Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

Serhat Bey, son aldığım çikolatalı protein tozunu su ile içemedim tadı kötü oluyor, %50 yağlı sütle çok güzel oluyor ama bende çok ciddi gaz yapıyor, %0 yani yağsız süt heryerde bulamıyorum.
Karıştırıcının içerisine bir ölçekj protein tozu için yarısına kadar yarım yağlı süt geri kalan kısmınada su ilave etsem süt-yağ oranını azaltmış olurmuyum?

Birde %100 Whey protein tozu kabızlığa neden olurmu (ayıptır sorması)??

merhaba,
su ve süt karıştırılarak alınabilir. ürün kabızlığa neden olmaz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

Serhat Bey bir soru daha ilave etmek istiyorum, bende halen yarım kova şu ürününüzden var;
http://www.spormarketim.com/urun-16...100-whey-proteini-3500-gr-poset-cikolata.html
bu şekilde paketleme yapmıyormusunuz yoksa ürünün içeriğimi değişti?
Şu ürünle yukarda link verdiğim ürün içerik olarak aynı ama ambalajlarımı farklı?
http://******/100-WHEY,PR-29.html

ambalaj değişti. her ikiside bizim ürünümüz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:08 ----------

hocam kilo aldırıcı ve zayıflatıcı ürünlere kampanya var ama bizim gibi VG cilere protein kampanyası yok biz üvey evlatmıyız :) bizde kampanya istiyoruz.

bide hocam saf kazein , saf yumurta veya böyle hepsinden karışık myofusion gibi protein ürünü çıkarma durumunuz varmı elin yabancı ürünlerine biton para veriyoruz.

whey kampanyada çok fazla satıyor. maalesef dünya pazarında ürünle alakalı sıkıntı var. kampanya bizim içinde çok yararlı oluyor ancak stok belli seviyelerin altına düşünce yapacak bir şeyimiz kalmyor. şu an whey kampanyası başlatsak 2 haftada stok 0 olur.

my fusion tarzı ürün çıkarmak bizim içnde avantajlı olur.sonuçta ürünün protein oranı oldukça düşük ve satış açısından karlı bir ürün.

my fusion içerik
36 gramda
2 gr şeker
5 gr karbonhidrat
3 gr yağ

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------

evet eskişehirde bi satıcıya yönlendirirseniz çok memnun olurum!
bilgilendirmeniz için teşekkürler!!

www.formgym.com eskişehir

my fusion tarzı ürün çıkarmak bizim içnde avantajlı olur.sonuçta ürünün protein oranı oldukça düşük ve satış açısından karlı bir ürün.

my fusion içerik
36 gramda
2 gr şeker
5 gr karbonhidrat
3 gr yağ

Güzel bir soru bu konuyu bende merak ediyordum böyle bir ürün çıkarma gibi bir çalışmanız var mı Serhat Bey ?

Böyle bir ürün çıkarırsanız size tavsiyem ürünün üzerinde hangi proteini ne kadar içerdiği hakkında bilgilendirme yaparsanız daha güvenilir bir ürün olabilir.

Örneğin:
(+ -) %30 X protein
(+ -) %30 Y protein
(+ -) %30 Z protein içerir gibi ..

BSN Syntha 6 olsun , Myo Fusion olsun içeriğindeki bu protein oranları üzerine çok tartışma oluyor.

Merhaba Serhat bey,

Konuya şans eseri denk geldim ve baştan sona okumaya çalıştım. İlk mesajımıda yazmak bu konuya kısmet oldu.

Aklıma takılan bir kaç soru var. Yanıtlar ve yanlış anlamazsanız sevinirim.

Öncelikle helalik konusuna değinmek istiyorum. Daha önceki sayfalarda da sorulmuş ve sütün helal olduğundan bahsetmişsiniz. Ben ise daha ince bir ayrıntıdan olaya bakıyorum. O da whey proteinde kullanılan peynirin nasıl üretildiği. Bildiğiniz gibi peynir mayasında şirden ve pepsin kullanılıyor. Şirden ve pepsin domuzdan da elde edilebiliyor. Bu konuyu açıklarsanız sevinirim. Ayrıca helal sertifikanız var mı?

