Hangi Takimi Tutuyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi takımı tutuyorsunuz?

• Total voters
    1.903
Dikkat edersen ben zaten fenerbahçe demedim ;)

Aynen terbiyesizliğe devam edin. Kendi takım sevgisinden çok başka takımlara karşı nefret beslemek de garip hani, artık nasıl bir taraftar(pardon gerçek taraftarlara hakaret olur bu, artık her neyse...) anlayışıysa... Daha söyleyecek çok şey var ama yeri burası değil.

Bu konu hakkında başka yorum yapmayacağım.

Aynen terbiyesizliğe devam edin. Kendi takım sevgisinden çok başka takımlara karşı nefret beslemek de garip hani, artık nasıl bir taraftar(pardon gerçek taraftarlara hakaret olur bu, artık her neyse...) anlayışıysa... Daha söyleyecek çok şey var ama yeri burası değil.

Nefret filan değil gerçekler bunlar..Bazı aklı başında hak hukuk bilen fenerbahçeliler de kabul ediyor..Aziz diye şahıs var hem feneri hem federasyonu istediği gibi parmağında oynatıyor..şike yapıyor örtbas ettiriyor, bir oyuncusu ceza alıyor tüm yönetimi toplayıp tff binasını basıyor geçin bu işleri ne oldukları belli hepsinin..aptal yok kimsenin karşısında !! Terbiyesiz heriflerin kim olduğu çok net belli ayrıca ;)

Son düzenleme:

Boşver bunlar sözde adaletin bekçileri kendileri kadar temiz yok en iyi taraftar en iyi skor en iyi takım hep bunlarda. Bunlar sözüm ona kör cahil kendini bilmez 6s topluluğu işte bunlarla tartışmaya girilmez. At gözlükleri ve kulaklarında tıpa var çünkü.

Boşver bunlar sözde adaletin bekçileri kendileri kadar temiz yok en iyi taraftar en iyi skor en iyi takım hep bunlarda. Bunlar sözüm ona kör cahil kendini bilmez 6s topluluğu işte bunlarla tartışmaya girilmez. At gözlükleri ve kulaklarında tıpa var çünkü.

Bence de tartışmaya girmeyin zaten..bu kadar yüzsüz olmazsınız heralde..savunacağınız bişey yok sonuçta..

Bence boşuna atışmanıza gerek yok , ayrıca fenerbahçeye şikebahçe diyenleri kınıyorum çünkü 100 yıllık bir kulübü bir şahısın yaptıklarından dolayı yargıliyamazsınız.Fenerbahçenin sahibi Aziz yıldırım değildir bütün taraftarlarıdır.Ayrıca büyük kulüplerden kaçı gerçekten bu işi yüreğiyle yapıyor :).Tabikide hiçbiri suan nerdeyse bütün kulüp başkanlarının mafya oldugunu ve bu isin futboldan çok parayla döndüğünü kafası çalışan 5 yaşında çocuklar bile bilebilir.

Bir kişinin yaptığıyla başka bir takımın şampiyonluğunu engelliyorsa bu sadece kişiyi bağlamaz..böyle saçma birşey olmaz..mantıksız duruyor..Aziz ne derse o oluyor kulüpte taraftar hiç birşey yapamıyor..hoca istifa ediyor taraftar geri dönmesin diyor ama aziz bey kimseyi dinlemiyor ve kendi bildiğini yapıyor..neyse herşey ortada konuşmaya gerek yok artık..

O kendi karaktersizlikleri , eğer gerçekten fenerbahçeli olsalardı çoktan bu işi bırakmaları lazımdı.Sizin takıma lakap takmanız taraftara küfretmeniz konuyu ayrı bir yere taşıyor.Biz galatasarayla 2008 de yaptıkları için şikesaray dedikmi , diyenler oldu demesine ama onlarda karaktersiz.Sizde şu an fenere şikebahçe diyemezsiniz.Yada ancak forum gibi yerlerde diyebilirsiniz sosyal yerlerde azıcık sıkar.

Galatasaray 2008de ne yapmış ki şikeci diceksiniz..FBnin mahkeme tarafından kanıtlandı lakin yetersiz TFF yönetimi ceza veremedi..zaten vermemek için başkan oldu o tüpçü..sadece forumda demiyorum zaten heryerde diyorum azizin vuhaktlarını hiç de sıkmaz..

Back
Yukarı