Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
Animal cuts ve CLA ile 1.5 aylık donemde 9 kılo verdim... daha once baska urunlerde kulladım. Ama en basarılı olanı bu bence ...

Animal cuts ve CLA ile 1.5 aylık donemde 9 kılo verdim... daha once baska urunlerde kulladım. Ama en basarılı olanı bu bence ...
cla %5 etkilememiştir
animal başarısı

CLA yı kötüleyenler ya hiç kullanmamışlar ya da çok mucizevi sonuçlar beklemişler.Yağ yakıcılardan 3 ünüde kullandım.Birinci thermoghenic 2. kesinlikle CLA dır benim için.

Tamam kesinlikle bir hydroxycut kadar etkili değil Cla lar ama onlar kadar da yan etkisi yok.Ancak kesinlikle carnitine den daha başarılılar.

Saygılar

yağ yakmam gerek spora uzun süre ara verdikten sonra yeniden başladım biraz bastın şişti kaslar fakat yağlardan hiçbirşey görünmüyor.. ne kullanabilirim?

Ben bircok farklı urunu kullandım bugune kadar... Animal Cuts'ı kesinlikle tavsiye ederim... Diger urunlerden farkı sadece yag yakıcıdan ıbaret degıl... Ister ıstemez diyete de baslıyacagını dusunursek, vucudun zayıf dusmesını engellıcek takviyelerde mevcut... Bunun yanında CLA da takviye olarak kullanabilirsin... Et ürünleri ile birlikte vucuda yag alımı olacak... CLA bu konuda yardımcı olabılır...

Now Foods Extreme Cla kulanmış biri olarak söylemek isterim ki Cla uzun vadede yağ yakma konusunda iyi bir ürün. Yani en az 4-5 kutu bitirmelisiniz hatta düzenli olarak bile kullanılabilir. Onun dışında tek kutuda birşeyler beklemek olası değil. kurtcuk, iyi bir diyetle animal cuts kullandım ve sonuç sadece yarım kilo oldu. Kesinlikle bende işe yaramıyor. Bunlar yerine Mhp Dren denemenizi öneririm. Bir nevi efedrinine in legal hali diyebiliriz:)

Now Foods Extreme Cla kulanmış biri olarak söylemek isterim ki Cla uzun vadede yağ yakma konusunda iyi bir ürün. Yani en az 4-5 kutu bitirmelisiniz hatta düzenli olarak bile kullanılabilir. Onun dışında tek kutuda birşeyler beklemek olası değil. kurtcuk, iyi bir diyetle animal cuts kullandım ve sonuç sadece yarım kilo oldu. Kesinlikle bende işe yaramıyor. Bunlar yerine Mhp Dren denemenizi öneririm. Bir nevi efedrinine in legal hali diyebiliriz:)

Draft eğer kullandıysan Mhp Dren in yan etkilerinden bahseder misin? Gerçekten dikkatimi çekti ürün.

Şimdiye kadar Animal cuts, oxyelite pro, musclepham shred matrix, ventolin denemiş birisiyim. Bunlardan daha iyi etkili birşey varsa bende Mhp Dren oldu. Sadece sabahları ilk iş olarak 1 adet yutuyorsunuz o kadar. Gördüğüm yan etki ise 1 tane. Ben bunu geçen yaz kullanmıştım ve sabahları alıp Caddebostan sahile bisiklet sürmeye gidiyordum sabah 6.30 gibi. Yan etkisine gelince acayip susatıyor inanılır gibi değil. İlk aldığım gün sahilden eve geldiğimde ağız kuruluğundan yutkunamıyordum bile. Benden kaynaklanıyor zannettim. 2. günde bu şekilde oldu. 3. gün bisiklet süremi biraz arttırdım ama resmen mideme kadar olan tüm sistem kurudu susuzluktan. O saatte su satan elemanlar daha ortalarda yoklar ki susuzluktan çok fena oldum yaşlı bir teyze yürüyordu elinde su şişesi rica ettim saolsun verdi de kendime geldim:) Yoksa biri su falan vermese deniz suyunu içmeyi bile düşündüm o anda. Bu nedenle günde 4lt civarı hatta üstünde su ihtiyacı duyuluyor onun dışında etkileri güzel. Birde ilk birkaç gün tam etkisini hissedemedim ama sonra enerji seviyeniz bayaa yükseliyor.

