Hangi Yağ Yakıcı Supplement İyi?

Hangi Yağ Yakıcı-Zayıflatıcı vs... Supplement iyi?

• Total voters
    3.104
ALC'nin L- Carnitine sinden alan varmı ALC yi kullanan bir arkadaş tavsiye edermisiniz
bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim

bence piyasadaki en kaliteli l-carnitine now sports unki olanı zero shot da tavsiye ederim ama kafein içeriyor bu yüzden biraz tehlikeli kafeine alerjisi olanlara.

abilerim kardeşlerim benim yaşım 17 kilo 110 yağ yakıcı alıp kardiyo ve kick box yapacagım da sizlerin tavsiyelerinizi alayım dedim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ucuz güvenilir tabletlerden ve düzenli beslenme gibi şeyler için öneri verirmisiniz

bel ve gögüs yağlarımdan kurtulmak ıcın spora yenı başladım
hocam yag yakıcı kullanmamı da soyledı
tavsıye edebılecegınız zararsız ve yan etkısız ürünler var mı
daha başka neler yapabılırım ne kullanabılırım vg ıcın

yağ yakımı için bayanlar hangi ürünü kullanmalıdır?
yağ oranım kiloma göre yüksek cıktı % 28 bu oranda gerek varmı kullanmaya?

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

bu rada kilom 57 ,yağ oranıda %28 .ölçümü yapan antrenörde şaşırdı bu orana,3 senedri spor ile ugrasıyorum acaba hangi ürünü kullanmalıyım yaklasık 4,5 kilo vermem gerekiyor gerek varmı acaba??????

kesinlikle hydroxycut 1paketbitirdim 10kg verdim yemeklerden önce cla kullanılması tercihim sağlam bi kardio ve mekikle çok fit olursunuz

mrb arkadaslar. yag yakicilar ile ilgili pek bilgim yok. Mayis ayi ile definisyona giriyorum. Sadece 2 tane yag yakici almayi dusnuyorum. Ama hangileri olabilir karar veremedim. mumkunse dusundugum yag yakicilar ile ilgili olumlus olumsuz fikir verirmisiniz?

NUTREX LIPO 6, 120 caps

CELLUCOR WS1, 120 caps

CELLUCOR CLK, 90 caps

OLIMP L-CARNITINE 1500 EXTREME MEGA CAPS, 120 caps

USN XEDRA-CUT HARDCORE 120's, 120 liquid caps

BSN HYPERSHRED, 100 caps

ek olarak da bu urunleri dusunuyorum

OLIMP BCAA XPLODE, 700g (bag

OLIMP ZMA, 120 caps

DYMATIZE GLUTAMINE POWDER, 300g 2 adet

saygilar...

selam abiler bcaa ve creaatine kısırlığa yol acarmı 5 aydır spor yapıorum hoca ısrarla almamı soyluo.ancak soru ısaretlerınden dolayı cesaret edemıorum aydınlatırsanız cok sevınırım bu konu ıcın tessekkur ederım

Ben bu ay CLA,Karnitin,Termojenik üçlüsüne başladım. Birkaç ay sonra yazabilirim gözlemlerimi. :)

Hayır hayır ağır gelmiyor o konuda içinizi ferah tutun. Gerçi CLA'ya diğer ikisinden bir kaç hafta daha geç başlamıştım. :)

O mesajı yazalı 10 gün olmuş daha :). Ama 1 kilo kadar verdim mayısın başından beri. =)

Merhaba arkadaşlar. Bi sorum olacak size. Ben L carnitine ve cla arasında kaldım. Okuduğum kadarıyla l carnitine sporla yağ yakımını hızlandırıyor cla ise yağ depolayan enzimi engelleyerek yağlanmayı önlüyor. Bu durumda bana kilo vermek için l carnitine, sonrasında da tekrar yağlanmayı önlemek için cla kullanmak daha mantıklı geldi. Ben şu an diyet ve gün de bir saat kadar spor yapıyorum. Ancak öyle sıkı bir kardiyo değil, 40 dakika kadar yürüyüş-koşu ve 20 dk egzersiz. Bu durumda l carnitine'in bir etkisi olur mu? Ve bir ay sonra yurtdışına gideceğim ve bir ay süreyle spor yapma gibi bir şansım olmayacak. Yani l carnitine'i bir ay kullanıp sonra bir ay ara verdikten sonra tekrar kullanmaya başlayabilirim ancak. Ama cla'yı bu süre boyunca da kullanabilirim. Kısacası kafam karıştı :D Siz ne önerirsiniz?

Hayır hayır ağır gelmiyor o konuda içinizi ferah tutun. Gerçi CLA'ya diğer ikisinden bir kaç hafta daha geç başlamıştım. :)

O mesajı yazalı 10 gün olmuş daha :). Ama 1 kilo kadar verdim mayısın başından beri. =)
Normalde bir kişi zaten haftada 1kg yağ yakabiliyor,bu desteklerle 1.5-1 arası yapılmıyorsa kullanılması gereksiz gözüyle bakacağım ben şahsen,bundan dolayıda definisyonda ventolin,efedrin tarzı daha etkili kimyasallara yönelmek daha mantıklı olacaktır.Bir fark yaratmayıp metabolizmayı %10 çalıştıracak hafif terletecekse ne yapalaım termojeniği cla'yı.
Umarım hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız :)

Back
Yukarı