serhat keçeci
Üye
Serhat Bey, son aldığım çikolatalı protein tozunu su ile içemedim tadı kötü oluyor, %50 yağlı sütle çok güzel oluyor ama bende çok ciddi gaz yapıyor, %0 yani yağsız süt heryerde bulamıyorum.
Karıştırıcının içerisine bir ölçekj protein tozu için yarısına kadar yarım yağlı süt geri kalan kısmınada su ilave etsem süt-yağ oranını azaltmış olurmuyum?
Birde %100 Whey protein tozu kabızlığa neden olurmu (ayıptır sorması)??
merhaba,
su ve süt karıştırılarak alınabilir. ürün kabızlığa neden olmaz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------
Serhat Bey bir soru daha ilave etmek istiyorum, bende halen yarım kova şu ürününüzden var;
http://www.spormarketim.com/urun-16...100-whey-proteini-3500-gr-poset-cikolata.html
bu şekilde paketleme yapmıyormusunuz yoksa ürünün içeriğimi değişti?
Şu ürünle yukarda link verdiğim ürün içerik olarak aynı ama ambalajlarımı farklı?
http://******/100-WHEY,PR-29.html
ambalaj değişti. her ikiside bizim ürünümüz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:08 ----------
hocam kilo aldırıcı ve zayıflatıcı ürünlere kampanya var ama bizim gibi VG cilere protein kampanyası yok biz üvey evlatmıyızbizde kampanya istiyoruz.
bide hocam saf kazein , saf yumurta veya böyle hepsinden karışık myofusion gibi protein ürünü çıkarma durumunuz varmı elin yabancı ürünlerine biton para veriyoruz.
whey kampanyada çok fazla satıyor. maalesef dünya pazarında ürünle alakalı sıkıntı var. kampanya bizim içinde çok yararlı oluyor ancak stok belli seviyelerin altına düşünce yapacak bir şeyimiz kalmyor. şu an whey kampanyası başlatsak 2 haftada stok 0 olur.
my fusion tarzı ürün çıkarmak bizim içnde avantajlı olur.sonuçta ürünün protein oranı oldukça düşük ve satış açısından karlı bir ürün.
my fusion içerik
36 gramda
2 gr şeker
5 gr karbonhidrat
3 gr yağ
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------
evet eskişehirde bi satıcıya yönlendirirseniz çok memnun olurum!
bilgilendirmeniz için teşekkürler!!
www.formgym.com eskişehir