Hard Line Protein ve Amino -- Kullanan varmı

Hardline Soy Pro %90 soya proteini 750gr poşette
Ve
Hardline Amino 2000 100 tablet

Aldım ...
En cok merak ettigim bu iki ürünün fiyatı salondaki hoca benden 130 lira talep etti 100 lirasını verdim bile ürünleri aldım ama netten bakıyorum fiyatları 2 si toplamda 60 lira gibi bi fiyat

Ve sizce nasıl ürünlerdir .. baska tavsiye edebileceginiz bir ürün varmı?

bu ürünleri kullanan yada baska bi ürün önerebilcek biri yokmu ?

100 150 tl bi bütcem var ve hem protein tozu hemde amino asit almak istiyorum

soya proteini yerine whey proteini tercih etmelisin bence. bildiğim kadarıyla soya proteinlerinin recovery süreleri düşük oluyo. whey proteinlerini tercih edersen antreman sonrası kullanımı açısından sana çok yararlı olur

Hardline Soy Pro %90 soya proteini 750gr poşette
Ve
Hardline Amino 2000 100 tablet

Aldım ...
En cok merak ettigim bu iki ürünün fiyatı salondaki hoca benden 130 lira talep etti 100 lirasını verdim bile ürünleri aldım ama netten bakıyorum fiyatları 2 si toplamda 60 lira gibi bi fiyat

Ve sizce nasıl ürünlerdir .. baska tavsiye edebileceginiz bir ürün varmı?

yapacağın ilk iş aldığın ürünleri hocana geri iade etmek olmalı... soya proteini kaliteli değildir, biyolojik değeri düşüktür... soyanın kendisini tüket daha iyi ayrıca tozuna para vermene hiç gerek yok... 100 tablet ise sana tatmin edecek kadar uzun süre gitmez... yaptığı çakallığa değinmiyorum bile...

yapacağın ilk iş aldığın ürünleri hocana geri iade etmek olmalı... soya proteini kaliteli değildir, biyolojik değeri düşüktür... soyanın kendisini tüket daha iyi ayrıca tozuna para vermene hiç gerek yok... 100 tablet ise sana tatmin edecek kadar uzun süre gitmez... yaptığı çakallığa değinmiyorum bile...

Aynen katılıyorum bazı spor salonları bu konuda çok çakal oluyo karbonhidrat tozunu protein tozu diye sattıklarını bile bilirim bi arkadaşıma hemde ciddi bir fiyata... Bazı yerlerdede şunu gördüm bardakta protein tozu adı altında 2 kaşık gainer koyup 3-5 liraya satıyolar millet cin olmadan adam çarpmaya çalışıyo hiç doğru bulmuyorum bu tip davranışları...

cvp lar için tek tek sglsun

Soya porteini sölemesi bide benden 130 lira istemesi ben ne yapim bu adamı bilmiyorm

Yarın ilk iş geri götürmek olcak

Sizin tavsiye edebileceginiz portein tozu ve amino asit varmıdır ....

Back
Yukarı