Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
1.72 boya 85-87 kiloyum german amerikan ürünü jet fuel kullandım daha doğrusu kullanamadım 2 tablet aldım hafif terleme oldu antrenman potansiyelim bir miktar artmış olabilir fakat antrenmanın sonlarına doğru halsizlik ve müthiş bir kafa ağrısı hemen soğuk duşa attım kendimi daha sonra baktım olmuyor hemen ağrı kesici aldım o gün geçti. Hemen bu olumsuz durumu jetfuele bağlamak istemedim 1 gün sonraki antrenmanımda yine 2 adette aynı olumsuzlukları yaşadım ve son kez denemeye karar verdiğimde sonuç aynısıydı ve malesef ürünü kullanamadım. Tabiki şunuda belirtmek istiyoryum benim organizmamın bu tip ürünlere karşı tolerasyonu farklı olabilir. noxplode muadil ve aynı sınıf ürün olmamasına karşın özellikle nano vapor dan benzer olumsuzluklar yaşadığımı söyleyebilirim.

hydroxycut karaciğere zararlı olduğu söleniyor bir kişide ölmüş ilaç 15 ülkede toplatılmış diye bi haber okudum az önce araştırırken almayı düşünüyordum biraz karamsar oldum şimdi :)

arkadaşlar bu yağ yakıcılar gerçekten yararlımı bende 2 gün önce başladım salondaki hocaya sordum sakın kullanma yağ yakıcı falan dedi :/ siz ne diyorsunuz ?

yağ yakıcıların özellikle bazıları etkili gerçekten..bunları seçerken termojenik yazanları tercih etmeli..

fakat hangisi tam olarak nekadar etkili ya da ne kadar yan etkisi var gibi bir araştırma olduğunu sanmıyorum..

kısa vadede universal,nutrex,muscletech,bsn gibi ismi duyulmuş , dünya tarafından kullanım oranı yüksek markalar tercih edilebilir..

Erkeklerde, günde 3 gramlık dozlarda L-karnitin takviye tableti kullanmak, kasların karbonhidratları kullanmasına yardımcı olur ama gerek erkeklerde ve gerekse kadınlarda, kan damarları fonksiyonları için de iyidir.

Kaynak:
Prof. Dr. Mehmet C. Öz ile Prof. Dr. Michael F.Roizen yazdığı You On A Diet Kitabı Sayfa 21

...

Tabii psikolojiyi alt üst edebilme ihtimali de olası... Ayrıca bir hekime danışıp kullanmakta fayda var. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ağalar hydroxycut hardcore x yeniden formüle edildi ve tekrar satılmaya başlandı diye biliyorum güncel bilgi nedir??İlk çıkanlarından bened var kullanıyorum.

arkadaşlar bende gnc whey protein ve gnc amino burst 3000 var birde yağ yakıcı almak istiyorum bunlarla uyumlu bi yağ yakıcı varsa yazarmısınız daha yeniyimde

Bugüne kadar L-carnitine den başka hiçbir yağ yakıcı supplement kullanmadım. Yani thermogenic olarak hiçbir yağ yakıcı kullanmadım sebebine de gelince okuduğum yorumlardan thermogenic yağ yakıcıların diğer yağ yakıcılara göre daha fazla yan etkisinin olması (baş dönmesi, bulantı vs vs) yani bu sınıftaki supplementlerden en zararsızı l-carnitine gibi geliyor hatta gittiğim diyetisyen de l-carnitine in hiçbir zararının olmadığı fakat çok uzun süre kullanılmaması gerektiğini öğrendim. L-carnitine deneyimlerime gelince Geçen yıl 2 ayda 13 kg verdim l-carnitin ve diyet ile beraber. 45 dakika orta şiddetli cardio ve sonrasında mide hareketleri vs ile bel ölçüm 105 cm den 88 cm ye düştü. Cardio çalışmalarıma yaklaşık 2 ay önce tekrar başladım ve şu an kullandığım 1500 mg liquid weider l carnitine bitti. Carnitine almadan yaptığım 3 antrenmanda ciddi performans düşüşü yaşadım. Kesinlikle psikolojik değil. L- carnitine aldığım zaman vücudum daha çabuk ısınıyor, daha çok terliyorum ve en önemlisi ciddi bir performans veriyor. Fakat hangi yağ yakıcı supplement olursa olsun diyet ile kullanılmadığı zaman bir etkisinin olacağına ihtimal vermiyorum. Eğer diyet yapmıyorsanız bu supplementlere boşuna para harcamayın. Ayrıca cardiodan 15 dakika önce 1 tüp 1500 mg carnitine alıyordum cardio sonrasında kullanmıyordum. Cardiodan yarım saat sonra kullanılması gerektiğini öğrendim. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde diyetimi sıkılaştırıp antrenmandan 15dk önce 1 tüp antrenmandan 30 dk sonra 1 tüp olarak kullanacağım. Sonuçları tekrar yazarım. Herkese saygılar.