Sattığınız protein tozlarında ham maddeyi ithal ettikten sonra firma olarak sadece içerisine tatlandırıcı vs. basit kimyasallar katıp paketleme mi yapıyorsunuz yoksa özel kimyasallar, enzimler katıyor musunuz? Bu soruyu sorup sormamakta kararsızdım :)

Tatlandırıcı demişken sitenizde %100 whey için aspartam içermez diyorken içerikte aspartam gözüküyor.

Aldığınız yorumlara göre %100 whey'de su ile tadı en güzel olan hangisi?

Teşekkürler...

Ürünlerimizde kullanılan whey proteininin hammaddesi olan süt, daha sonrasında peynir, ve daha sonrasındaki peyniraltı suyunda ve bu ürünler elde edilirken yapılan işlemlerin hiçbirinde domuzdan elde edilen enzim, bileşen veya yardımcı madde kullanılmamaktadır. Peynir üretimi esnasında kullanılan renet enzimi ise, sığırdan elde edilmektedir. Halihazırda helal sertifikası almak için; tüm proses hammaddeden başlayarak incelenir. Whey proteinlerimizin helal sertifikası almış olması, sütün elde edildiği inek dahil olmak üzere, Whey protein elde edilene kadarki hiçbir süreçte domuzdan elde edilen bir bileşen kullanılmadığı ve ayrıca alkol içerikli bir bileşen kullanılmadığını da gösterir.
Üretilmekte olan ürünlerimizde gıda katkı maddeleri olarak isimlendirilen kimyasallar veya doğal bileşenleri kullanmaktayız. Enzim kullanılan bir prosesimiz yok. Ana bileşenler yurtdışında gelir ve formülasyona göre tatlandırıcı, aroma veya yapı sağlayıcılar fiziksel metodlarla ilave edilmektedir.
Şu an %100whey proteini ve L-Karnitin sıvı ürünlermizde aspartam yoktur. İçerikleri, internet sitemiz düzenlenirken düzeltilecektir.
Aroma seçimi kişiden kişiye değişmektedir ama en çok çikolatalı olan ürünümüzü satmaktayız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:56 ----------

Güzel bir soru bu konuyu bende merak ediyordum böyle bir ürün çıkarma gibi bir çalışmanız var mı Serhat Bey ?

Böyle bir ürün çıkarırsanız size tavsiyem ürünün üzerinde hangi proteini ne kadar içerdiği hakkında bilgilendirme yaparsanız daha güvenilir bir ürün olabilir.

Örneğin:
(+ -) %30 X protein
(+ -) %30 Y protein
(+ -) %30 Z protein içerir gibi ..

BSN Syntha 6 olsun , Myo Fusion olsun içeriğindeki bu protein oranları üzerine çok tartışma oluyor.

bu tip bir ürün çıkarmayı düşünüyoruz. ancak yaz dönemi çalışmaları başlar ve sonbahara çıkar diye düşünüyorum.
protein oranları düşük ürünler firmalar için kar bırakan ürünler. ürün içeriğine ilave edilen şeker, yağ, karbonhidrat, vs maddeler proteine göre bedeva denebilecek kadar ucuz. buda ilave madde=kar anlmına geliyor.

