Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

Serhat bey cevabınız icin tesekkurler.
Yalnız benim bahsettiğim ürün %100 whey adlı ürün degill, "whey pro" ürünü idi.
Alta linkini koyuyorum, ürün tamamen hidrolize olarak gösterilmis.

http://******/hardline/products_details.asp?id=3&pid=10

"ultra filitre ve %100 hidrolizad" ifadesi ürün içeriğinde whey + %100 hidrolizad whey olduğunu gösteriyor.

ben teşekkür ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:43 ----------

böyle birşey dememdeki kasıt genelde amino asitlerde "%22 ‘lik bir amino asit nitrojeni / toplam nitrojen oranına sahiptir." gibi bir yazı vardır.proteinde daha görmedim ben.bu yüzden demiştim.kendimi tam ifade edemedim sanırım.ve yanılmıyorsam buna dikkat eden ilk kişi sensin umur35.eminim kimsede bu proteinin %100 hydrolize whey içerdiğini veya içeriğinde böyle birşey yazdığını görmemiştir.bende merak ettim açıkçası..

hidrolizad whey ve amino asit aynı madde. hidrolizatın protein tozu olarak kullanılmama nedeni çok acı olması.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:52 ----------

Bu aralar pıyasadakı cogu urunle ılgılı arastırmalar yapıyorum kendımce; ıcerık hakkında bılgıler, kullanıcı yorumları, bu ısı bılen hocalarımızın yorumları, urunlerın pıyasadakı ve cesıtlı magazalardakı fıyatları, gram basına proteın malıyetı, markalara duyulan guven vs seklınde...

Bu yuzden dıkkatımı cektı bu durum ve halıhazırda en yetkılı agızdan bılgı almak en dogrusu olacaktır dıye dusundum. Fakat ben "whey pro" ürünü derken serhat bey "%100 whey proteın" ürününü anladı. Dolayısıyla henuz net bılgıye ulasamadım.

çünkü whey pro uzunca bir süredir üretilmiyor. onun yerine %100 whey çıkıyor. bu yüzden whey prodan söz ettiğinizi düşünmedim.
ayrıca genel olarak konuya ilgi duyuyor iseniz merak ettiğiniz herşeyi cevaplıyabiliriz. internet ortamı ve özelliklede forumlardan elde edceğiniz bilgiler genelde pazarlama amaçlıdır. Bu yüzden bu ortamlarda konuya hakim kişilere veya sağlıklı bilgiye ulaşma olasılığınız çok düşüktür.

benim 16 yıllık mesleğim olduğundan ve yanımda bu konuda Türkiye de ki en donanımlı gıda mühendisini ve bir kimyageri çalıştırdığımdan konuyla alakalı gerçek bilgiye ulaşmak çok kolay.

bu sektörün ülkemizde 15 yılı aşan geçmişi olmasına rağmen maalesef yanlış bilinenlerin, doğru bilinenlere oranla ezici bir çoğunluğu var.

iyi günler.

Hardline Bipro Naturel tatlandırıcı içeriyor mu ?

Serhat bey merhaba,
Hardline %100 Whey 2300 gr. aldım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Kullanım zamanı ve şekli ile ilgili sıkıntılarım var,aydınlatırsanız sevinirim.Şöyle ki;
Ürünün üzerinde antrenmandan yarım saat önce ve hemen sonra olmak üzere 1'er porsiyon(2'şer ölçek) kullanılması öneriliyor.
Ancak çeşitli forumlarda ve konuyla ilgili bazı internet sitelerinde antrenmandan önce kullanmanın hem gereksiz protein israfı olarak iş yaramadığı hemde çalışma sırasında şişkinlik yaparak sıkıntı yaşatacağı gibi açıklamalar var.
Sakın yanlış anlamayın,ürünü kötüleme gibi bir amacım yok,zaten gayet memnunum,sadece kullanım konusunda kafam karıştı.yardım ederseniz teşekkür ederim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------

örnek olarak bu sitede son paragrafta böyle bir açıklama yapılmış ve açıklamayı yapan bir fitness eğitmeni.
https://www.supplementler.com/shop/information.php?info_id=25
"UYARI
Çalışmaya başlamadan hemen önce kesinlikle protein desteği içmeyin!
Bazı insanlar kendilerine bir enerji artışı ve çalışmadan sonra da kendilerine gelmeleri için bir yarar sağlayacağını düşünerek çalışmaya başlamadan hemen önce içerler. Aslında, bu sadece midelerine oturur ve onları şişirir. Çalışan kaslarına gitmesi gereken değerli kan tekrar sindirim sistemine döner ve sindirim sistemi de bunu sindirmeye çalışır. Aynı uyarı antrenman sırasında protein almak konusunda da geçerlidir. Bunu kesinlikle yapmayın!
Protein tozu almak zayıf bir diyeti ya da kötü bir programı telafi etmeyecektir. Ancak kuşkusuz antrenman çalışmalarınızda sizi desteklemeye yardımcı olur. Doğru zamanda alın ve emeğinizin karşılığını gelsin. "

kullanım şekli

Serhat bey merhaba,
Hardline %100 Whey 2300 gr. aldım ve yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.Kullanım zamanı ve şekli ile ilgili sıkıntılarım var,aydınlatırsanız sevinirim.Şöyle ki;
Ürünün üzerinde antrenmandan yarım saat önce ve hemen sonra olmak üzere 1'er porsiyon(2'şer ölçek) kullanılması öneriliyor.
Ancak çeşitli forumlarda ve konuyla ilgili bazı internet sitelerinde antrenmandan önce kullanmanın hem gereksiz protein israfı olarak iş yaramadığı hemde çalışma sırasında şişkinlik yaparak sıkıntı yaşatacağı gibi açıklamalar var.
Sakın yanlış anlamayın,ürünü kötüleme gibi bir amacım yok,zaten gayet memnunum,sadece kullanım konusunda kafam karıştı.yardım ederseniz teşekkür ederim.

