Veyron dedi:1 çay kaşığı aşağı yukarı 5 gram kutusundada zaten 5 gram yazar günlük kulllanım için kilon iyiyse 2 çay kaşığı alabilirsin
ronnie_utku dedi:arkadaşlar gulutamin creatin den daha yagun ve daha agır gelır creatının 1 çay kaşığı 5gram geldıgıne gore 1 tatlı kaşığı yanlış olur 1 çay kaşığı gulutamin fazla tepeleme yapmadan 5 gr gelir.sarc4stic dedi:Veyron dedi:1 çay kaşığı aşağı yukarı 5 gram kutusundada zaten 5 gram yazar günlük kulllanım için kilon iyiyse 2 çay kaşığı alabilirsin
Çay kaşığı 5 gr gelir mi Veyron? Bence 1 tatlı kaşığı olmalı o.
bukatto dedi:ben glutamini sabah 5 gr. ant. öncesi 5 gr. ant. sonrası 5 gr. olarak kullanıyorum. gelişmede güzel oluyor sanki.
sanki diyorum çünkü 2 haftadır bu şekilde uyguluyorum. bir kaç hafta daha geçsin o zaman farkederim herhalde gelişmeyi.
ama şu durumda bile olumlu birşeyler olduğunu farkediyorum. özellikle antreman öncesi kullandığım zaman![]()
bonatschi dedi:sizi bilmiyorum ama benim kullandığım hardline toz glutaminin tadı felaket..
daha doğrusu sütle, suyla ya da şekerli bi içecekle karıştırıp içmek işkence haline geliyor..
glutamin tüketimi için alternatif çözümleri olanlar var mı?
(valla 4-5 gramlardan bahsedildiğine bakmayın.. o kdr az miktarlar bile lezzet bozabiliyor)