ADANALI1980
Üye
Hımm.. Aslında ben ilk defa bu taurini redbullda ve sonra da bebek mamalarında tanıdımBende var çok nadiren kullanıyorum. Ancak muazzam bir etkisi var diyemem. Memnun kalmadım açıkcası![]()

Hımm.. Aslında ben ilk defa bu taurini redbullda ve sonra da bebek mamalarında tanıdımBende var çok nadiren kullanıyorum. Ancak muazzam bir etkisi var diyemem. Memnun kalmadım açıkcası![]()
Hımm.. Aslında ben ilk defa bu taurini redbullda ve sonra da bebek mamalarında tanıdım) ikinci kısma girmeyecek şimdi
Ben orta şiddette bir idman yapıyorum.. Tek sorunum karın çalışmasına gücüm yetmiyor.. önceye alırsam da normal idmana halim kalmıyor.. Nexplode alacaktım.. Sonra Taurin in bendeki etkisini daha önceden bildiğim için ve de daha ekonomik, az bileşenli olduğu için bu ürün aklıma geldi.. fiyatı fazla değil..alıp bi denemekten bişi çıkmaz heralde
) Yakında olsaydın 2 idmanlık yolla derdim
) saol cevap için
![]()
Düşünmen yeter kardeşevet 22 26 arasında fiyatlar.. Ben sadece idman önce almayı düşünüyorum.. Redbull etkisi yapsa yeter bana
kolay gelsin kardeş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tabii sugarfree foreverRedbull kullanıyorsanda redbullun şekersiz olanını kullan bence, normal redbull da bol miktarda rafine şeker var diye biliyorum ben yanlış olmasın ama. Neyse konuda çok saptı kusura bakmayın![]()
Verim aldınmı bu kombinden ölçü olarak vs.![]()
buda benden
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Verim aldınmı bu kombinden ölçü olarak vs.
snı amino 2.0 a benziyoO beyaz kutu ne![]()