örnek olarak bu sitede son paragrafta böyle bir açıklama yapılmış ve açıklamayı yapan bir fitness eğitmeni.
https://www.supplementler.com/shop/in...php?info_id=25
"UYARI
Bazı insanlar kendilerine bir enerji artışı ve çalışmadan sonra da kendilerine gelmeleri için bir yarar sağlayacağını düşünerek çalışmaya başlamadan hemen önce içerler. Aslında, bu sadece midelerine oturur ve onları şişirir. Çalışan kaslarına gitmesi gereken değerli kan tekrar sindirim sistemine döner ve sindirim sistemi de bunu sindirmeye çalışır. Aynı uyarı antrenman sırasında protein almak konusunda da geçerlidir. Bunu kesinlikle yapmayın!
Protein tozu almak zayıf bir diyeti ya da kötü bir programı telafi etmeyecektir. Ancak kuşkusuz antrenman çalışmalarınızda sizi desteklemeye yardımcı olur. Doğru zamanda alın ve emeğinizin karşılığını gelsin. "

Serhat bey merhaba

ben ünlü bir sitede (ismini vermek istemiyorum) hardline 2,3 kg %100 protein ve yanına 2 hediyeli ürün (biri glutamin diğeri bcaa idi sanırım) ürünü sipariş etmiştim ürünüm hediyesiz geldi siparişimden sonra sitedende hediyeleri kaldırdılar ve bana hediyeleri göndermediler defalarca aradım hakkımı istedim döneceğiz dediler 3 ay oldu dönmediler. Siz bu konuda birşey yapabilirmisiniz?

Serhat bey merhaba

ben ünlü bir sitede (ismini vermek istemiyorum) hardline 2,3 kg %100 protein ve yanına 2 hediyeli ürün (biri glutamin diğeri bcaa idi sanırım) ürünü sipariş etmiştim ürünüm hediyesiz geldi siparişimden sonra sitedende hediyeleri kaldırdılar ve bana hediyeleri göndermediler defalarca aradım hakkımı istedim döneceğiz dediler 3 ay oldu dönmediler. Siz bu konuda birşey yapabilirmisiniz?

tatildeyim perşembe dönüyorum. sitenin adını, alış tarihinizi ve kendi adınızı özel mesaj atın ilgilenelim.

Serhat bey merhaba,

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------
https://www.supplementler.com/shop/information.php?info_id=25
"UYARI

merhaba,

bu konuda çok fazla bilgi kirliliği ve bunun sonucu olarakda kafa karışıklığı var.

aslında protein bağırsaklarda sindirilerek kana karışan bir besin. gün içinde her hangi bir saatte alınan protein saatlerce vücutda kalmakta ve kana karışmakta. önemli olan tek seferde sindirilecek gramajdan (30gr) fazla protein almamak. şayet miğdeniz dolu değilse ve proteini su ile alıyorsanız antrenmandan 30 dak. önce alacağınız bir proteinde şişkinlik yapmayacaktır. bunu deneyerek de görebilirsiniz.

size birşey sorucam bipro yu çok övüyolar dendiği kadar varmı acaba? birde ürüne baktım anlayamadım whey mi bu yoksa kazein gibi geç sindirilen bir ürünmü whey gibi geliyor bana ama ?

size birşey sorucam bipro yu çok övüyolar dendiği kadar varmı acaba? birde ürüne baktım anlayamadım whey mi bu yoksa kazein gibi geç sindirilen bir ürünmü whey gibi geliyor bana ama ?

%1000 whey isolate, karbonhidrat , yağ ve laktoz içermeyen tek protein. abd davisco firmasınınüretimi olan, dünyanın en pahalı protein tozudur. kullananlarım çok memnun olduğu ve farkını net anladığı bir ürün olduğu için çok tavsiye de ediyorlar.

%1000 whey isolate, karbonhidrat , yağ ve laktoz içermeyen tek protein. abd davisco firmasınınüretimi olan, dünyanın en pahalı protein tozudur. kullananlarım çok memnun olduğu ve farkını net anladığı bir ürün olduğu için çok tavsiye de ediyorlar.

bipro iyi hoş ama en pahalı protein tozu olduğuna inanmıyorum serhat bey.en pahalı ise en iyisi gibi birşeyde denebilir.kaliteli olduğuna lafım yok fakat hiçbiryerde hardline bipro'nun;Protein hazmedilebilirlik oranı,Biyolojik değeri,Protein etki oranı yok.siz en iyisi olduğunu iddaa ediyorsunuz.söylemiş olduğum değerleri açıklayabilirseniz memnun olurum.

arkadaşlar biproyu kullanıpta iyi sonuç alan varmı hiç biproyu kulanmadım elimdekiler bitince almayı düşünoyorum ama etkisi nasıl ?

Back
Yukarı