- 15 santigrat
Üye
düzenli kullanmak şartıyla :
hydroxycut hardcore pro series alemin kralı...

hydroxycut hardcore pro series alemin kralı...

cla %5 etkilememiştirAnimal cuts ve CLA ile 1.5 aylık donemde 9 kılo verdim... daha once baska urunlerde kulladım. Ama en basarılı olanı bu bence ...
Now Foods Extreme Cla kulanmış biri olarak söylemek isterim ki Cla uzun vadede yağ yakma konusunda iyi bir ürün. Yani en az 4-5 kutu bitirmelisiniz hatta düzenli olarak bile kullanılabilir. Onun dışında tek kutuda birşeyler beklemek olası değil. kurtcuk, iyi bir diyetle animal cuts kullandım ve sonuç sadece yarım kilo oldu. Kesinlikle bende işe yaramıyor. Bunlar yerine Mhp Dren denemenizi öneririm. Bir nevi efedrinine in legal hali diyebiliriz![]()
Şimdiye kadar Animal cuts, oxyelite pro, musclepham shred matrix, ventolin denemiş birisiyim. Bunlardan daha iyi etkili birşey varsa bende Mhp Dren oldu. Sadece sabahları ilk iş olarak 1 adet yutuyorsunuz o kadar. Gördüğüm yan etki ise 1 tane. Ben bunu geçen yaz kullanmıştım ve sabahları alıp Caddebostan sahile bisiklet sürmeye gidiyordum sabah 6.30 gibi. Yan etkisine gelince acayip susatıyor inanılır gibi değil. İlk aldığım gün sahilden eve geldiğimde ağız kuruluğundan yutkunamıyordum bile. Benden kaynaklanıyor zannettim. 2. günde bu şekilde oldu. 3. gün bisiklet süremi biraz arttırdım ama resmen mideme kadar olan tüm sistem kurudu susuzluktan. O saatte su satan elemanlar daha ortalarda yoklar ki susuzluktan çok fena oldum yaşlı bir teyze yürüyordu elinde su şişesi rica ettim saolsun verdi de kendime geldimYoksa biri su falan vermese deniz suyunu içmeyi bile düşündüm o anda. Bu nedenle günde 4lt civarı hatta üstünde su ihtiyacı duyuluyor onun dışında etkileri güzel. Birde ilk birkaç gün tam etkisini hissedemedim ama sonra enerji seviyeniz bayaa yükseliyor.