Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
merhaba twinlab 5x ripped var elimde protein tozlarım ve de creatinim de var bunun yanında beslenmeme de dikkat ediyorum şekeri ve tuzu kestim tamamen unlu mamülleri de azalttım daha net sonuçlara ulaşabilmem için twinlabı ne zaman kullanayım bn yemeklerden önce kullanıyorum oglen ve aksam yemegınden once...

VPX - liquid clenbutrx hardcore bu ürün hakkında bilgisi olan yada kullanmış olan varmı bb.comda 8.6 puan almış..

L-Carnitin

L-Carnitinin, organizmadaki yağ asitlerinin mitokondri iç membranına taşınmasını sağlayan bir taşıyıcıdır.Organizma L-carnitin üretimi zaten yapıyor ama spor yapanlarda yağ asitlerinin taşınması için yeterli miktarda olmayabilir.Özellikle 30 dkkadan fazla cardio yapan kişilerde yağ yakımı için L-carnitin takviyesi gereklidir.Yoksa L-carnitin eksikliğinde enerjiyi proteinden karşılar buda Vücut geliştiriciler için hiç iyi bir durum değildir.
Tabiiki bu şartlar Glukoz ve karbohidrat almadığınız varsayılarak yapılmıştır.
Benim tavsiyem diet+50,60 dkka cardio + L-carnitin olacaktır.

arkadaslar termojenik yag yakıcı olarak 3 gündür lipo 6x kullanıyorum spor bittikten sonra acayıp bi şekilde kaslarım sanki kalbimmiş gibi atıo:S:S ve bu yatana kadar sürüo böle bi etki gören oldu mu acaba?:SS:S:S

arkadaslar bir sorum olacak 2 aydir bady yapiyorum ve 8 kilo kadar kilo artisim oldu ve ayni zamanda kas olarak aldim bu kiloyu gogsum kollarim cok iyi duruma geldi fakat ben yanliz yasiyorum ve hazir yemekler disaridan yemekler yiyorum bu yuzden karnimda inanilmaz bir yaglanma var gogus kaslarimin iyi gorunuyor fakat karnimda inanilmaz yaglanma beni acayip huzursuz ediyor ben zayiflamak istemiyorum fakat karnimdaki yaglari yakip onlari kasa cevirmeye calsiyorum ne kdr mekikde kardiyoda yapsam bu olmuyor cunku istedigim gibi beslenemiyorum bir yag yakici zayiflamadan bana tavsiye edicek biri varmi acaba??

merhaba,
yağ yakma konusuna ciddi kafayı takmış bulunmaktayım paramparça olmam lazım, boy:1.75 kilo:77 l-carnitine ve lipo6 ürünlerini beraber kullanmam extra bir fayda sağlar mı sizce?

Bu spora 130kg'ken başlamış ve hemen hemen piyasadaki tüm gerçekten tüm hepsini kullanmış biri olarak (şu an 91kg, boy 1.86, yağ oranı %17) kişisel tecrübelerime göre bir sıralama yapmam gerekirse (öneri yada tavsiye değildir)

1. Mhp Dren
2. Lipo 6 Black
3. Hydroxycut Hardcore
4. Stacker 2
5. Animal Cuts

Xenadrine de kullandım fakat o dönemde doğru beslendiğim ve düzgün spor yaptığım söylenemez o yüzden sağlıklı yorum yapamiyorum. Mhp dren kullanırken cardio'da yapmamış olmama rağmen bir supplementden beklenebilecek en iyi verimi aldığımı düşünüyorum. Bugün yağ yakıcı kullanmam gerekirse dren yada lipo 6 black tek geçerim..

selam.. ben profesyonel futbolcuyum ve bir sakatlık evresinden sonra kilo aldım.. bu kiloyu biran önce vermek ve performansımı arttırmak istiyorum.. iki ürün arasında kaldım bana bu konuda tecrübeleri olanlar yardımcı olursa sevinirim??? hangisini tercih etmeliyim? fiyat önemli değil kaliteli olmalı ve yasaklı madde içermemeli? ürünler= WAİDER LİQUİD L-CARNİTİNE 1500 MG,,, HYDROXYCUT HARDCORE X ... hangisinden daha iyi etki alırım?

