serhat keçeci
Üye
kapsül l-karnitin kullanıyorum, buzdolabında muhafaza ederek
ilk kullandığı l karnitin trpower markalıydı, onu ilk kullandığımda koşu bandında koşarken nefes nefese kalmamıştım. sanki nefesimi açmıştı.
hardline kullanırken bu olmadı. kilo vermeye devam ettim gerçi...
bu nefesimi açma olayı l-carnitinden büyük beklenti içine girdiğim için psikolojik olarak mı oldu yoksa normal mi ?
hardline sıvı l-carnitin mi daha iyi kapsül mü yoksa carnipure mi ? daha iyi sonuç için ? (tamam biri sıvı 15dakkada etkin oluyo filan, ben hangi evladınızı daha çok sevdiğinizi soruyorum)
merhaba,
karnitin söz ettiğiniz şekilde bir etkiye sahip değildir. antrenman esnasında ısı artışı ve canlılık hissi yaratabilir ancak solunumu hızlandırmaz.
karnitinler arasında sadec kullanım farkı var, her hangi biriiçin daha etkili diyemem. şayet carnifit denerseniz taurin ve c vitamini katkılı olduğu için daha etkili çalışır.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------
Serhat Bey bende özellikle göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak için destek yağ yakıcı kullanmak istiyorum.
Açıkcası oxyelite kullandım 2 kutu ve harika sonuçlar almıştım. Ancak artık onları getirtmek çok zor.
Geçen yaz hardline carnifit denemiştim, hem tedarik etmek zordu hemde istediğim sonucu alamadım.
oxyelite tarzında ürününüz varmı hangisini önerirsiniz?
söz ettiğiniz tarzda ürünler içerikleri nedeniyle türk gıda mevzuatına aykırı olduğundan üretimi ve ithalatı gerçekleştirilemiyor. burner veya cla deneyebilirsiniz ancak yine de aynı sonucu veremez. ama ciddi bir diyet ve antrenman uygularsanız hiç bir yağ yakıcının sağlayamayacağı etkiyi sağlarsanz.