iss Research Super Vitamin Pak
Scivation Xtend
Twinlab amino fuel liquid
Lipo 6x

Yarın start veriliyor. hyper_

Weider Premium Whey Protein * Şuan Kullanıyorum Çok Memnun Değilim
Weider Amino 2200 * Oldukça Etkili Bir Ürün
Universal Animal Cuts * Üründen Memnun Kaldım Bir Paket Daha Aldım
Muscletech Nitro-Tech * Weiderden memnun kalmadım ve yaptıgım araştırmalarda en iyi tercih oldugu için bu ürünü tercih ettim.Weider bitince buna başlıcam.

Şuan amacım yağ yakmak yağ yakarkende kas kaybetmemek istiyorum önerisi olan varsa sevinirim ..

Eklentiler

• 196.jpg
    196.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 493
elimde bunlar var fakat nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum..
ON Whey %100 Gold Standart - Universal Amino 1900 - Universal Gain Fast

Merhaba,
Arkadaşlar aranızda "discount-supplements.co.uk" adresinden parasını ödeyerek siparişte bulunup siparişi gelmeyen oldumu. uzun yıllardır birçok güvenilir adresten sup.alırım ilk kez başıma böyle birşey geldi. bu siteyle ilgili tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi. yalşaık 3 ay oldu 1 aysonunda zaten ümidimi kesmiştim 50 € luk siparişten. birçok yazışmamız oldu gelmezse mutlaka tekrar bize yazın yenisini gönderelim vs dediler . bunlar özet bilgiler . sadece benim başıma gelip gelmediği ve herkezin bu site hakkında tedbirli olması için ilgilerinize ihtiyaç var.
şimdiden teşekkürler,

serdar

ne iş ya millete bi protein tozu yetmezmiş gibi 2 tane almışlar:D hemdebirinde weider ve muscletech. artık protein tozlarınıda farklı alıp kombine ediyorsunuz demek:D zigbog muscletech in birini istiyorum hemen kargola:D syntha da 2 tane onunda birini alayım:D şaka bi yana sağlam kombineler kıskandım elimde 1 pak bie whey kaldı 0 ı gördüm resmen:D jarhead a supplement yardım kampanyası düzenliycem.

hatta bizde altın günü gibi supplement günümü yapsak bana ilk ay bana kargolarsınız:D

şu an elimde olanlar multipower l carnitine , gnc whey , opt. nut. gold.standart whey ..

3.ayımdayım biraz aradan sonra özellikle bahara yakın gibi - 5.ayımda filan- sağlam bi kombinasyon planlıyorum düşüncem şu şekilde , fikir verebilirmisiniz ? ona göre para koyacam kenara malum öğrenciyiz :) amacım hacim kazanmak olacak ve 6 hafta german volume training programını uygulamayı düşünüyorum bu programla birlikte carnitini kesip-maddi olarak çok sıkıntı yaşamamk için- bunlarla devam edeceğim;

ant. günleri : gün içinde normal öğünlerin yeteri kadar hayvansal protein alımının dışında ant. zamanı
2,5- 3 saat önce hayvansal protein ve kompleks karbonhidrat ağırlıklı bir yemek ardından ;
antremandan 1 -1.5 saat önce Weider Crash Weight Gain
antrenmandan yarım saat önce 1 paket animal pump
antrenmandan 20 25 dk. önce ise opt. gold standart whey pro meyve suyu ile

antrenmandan sonra

idman bittiğinden hemen sonra kullanım miktarınca yazılı olan iki ölçek weidir L-glutamine 200 ml suyla
yine 2-3 dakika sonra 1,5 ölçek optimum nut. gold standart protein meyve suyu ile

gece yatmadan hemen önce de 2 ölçek weider Lglutamine(10 gram-kiloma göre-) 200 ml suyla..

ekstradan creatine amino aside GH max a gerek olmadığını düşünüyorum daha 5.aydan . ilerde 1 .senemde daha da detaylı bir kombinasyon yaparım.

ne dersiniz ? neleri ekleyip , çıkartabilirim ? aynen kullansam bu şekilde hacim alabilirmiyim ?

selam arkadaşlar burası yerimidir bilmiyorum ama multi vitamin olarak kaliteli uygun tavsiye edebilirmisiniz bu arada harline gainer kullanıyorum teşekkürler

Back
Yukarı