@sevo59 :)
arkadaşım hem futbolcuyum yazmışsın hemde kilo aldım ve ne kullanmalıyım demişsin.bence sen bir an evvel idmanlara başla 1ay içinde senin süper bir şekilde kilo vermen lazım futbolcu adamın bence yağ yakıcı kullanması (l-carnitine) akıl işi değil.
zaten işiniz sürekli koşu ama kalede isen yinede idmanlarda mutlak ve mutlaka kilonu azaltman lazım.kolay gelsin arkadaşım.

yüzme ve tenis yapıyorum acaba gunde kaç miligram kullanmamı önerirsiniz_?
boyum 180 kilom 77

bilgi ve tecrubeye ıhtıyacım var lutfen

arkadaslar yenı uye oldum sıteye ve yenı spora basladım.sıze kendım ve yaptıgım dıet hakkında detaylı bılgı vermek ıstıorum. supplıment kullanmaya baslıycam bana marka gramaj ve bunun gıbı verebılıcegınız tum bılgılere gercekten cok acıl ıhtıyacım var..

tıpık turk erkegı olarak herseyden yıyen eden 1.82 boyunda 86 kılo ınce kollu buyuk gobeklı bı adamım. 2 haftadır yedıklerımı ve yaptıgım spor:

Kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 1 dilim yagsız peynır 5 adet yumurtanın beyazı.(ekmek tuz hıcbı sekılde yok) 2 bardak ılık su içinde cok az mıktarda lımon ve sırke var.

Öglen: 1 tabak sebze yemegı 1 kase cacık yada yogurt 1 tabak salata 1 adet ızgara tavuk yada et.(yagsız lımon ve sırke var) 2 kasık makarna yada pılav.

İkindi (idman oncesi) : 1 kase lifalif saf yulaf sütle beraber.

aksam 6 da guzel idman kardio ve BB.

Aksam (saat 8 de) 1tabak sebze 1 tabak salata 1tabak yogurt 1 tabak yagı suzulmus ton balıgı. 5 tane haslanmıs yumurta beyazı.

Simdi gelelım merak ettıklerıme.programda veya beslenmemde bı yanlıslık varmı goruslerınızı merak edıorum
2- ben lcarnitine ve aminoasit kullanmaya baslıycam protein tozuda alıcam.tavsıye edebılıcegınız markalar neler( para onemlı degıl onemlı olan saglık)
3-amınoasıtle lcarnıtıne aynı anda kullanmanın zararı varmı varsa neler.

Lutfen kulaktan duyma seyler yazmayın onemlı bı konuda kımse yanlıs bılgı edınmesın. spora cok yabancıyım o yuzden bu kdr cok detay soruorum ama hırslı ve ınatcı bı adamımdır 4 ay ıcersınde 10 kılo vermeyı hedeflıorum sıstemlı beslenıp calısıp suplımentlerı kullanarak. ilgi ve alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

Salondan bir arkadaşım Mhp dren kullanıp sıkı cardio antrenmanları ile birlikte çok iyi derecede yağ yaktı.Ama bu tarz ürünlerin yaz mevsiminde kullanılmasının riskli olacağını belirtmeliyim.

çoook eski konu ancak yeni gördüm anketi..aslında kullanırsam eğer saadece 2 şey kullanmak isterim açıkçası biri yağ yakıcı,diğeride(spor öncesi ve sonrası bedendeki yorgunluğu aldığını bildiğim )protenin tozu...ama içimde hep bir kuşku var ilk olarak yağ yakıcı tam olarak karın bölgesindeki yani göbekteki yağlarımı yakaerken bana ne kadar yardımcı olacaktır ?