Ürünlerimizde kullanılan whey proteininin hammaddesi olan süt, daha sonrasında peynir, ve daha sonrasındaki peyniraltı suyunda ve bu ürünler elde edilirken yapılan işlemlerin hiçbirinde domuzdan elde edilen enzim, bileşen veya yardımcı madde kullanılmamaktadır. Peynir üretimi esnasında kullanılan renet enzimi ise, sığırdan elde edilmektedir. Halihazırda helal sertifikası almak için; tüm proses hammaddeden başlayarak incelenir. Whey proteinlerimizin helal sertifikası almış olması, sütün elde edildiği inek dahil olmak üzere, Whey protein elde edilene kadarki hiçbir süreçte domuzdan elde edilen bir bileşen kullanılmadığı ve ayrıca alkol içerikli bir bileşen kullanılmadığını da gösterir.
Üretilmekte olan ürünlerimizde gıda katkı maddeleri olarak isimlendirilen kimyasallar veya doğal bileşenleri kullanmaktayız. Enzim kullanılan bir prosesimiz yok. Ana bileşenler yurtdışında gelir ve formülasyona göre tatlandırıcı, aroma veya yapı sağlayıcılar fiziksel metodlarla ilave edilmektedir.
Şu an %100whey proteini ve L-Karnitin sıvı ürünlermizde aspartam yoktur. İçerikleri, internet sitemiz düzenlenirken düzeltilecektir.
Aroma seçimi kişiden kişiye değişmektedir ama en çok çikolatalı olan ürünümüzü satmaktayız.

Helalik konusunda açıklamadan ziyade helalik sertifikanızın olmasını tercih ederim. En azından kullanmış olduğunuz whey'in helalik sertifikasını sitenizde, burada paylaşabilirsiniz. Tabi belgedeki whey'i ithal ettiğinizide göstermeniz daha da sağlıklı olacaktır. Firmaların helallik sertifikalarını ya da son derece önemli belgeleri direkt olarak paylaşmamalarınıda anlamıyorum. Ürünün ya da içeriğindeki whey vs.'nin helal olduğunu sertifikalayan yabancı markalarda var. Ayrıca Türkiye'de helallik setifikası veren yerde mevcut. Ürünleri sertifikalandırarak artı bir puan daha almış olursunuz.

Son düzenleme:
Serhat Bey teşekkürler cevaplarınız için.
Yeni siyah whey kutusu güzel olmuş ama 3,5 kg çıksa daha ekonomik olurdu sanırım artık çıkarmıyorsunuz.

Serhat Bey şu iki ürün arasında ne fark var;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd19&categoryId=354265

http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd51&categoryId=354265

Her ikiside L carnitine değilmi? yağ yakımı için ürün almak istiyorum bunlara ek olarak şunuda tavsiye ediyolar;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd18&categoryId=354265

ama ikisi bir arada bana fazla gelir. ikisinden birini tercih etmem gerekse en iyi yağ yakımı için hangisini tercih etmeliyim?

Serhat Bey şu iki ürün arasında ne fark var;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd19&categoryId=354265

http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd51&categoryId=354265

Her ikiside L carnitine değilmi? yağ yakımı için ürün almak istiyorum bunlara ek olarak şunuda tavsiye ediyolar;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ha...ls.aspx?productId=sporhrd18&categoryId=354265

ama ikisi bir arada bana fazla gelir. ikisinden birini tercih etmem gerekse en iyi yağ yakımı için hangisini tercih etmeliyim?

karnitinlerde sadece adet ve ambalaj farklı. spor yapıyorsanız karnitin, yapmıyorsanız cla öneririm.

karnitinlerde sadece adet ve ambalaj farklı. spor yapıyorsanız karnitin, yapmıyorsanız cla öneririm.
Spor salonuna gitmiyorum ama haftada bir gün halısahada maç yapıyorum, 3 gün yarım saat bisiklet çeviriyorum, bisiklet çevirdiğim günlerde mekik çekiyorum çeşitli pozisyonlarda.
Bisiklet çevirmediğim günlerde 5 kg lık dumbellarla arka kol, omuz ve şınav çalışıyorum.
Bu durumda spor yapanlar kategorisine girermiyim bilmiyorum.
Benim amacım artık kilo vermek değil yeteri kadar zayıfladım.
Karın bölgesindeki deri altında kalan ve ele gelen yumuşamış yağları yakmak istiyorum.
Buna işe en uygun olanı hangisiyse onu alıcam.
Tavsiyenizi bekliyorum.
Birde hb daki fiyat nasıl sizce?

