Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Universal Animal Pak
Usplabs Jack3d micro
Usplabs Test powder
Dymatize liquid amino
Nestle Glutamine
Olimp Gain bolic 6000
Promera Sport ConCret
Bsn HyperFX
ve sayamadığım bir çok ürün yılbaşındn sonra sağlam başlıyorum

Dymatize super mass gainer
Universal amino asit 2700

Weider Premium Whey
Weider Pure Casein
Weider Ultra Amino 3050 var şu an. Fakat ben sizden fikir de almak istiyorum. Bir perfomans arttırıcı ve Bca eklemek istiyorum bunlara.
Bunun için bana ne önerebilirsiniz ? Fiyat mühim değil mümkünse en kalitelisi olsun tabi kişiden kişiye değişecektir muhakkak etkiler. Ve buna ek olarak hem creatin hem de nox tarzı ürünler beraber kullanılabilir mi ? yoksa sadece biri yeterli olur mu ? Şimdiden teşekkür ederim.

O.N Whey Gold %100
MHP Glutamine-SR
Universal Creatine

(Bulk) Dönemindeyim Ve Bana Yeteceğine inandıgım supplementlerim :P

523579_10152222287460106_864894358_n.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:14 ----------

Şuan whey 3matrix ve nitrotec hardcore var :D

424084_10152421185815106_2067322560_n.jpg

Arkadaşlar resimlerinizi eklemeden önce boyutlarına bir bakıp paint veya bir photoshop programı yardımı ile boyutlarını küçültseniz... :)

pkWVHpu.jpg

body attack : 3xt protein spordan önce (3 protein karışımı , 35,5gr protein , 8000bcaa,9000glutamıne,3000taurın,3000creatin500mgsatıva,l-arjinin /l carnıtıne var içinde + l-carnıtıne
body attack : exreme whey spordan sonra ( 5 whey çeşiti , 35gr.protein,7030bcaa,7400glutamıne var içinde )

2 hafta içinde glutamıne ve beff amino asit liqit ' e başlayacam

bakalım şimdilik bunlar yeterli diye düşünüyorum.

Optimum Nutrition Platinium Hydro Whey (Antrenmandan 30-45 dakika sonra)
Optimum Nutrition Gold Standart %100 Casein (Yatmadan 20 dakika önce)
Optimum Nutrition Serious Mass (Kahvaltı edemediğim ya da öğün kaçırdığım zamanlarda 1 ölçek)
BSN Cellmass (Sabah uyandıktan sonra ilk iş ve antrenmandan hemen sonra)
BSN No-xplode 2.0 (Antrenmandan 30-45 dakika önce)
Weider Amino Drink Powder (Antrenmandan hemen sonra kreatinle birlikte)

Optimum gold whey, Gaspari AminoMax 8000. Doğal yiyeceklerin yerini hiç bir takviye tutamaz. Midenin gerçek yiyecekleri sindirmesi lazım.

Öncelikle ben bişey sormak istiyorum ben BSN syntha-6 kullanıyorum da bunların yanına hardline 120 tablet arginine ve bsn no-xplode almak istiyorum böyle bi kombin sizce işe yarar mı ? veya arginine yerine universal 3001 amino mu almalıyım ?

Öncelikle ben bişey sormak istiyorum ben BSN syntha-6 kullanıyorum da bunların yanına hardline 120 tablet arginine ve bsn no-xplode almak istiyorum böyle bi kombin sizce işe yarar mı ? veya arginine yerine universal 3001 amino mu almalıyım ?

oncelikle kac aydir bu isin icindesin bilmiyorum ama 1 seneden once NO urunleri tavsiye edilmiyor illa birsey alcam doyorsan arginine tavsiye edebilirm uyumadan once kullanabilirsin

teşekkürler cevap verdiğin için , bu sporu 1.5 senedir yapıyorum fakat arada 4 ayda bir 2 ay ara vererek yaptım , çok fazla zorlamamıştım ama bundan sonra daha çok hacim yapmak için NO gibi bi ürün düşünüyorum tabi ki , bu arada arginine demişsiniz onu kullandım etkisini de gördüm fakat NO + amino mu yapsam diye düşündüm.

kür döneminde kullanmak için aldıklarım şunlar , bir kaç eksik var onlarıda tamamladıktan sonra fotoğraf koyarım :)

Optimum Gold Standart Extreme Chocolate 2.2kg
Ultimate Whey Prostar Chocolate 2.2kg
Universal Amino 2700 - 350Tab
Universal Animal Pak
Gaspari Glutamine
Gaspari Aminolast (Bcaa)
Musclepharm Creatine
Amix GH (arginine)

eksik olanlar ise şunlar tavsiyelere açığım ;

1 tane komplex bi protein tozu,1 tane casein , bi tane preworkout için arginin (weider in arginini olabilir) ve nox, bi de creatinim bitmek üzere yenisi için tavsiye istiyorum musclepharmdan bi etki görmedim pek memnun değildim.

saygılar

Back
Yukarı