Karnitin yani l karnitin dedigimiz aminoasit aslında vücut tarafından üretilir.Üretilen karnitinin yaklaşık yüzde 90 lık bir kısmı kaslarda depo edilir.Depo edilmesinin sebebi ise enerji harcanma sırasında gerekli besinleri daha kolay parçalayıp kası beslemektir.Karnitinin asıl görevi budur.
Bizim ekstra yoldan aldıgımız karnitinde aynı görevi yapıyor.Vücud gerekli kaslara yeteri kadar karnitin gönderiyor.Antreman sırasında yani hareket sırasında kaslar besinleri parçalarken karnitin sıkıntısı olmadıgı için daha kolay ve hızlı parçalıyor.Örnegin yagları.Bu parçalanma esnasında kaslar normale göre daha fazla besleniyor.Bu yüzdendir ki karnitin de güç artışı görülüyor.

CLA denilen madde ise bunun aksine dogrudan metabolizmayı hızlandırıyor.Bagırsaktaki emilimleri hızlandırıyor ve sindirimi kolaylaştırıyor

İnsanlar buna göre sorsunlar CLA mı yoksa karnitin mi diye.
Ha şunuda söylemeden geçmeyelim 1 aydan fazla karnitin kullanımının ardından vücut normale göre daha az karnitin üretir.Tembellik yaratır.

arkadaslar yenı uye oldum sıteye ve yenı spora basladım.sıze kendım ve yaptıgım dıet hakkında detaylı bılgı vermek ıstıorum. supplıment kullanmaya baslıycam bana marka gramaj ve bunun gıbı verebılıcegınız tum bılgılere gercekten cok acıl ıhtıyacım var..

tıpık turk erkegı olarak herseyden yıyen eden 1.82 boyunda 86 kılo ınce kollu buyuk gobeklı bı adamım. 2 haftadır yedıklerımı ve yaptıgım spor:

Kahvaltı: 1 domates 1 salatalık 1 dilim yagsız peynır 5 adet yumurtanın beyazı.(ekmek tuz hıcbı sekılde yok) 2 bardak ılık su içinde cok az mıktarda lımon ve sırke var.

Öglen: 1 tabak sebze yemegı 1 kase cacık yada yogurt 1 tabak salata 1 adet ızgara tavuk yada et.(yagsız lımon ve sırke var) 2 kasık makarna yada pılav.

İkindi (idman oncesi) : 1 kase lifalif saf yulaf sütle beraber.

aksam 6 da guzel idman kardio ve BB.

Aksam (saat 8 de) 1tabak sebze 1 tabak salata 1tabak yogurt 1 tabak yagı suzulmus ton balıgı. 5 tane haslanmıs yumurta beyazı.

Simdi gelelım merak ettıklerıme.programda veya beslenmemde bı yanlıslık varmı goruslerınızı merak edıorum
2- ben lcarnitine ve aminoasit kullanmaya baslıycam protein tozuda alıcam.tavsıye edebılıcegınız markalar neler( para onemlı degıl onemlı olan saglık)
3-amınoasıtle lcarnıtıne aynı anda kullanmanın zararı varmı varsa neler.

Lutfen kulaktan duyma seyler yazmayın onemlı bı konuda kımse yanlıs bılgı edınmesın. spora cok yabancıyım o yuzden bu kdr cok detay soruorum ama hırslı ve ınatcı bı adamımdır 4 ay ıcersınde 10 kılo vermeyı hedeflıorum sıstemlı beslenıp calısıp suplımentlerı kullanarak. ilgi ve alakanız ıcın sımdıden tesekkur ederım.

bence 1 saat kardiyo yap antremana gidince, yag yakici olarak animal cuts'i oneririm l-carnitine yerine. ve tabi aminoasit de al. protein tozunu bence istedigin yag oranina gelene kadar kullanma. diyetine gelince, 2 kasik pilav, karbonhidrat icin yetersiz geldi. aminoasitle yag yakici beraber kullanmak zaten onerilen birsey.

sunu da ekliyim, istedigin kadar domates salatalik biber yiyebilirsin :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı