arkadaslar yenı uye oldum sıteye ve yenı spora basladım.sıze kendım ve yaptıgım dıet hakkında detaylı bılgı vermek ıstıorum. supplıment kullanmaya baslıycam bana marka gramaj ve bunun gıbı verebılıcegınız tum bılgılere gercekten cok acıl ıhtıyacım var..
tıpık turk erkegı olarak herseyden yıyen eden 1.82 boyunda 86 kılo ınce kollu buyuk gobeklı bı adamım. 2 haftadır yedıklerımı ve yaptıgım spor:
Kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 1 dilim yagsız peynır 5 adet yumurtanın beyazı.(ekmek tuz hıcbı sekılde yok) 2 bardak ılık su içinde cok az mıktarda lımon ve sırke var.
Öglen: 1 tabak sebze yemegı 1 kase cacık yada yogurt 1 tabak salata 1 adet ızgara tavuk yada et.(yagsız lımon ve sırke var) 2 kasık makarna yada pılav.
İkindi (idman oncesi) : 1 kase lifalif saf yulaf sütle beraber.
aksam 6 da guzel idman kardio ve BB.
Aksam (saat 8 de) 1tabak sebze 1 tabak salata 1tabak yogurt 1 tabak yagı suzulmus ton balıgı. 5 tane haslanmıs yumurta beyazı.
Simdi gelelım merak ettıklerıme.programda veya beslenmemde bı yanlıslık varmı goruslerınızı merak edıorum
2- ben lcarnitine ve aminoasit kullanmaya baslıycam protein tozuda alıcam.tavsıye edebılıcegınız markalar neler( para onemlı degıl onemlı olan saglık)
3-amınoasıtle lcarnıtıne aynı anda kullanmanın zararı varmı varsa neler.
Lutfen kulaktan duyma seyler yazmayın onemlı bı konuda kımse yanlıs bılgı edınmesın. spora cok yabancıyım o yuzden bu kdr cok detay soruorum ama hırslı ve ınatcı bı adamımdır 4 ay ıcersınde 10 kılo vermeyı hedeflıorum sıstemlı beslenıp calısıp suplımentlerı kullanarak. ilgi ve alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım.