kullanmak isteyenler için....1haftadır düzenli kullanıyorum daha çok kısa bi zaman oldu ama ben inanılmaz sonuçlar aldım.gözle görülür şekilde fark var.sadece hh günde 2 kez 3er kapsüle çıktığım zamandan beri inanılmaz mide bulantısı yapıyo bende.ama kesinlikle tavsiye ederim.
merhaba bir konuda açtımda belki görülmemiştir buradanda sorim istedim.
antremana gitmediğimiz günlerde lipo 6x kullanacakmıyız?
yani bu ilacı cla gibimi yoksa l-carnetine gibimi kullanıcaz?
saygılar
verdiğin bilgi için çok teşekkürler küçük kemik.antremana gitmediğimiz günlerde lipo 6x kullanacağız
verdiğin bilgi için çok teşekkürler küçük kemik.
yani hergün kullanıcam bu ilacı.
lipo 6x hakkında okuduğum yorumlarda çok fazla enerji verdiğini duydum.
kullanıp eğer antremana gitmezsek zararı olurmu?
lipo veya diğerleri farketmez kutu bitene kadar nasıl tarif edildiyse o şekilde kullanmak gerek. sabah ve öğleden sonra alımlar doğru zamanlardır..geç alınırsa akşamüzeri gib gece huzursuzluk ve uykusuzluk yaparlar içlerindeki uyarıclardan dolayı..
idman olmayan günlerde alındığı için ve de işe yaraması için mutlaka 45-0 dk yavaş tempo ama dik eğimli yürüyüşler ile kas kaybetmeden yağ yakımına devam edilmeli..yoksa sonuçlar etkisiz olacaktır..bu ilaçlar doğru bir diyet yapılmazsa yine işe yaramazlar..lipo içip akşam tatlı makarna patates dondurma vs yerseniz geçmiş olsun tüm emekler boşa gitmiş demektir..aynı şekilde şeker oranı yüksek meyveleri de tüketmek de olumsuz etkiler..
arkadaşım bir sorum olacak sana, ben bel fıtığından dolayı kardio yapamıyorum ve vermem gereken 14 kg lik bir yağ oranı var
mecburen bana en iyi gelecek olan yüzme ile yakacağım, lipo 6x yüzmeyle birlikte ne kadar etkili olur?
birde piyasada 7-8 yerde satılıyor lipo 6x, nerden almalıyım bi tavsiye verirsen çok memnun olurum.. şimdiden teşekkür ederim..
lipo6 yüzme ile de çok etkili olur..yüzme süren en az 1 saat olmak koşuluyla..bir de yüzdükten sonra sadece et+salata yaparsan yağ yakımı iyice j-hızlanır. saat 3 ten sonra hiçbir şekilde karbonhidrat yeme..o zaman lipo işe yarar..
lipo lipo dur sahtesi yoktur ..en ucuz nerdeyse son kullanma tarihine bak 2 kutu al aralıksız kullan bol su iç kullanırken de..şeker ASLA tüketme..ne yap et ağzına koyma şeker.. her yediğinin içeriğine bak şeker olmasın..yoksa 8 kutu lipo işe yaramaz dostum
ne demek gorgeouskykhan görevimiz... ben carnitine kullandım tablet de likit de herkesin de dediği gibi likit daha etkili tabiki. şimdi hydroxycut kullanacağım yazarım buraya etkilerini.