Hangisini kullanmalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bevkon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bevkon

Üye
Arkadaşlar boyum 1,75 kilom 70 yaşım 17... karnımdada biraz yağ var. yani çok hafiften göbek var diyelim. Acaba bana hangi Supplement'i önerirsiniz. ?

Hocam amacım kas yapmak. Yani kas yapmak dediysem çok fazlada değil. Altta bir resim ekledim. Onun gibi olsam çok güzel olur. :) Alttaki gibi bir vücut yapacağımı varsayarsak nasıl bir Supplement önerirsiniz. boy ve kilomuda ilk mesajımda yazmıştım..

Pure_muscle_by_itsoeze.jpg

Son düzenleme:
en az 2 sene veya daha fazla hoca denetiminde duzenli idman yapmani ve idmana gore de beslenmeni oneririm.

Arkadaşlar bide ben salona gitmiyorum. Evde ağırlıklarım var. Dambullarım var. Z barım var. Dolayısıyla salona gitmediğim için hoca denetiminde çalışamam.. Sizden yardım istiyorum. :) :) 3 ay sonrada Supplement alıcam. yaşımı boyumu kilomuda ilk mesajımda yazdım. Yokmu sizin önerebileceğiniz bir Supplement ?

oo senin iş iyice zor o adamın evde çalışarak böle olduğunu hiç sanmıyorum :)
sen salona yazıl yoksa çok zor bence

Hocam yapma yaa. :) :) Salona gidemediğim için eve okadar ağırlık filan aldık. Şimdi boşamı aldık yani. Vücut yapamazmıyız. :(

Hocam yapma yaa. :) :) Salona gidemediğim için eve okadar ağırlık filan aldık. Şimdi boşamı aldık yani. Vücut yapamazmıyız. :(

Tabiki yaparsın. Forumda evde nasıl antreman yapılacagı hakkında bilgi mevcut. Karamsarlıga kapılma ama o resimdeki vucut iyi calisma, iyi beslenme ve cok sabır istiyor....

Cok ii besleniyorsan, ilerde Glutamin ve Creatin alırsın. Beslenmen cok ii degilse, Whey alırsın ilerde. Simdilik bir sey kullanma, kendini bir tanımaya calıs ve web'de cok arama yap derim ve bu forumu ezberle, bilgi sahibi olmak icin...

Kolay gele...

Hocam whey'i aşağı yukarı biliyorum. Ancak Glutamin ve Creatin hakkında fazla bir bilgim yok. Bana bunları açıklarmısınız ?

Bencede ilk başda bir spora yazılmaya çalış çünkü daha fazla alet ve hocan olmuş olacak. Onun dışında ilk 3 ay supplement kullanmana gerek yok ki zaten sende demişsin bunun dışında. Fakat günlük beslenme düzenin nasıl önemli olan bu. Mesela protein ihtiyacını karşılıyorsan protein tozuna gerek yokdur. Creatin ve Glutamin hakkında bilgiyi forumda ki başlıklardan bulabilirsin

Back
Yukarı