Şimdiye kadar Animal cuts, oxyelite pro, musclepham shred matrix, ventolin denemiş birisiyim. Bunlardan daha iyi etkili birşey varsa bende Mhp Dren oldu. Sadece sabahları ilk iş olarak 1 adet yutuyorsunuz o kadar. Gördüğüm yan etki ise 1 tane. Ben bunu geçen yaz kullanmıştım ve sabahları alıp Caddebostan sahile bisiklet sürmeye gidiyordum sabah 6.30 gibi. Yan etkisine gelince acayip susatıyor inanılır gibi değil. İlk aldığım gün sahilden eve geldiğimde ağız kuruluğundan yutkunamıyordum bile. Benden kaynaklanıyor zannettim. 2. günde bu şekilde oldu. 3. gün bisiklet süremi biraz arttırdım ama resmen mideme kadar olan tüm sistem kurudu susuzluktan. O saatte su satan elemanlar daha ortalarda yoklar ki susuzluktan çok fena oldum yaşlı bir teyze yürüyordu elinde su şişesi rica ettim saolsun verdi de kendime geldim:) Yoksa biri su falan vermese deniz suyunu içmeyi bile düşündüm o anda. Bu nedenle günde 4lt civarı hatta üstünde su ihtiyacı duyuluyor onun dışında etkileri güzel. Birde ilk birkaç gün tam etkisini hissedemedim ama sonra enerji seviyeniz bayaa yükseliyor.

Çok teşekkürler.Yalnız söylediğin yan etkiler çok kabul edilebilir şeyler.Hyroxycut ın bile ondan daha fazla yan etkisi var çarpıntı uykusuzluk gibi.Etkilerinin çok iyi olduğu düşünüldüğünde ürün kafama çok yattı ve almayı düşünüyorum.Şu anda Türkiye de ürünü nerden alabilirim yardımcı olursan sevinirim.Bodybuildingden de alabilirim ama gümrüğe takılır korkusu var.

Ortalama bir cardio programı(15 dk hızlı tempo yürüyüş +20dk Bisiklet) + ağırlık çalışması (az kilo çok tekrar, her gün aynı kas grupları) + Ultimate Nutrition 1000mg CLA ve tabiki dikkatli bir diyet her ay ortalama 4 kilo verdirdi bana fakat diyetime hiç dikkat etmediğim zamanlarda ilacı kullanmaya devam ettim verilen kilo en az 3 e düştü bunun yanı sıra WEIDER 1500mg L-Carnitin liquid de kullandım 20 ampül(idmanlardan yarım saat önce bir ampül olarak) , idman aynıydı fakat hiç bir yararını görmedim , herhalde yaptığım cardio az geldi diye tahmin ediyorum. Bu ilaçlar bünyeden bünyeye fark ediyodur.

Musletech Hydroxycut Hardcore X Stix arkadaşlar yağ yakımı için kesinlikle bunu tavsiye ediyorum arkadaşım sıkı diyet ve kardiyo ile beraber 12 kilo verdi 1 ayda. bende kulanmaya başladım bugün 5. gün 5gün önce tartıdaki ağırlığım 80 iken şu anda 77yim ölçümde yaptırdım yağ olarak vermişim herhangi su kaybı veya veya kas kütlersinde eksilme yaşamadan 3kilo verdim 5 günde ayrıca bu stix yeni çıkan bir formül, normal hydroxycuttan kat ve kat daha ii

arkadaşlar acil bana bı carnitine tavsıyesı verebılırmısınız.
boy 1.94 kılo 99 yas 19 arkadaslar dıyete 5 ay once basladm 20 kılo verdım.ona gore bı carnıtıne solersenız sevınırım.etkılı olsun kılo veremıyorum artık yemeklere ılgım arttı eskısı gbı dıyet yapamıorm.ama dıkkat edıormda eskısı gbı degıl.ayda 2kıloyla sınırlı kalıyo.bıde bı sorum olucak bunun konuusnu bulamadım.ben saat 5-6 gıbı yatıyorum sabaha karsı.oglen 3-4 gbı kalkıyorum kahvaltımı 5 te yapıorm proteın agırlıklı.daha sora salona gıdıorm.bu yasam tarzında kas kutlemı attırabılırmıyım ? hanı gunlerım gece oldu.6 ogun yıorm sımdı ole ayrıntıya gırmedım kısa olsun dıe.
Tavsielerınızı beklıorm saygılar.thums:

Selam,

Arkadaşlar, biri bana Muscletech Hydroxycut hardcore pro nun nasıl kullanıldığını söyleyebilir mi lütfen?

Back
Yukarı