Bu sporda önce sabrı öğrenmelisin, elbet cevap veren çıkar. Neyse konuya dönersek diyeceğim: Bel bölgen ve göğüs grubun çok yağlıysa L-Karnitin alabilirsin. Yoksa hiç bir şey alıp paranı sokağa atma.

KARNITIN ALMAYIN.

paracıklarınıza yazık.

neye dayanarak bunu söylüyorsun?

Bu ürünler size mucize getirmez. sen bunu iç sonrasında belin X cm azalacak diye bir şey yok.

Diyet + egzersiz ile birleştiğinde etkili olur bu ürünler. Psikolojik açıdan da faydalı olduğunu söyleniyor.

Fly'ın tecrübelerini okusaydın, doğru metodlarla + sabır ve azimle L- carnitine'nin faydalı olduğunu anlardın.thums:

Karnitin etkisiz bir üründür.Placebodur. Alan alabilir. Yağ yakımına bi etkisi yoktur.

Thermogenic yakıcılarda ,yağ yakar ama yan etkisi çoktur tavsiye etmiyorum.(hydroxycut un mesela,bir işe yaradığına dair kanıt yok.)

CLA da çok çok az yardımcı olur yağ yakımına. Pek bi etkisi yok yani.

Önemli olan diyet ve kardiyo gerisi yalan

Illa yağ yakmak istiyorsanız , kafein tarzı stimulantlara yönelin ama çoğu zararlıdır. Kalp problemi yaratabilir dikkatli kullanın.

L-carnitinin çalışma prensibi düzenli spor ve diet diyorlar. Onu yaptıktan sonra zaten kilo veriyorsun. L carnitine para bayılıp onu yapmaya başlıyorlar,sonra sonuç alıyorlar. Tebeşir tozundan hap yapıp koysak ta aynı etkiyi yaratıcağına eminim.

Son düzenleme:
Sizlere deneyimlediğim bir diyeti anlatmak istiyorum:
2 haftadır basit şeker alımını sıfırladım diyebilirim ve gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo kaybetmeye başladım. Açıkcası fazla fark ediyor diyemem haftada 1kg verebiliyorum ama gerçekten işe yarıyor. Forumda da bulabileceğiniz gibi düşük şeker değeri ile büyüme homonu seviyesinde bir artış sağlanıyor. Gerçekten bunun etkisini bu 2 haftadır hissediyorum. Öğünlerimde yulaf gibi kompleks karbonhidrat alımına dikkat ediyorum ve meyve dahil yediğim şeylerin zamanlamasına dikkat ediyorum. Kalori olarakta 2000 in üstüne çıkmamaya çok dikkat ediyorum.Bunun yanında ara öğünlerde falan 500gr yoğurtla 1 ölçek whey proteinini karıştırıp yiyorum. gerçekten sağlam bir protein kaynağı ve yoğurt saolsun iyi bir doygunluk hissi veriyor. Bu arada yağ alımını sıfırlamamak gerekiyor. Okuduğum birkaç yazıda hormonların yapı taşının yağlar olduğu yazıyor. Bunun içinde akşam 5 gibi bir öğün esnasında büyük bir avuç badem ve fındık karışımı yiyorum. Sizlere bu tarz bir beslenme öneririm. Bunun yanında 1 saat civarı antreman yapıp süperset girerek Max-OT tarzı bir antreman izliyorum. Kardioysa neredeyse sıfır diyebilirim^^ Daha doğrusu günlük yarım saat kadar okula gidip gelirken yürümek dışında fazla yaptığım birşey yok. Birde değinmeden geçemeyeceğim yeşil çayı bol bol tüketiyorum. Sizlere basit karbonhidratın da etkisini anlatmak istiyorum. Dün arkadaşlarımla buluştum ve adamlar büfeden yanımda devasa patates kızartması alıp yemeye başladılar. Üstüne tatlı falan derken ben tabii yanda soda içiyorum:). Bunlardan ayrıldıktan sonra eve gelince dayanamayıp 1 adet çikolatalı gofret yedim ve bitirdiğimde antrenörümün beni uyardığı aklıma geldi "o glikoz seviyesi yükseldiği gibi düşer" demişti. Aradan 1-2 saat geçmiştiki yorgunluktan uyuyakalmışım:) Antreman bile yapmadığım bir günde bu kadar yorgunluk çok acayip oluyor. Gerçekten kilo vermek isteyenlere basit karbonhidrat alımınızı sıfırlamanız ve şekeri hayatınızdan çıkartmanızı istiyorum. İlk gün olmasa bile 2. gün kendinizi normalden daha enerjik ve aktif hissedeceksiniz.:D

Elma sirkesi,CLA ve L-Carnitin den daha fazla yardımcı olur yağ yakmanıza. L-Carnitin,zaten pek bir işe yaramaz,pazarlama stratejisi olarak görüyorum. CLA'nın sa çok az bir etkisi vardır,Elma sirkesi bu üçü arasında en iyisidir. Yanındada Yeşil çay öneriyorum.

Bence en iyi yağ yakıcı supplement, elma sirkesi ve yeşil çay kürü dür.

Back
Yukarı