Serhat Bey internetten, Hardline Nutrition Claone 100 Jel Kapsül aldım.
Sabah ve öğlen öğünlerinden önce bir tablet almam yeterlimi?
Ayrıca h.içi kahvaltı yapmaya zaman bulamıyorum, hardline %100 whey içiyorum sütle. Onu içmeden önce cla yı içsem olurmu?

Spor salonuna gitmiyorum ama haftada bir gün halısahada maç yapıyorum, 3 gün yarım saat bisiklet çeviriyorum, bisiklet çevirdiğim günlerde mekik çekiyorum çeşitli pozisyonlarda.
Bisiklet çevirmediğim günlerde 5 kg lık dumbellarla arka kol, omuz ve şınav çalışıyorum.
Bu durumda spor yapanlar kategorisine girermiyim bilmiyorum.
Benim amacım artık kilo vermek değil yeteri kadar zayıfladım.
Karın bölgesindeki deri altında kalan ve ele gelen yumuşamış yağları yakmak istiyorum.
Buna işe en uygun olanı hangisiyse onu alıcam.
Tavsiyenizi bekliyorum.
Birde hb daki fiyat nasıl sizce?

cla kullanmanızı ve diyet yapmanızı tavsiye ederim. ürün fiyatı hemen hemen her yerde aynı.

sehat bey merhaba POWER PRO - 3500 GR KARAMEL(%85 PROTEİN) alıcam fakat zammı geldi ? 130 larda bi fiyatı vardı bugun baktım 176 lira olmuş
birde 3.5 kilolar satışda dimi ?

Serhat Bey internetten, Hardline Nutrition Claone 100 Jel Kapsül aldım.
Sabah ve öğlen öğünlerinden önce bir tablet almam yeterlimi?
Ayrıca h.içi kahvaltı yapmaya zaman bulamıyorum, hardline %100 whey içiyorum sütle. Onu içmeden önce cla yı içsem olurmu?

ürünü whey ile birlikte alabilirsiniz. günde 3 kapsülalmanızı öneririm.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:12 ----------

sehat bey merhaba POWER PRO - 3500 GR KARAMEL(%85 PROTEİN) alıcam fakat zammı geldi ? 130 larda bi fiyatı vardı bugun baktım 176 lira olmuş
birde 3.5 kilolar satışda dimi ?

merhaba, evet ürün fiyatı arttı. yüksek maliyet nedeni ile 3.5kg.satıştan kalktı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:17 ----------

Suplementler.com sahte hardline satmıyordur değilmi?

öncelikli internet bayilerimizdendir

ürünü whey ile birlikte alabilirsiniz. günde 3 kapsülalmanızı öneririm.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:12 ----------

merhaba, evet ürün fiyatı arttı. yüksek maliyet nedeni ile 3.5kg.satıştan kalktı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:17 ----------

öncelikli internet bayilerimizdendir
Yanlış anlaşılma olmasın ortam o kadar kötüki kime ve neye güveneceğimizi bilmiyoruz.
Supplementler.com hem telefonda ilgilendi hemde ürünü hemen gönderdi kendilerinede burdan teşekkür ederim.

Serhat bey önemli bir sorum daha var;
Önceden aldığım 3,5 kg %100 whey protein tozunun son kullanma tarihi 26 mayıs 2012 de doluyormuş:(
İçinde daha en az 1 kg var:(
Ürün çikılatalı olanında.
Acaba hiç tolerans süresi varmıdır yoksa mayıs 26 dan sonra çöpemi gidecek?

Serhat bey önemli bir sorum daha var;
Önceden aldığım 3,5 kg %100 whey protein tozunun son kullanma tarihi 26 mayıs 2012 de doluyormuş:(
İçinde daha en az 1 kg var:(
Ürün çikılatalı olanında.
Acaba hiç tolerans süresi varmıdır yoksa mayıs 26 dan sonra çöpemi gidecek?

nemli veye güneşli bir yerde beklemediyse 1 ay daha eklenebilir

Back
Yukarı