Hardline Nutrition Analiz Sonuçları

kapsül l-karnitin kullanıyorum, buzdolabında muhafaza ederek

ilk kullandığı l karnitin trpower markalıydı, onu ilk kullandığımda koşu bandında koşarken nefes nefese kalmamıştım. sanki nefesimi açmıştı.

hardline kullanırken bu olmadı. kilo vermeye devam ettim gerçi...

bu nefesimi açma olayı l-carnitinden büyük beklenti içine girdiğim için psikolojik olarak mı oldu yoksa normal mi ?

hardline sıvı l-carnitin mi daha iyi kapsül mü yoksa carnipure mi ? daha iyi sonuç için ? (tamam biri sıvı 15dakkada etkin oluyo filan, ben hangi evladınızı daha çok sevdiğinizi soruyorum :D )

merhaba,

karnitin söz ettiğiniz şekilde bir etkiye sahip değildir. antrenman esnasında ısı artışı ve canlılık hissi yaratabilir ancak solunumu hızlandırmaz.
karnitinler arasında sadec kullanım farkı var, her hangi biriiçin daha etkili diyemem. şayet carnifit denerseniz taurin ve c vitamini katkılı olduğu için daha etkili çalışır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------

Serhat Bey bende özellikle göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak için destek yağ yakıcı kullanmak istiyorum.
Açıkcası oxyelite kullandım 2 kutu ve harika sonuçlar almıştım. Ancak artık onları getirtmek çok zor.
Geçen yaz hardline carnifit denemiştim, hem tedarik etmek zordu hemde istediğim sonucu alamadım.
oxyelite tarzında ürününüz varmı hangisini önerirsiniz?

söz ettiğiniz tarzda ürünler içerikleri nedeniyle türk gıda mevzuatına aykırı olduğundan üretimi ve ithalatı gerçekleştirilemiyor. burner veya cla deneyebilirsiniz ancak yine de aynı sonucu veremez. ama ciddi bir diyet ve antrenman uygularsanız hiç bir yağ yakıcının sağlayamayacağı etkiyi sağlarsanz.

merhaba,

karnitin söz ettiğiniz şekilde bir etkiye sahip değildir. antrenman esnasında ısı artışı ve canlılık hissi yaratabilir ancak solunumu hızlandırmaz.
karnitinler arasında sadec kullanım farkı var, her hangi biriiçin daha etkili diyemem. şayet carnifit denerseniz taurin ve c vitamini katkılı olduğu için daha etkili çalışır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:54 ----------

söz ettiğiniz tarzda ürünler içerikleri nedeniyle türk gıda mevzuatına aykırı olduğundan üretimi ve ithalatı gerçekleştirilemiyor. burner veya cla deneyebilirsiniz ancak yine de aynı sonucu veremez. ama ciddi bir diyet ve antrenman uygularsanız hiç bir yağ yakıcının sağlayamayacağı etkiyi sağlarsanz.
cvp için teşekkürler. bu aralar pipro için indiriminiz olacak mı acaba yada o tarz yeni bir ürün getirecekmisiniz?

biproda maliyet çok yüksek dolayısı ile bir indirim mümkün olmuyor. ancak diğer proteinlerde kampanya veya yeni ürün mümkün

bence yenı ambalajlı whey su an ıcın pahalı bı ara 120tl ıdı o zaman baya almıstım kalıtelı bı urun

serhat bey,neden 3,5 kiloluk bipro artık üretilmiyor.

1,4 kg bipro 140 lirayken 3,5 kg bipro 300 liraydı.zamdan sonra 1,4 kiloluk bipro 175 lira oldu ama 3,5 kiloluk biproyu geri çektiniz.sizde piyasadaki zam oranına göre 3,5 kiloluk biproyada zam getirseydiniz piyasadan çekmek yerine.sonuçta eski haliylede (300 tl) kar yapıyordunuz,zam yapsaydınızda yine kar yapacaktınız.

1,4 kg bipro 140 lirayken 3,5 kg bipro 300 liraydı.zamdan sonra 1,4 kiloluk bipro 175 lira oldu ama 3,5 kiloluk biproyu geri çektiniz.sizde piyasadaki zam oranına göre 3,5 kiloluk biproyada zam getirseydiniz piyasadan çekmek yerine.sonuçta eski haliylede (300 tl) kar yapıyordunuz,zam yapsaydınızda yine kar yapacaktınız.

satan ve kar bırakan bir ürünü piyasadan çekmek benim ticari anlayaşıma uygun değil.

bu,benim elimde olan birşey değil demek mi..ayrıca "eli kulağında" olan yeni çıkacak ürünleriniz hangi kategorideler ve ne zaman piyasada yerlerini alacaklar.[/Q

hayır, bıraktığı kazanca değmeyen bir ürüne para bağlayıp, eleman çalıştıramayız demek. bir ürünün üretilmesi için minimum kar koşulları var. bipro bu koşulları sağlamadığı gibi bazı koşullarda zarar dahi ettirebiliyor.

aslında şu anda bazı ürünler çıktı ancak ambalaj süreçleri devam ediyor. tabiiki tüm amacımız bu ürünleri, yüksek sezona yani mart ayına yetiştirmek.

Şu durumda diğer whey ürünler daha fazla kar bıraktığı için 3,5 kg satmaya devam edebiliyorsunuz. Umarım bu durum daha fazla kar elde etmek için ürünün içerik kalitesinden ödün verdirmez.
Açıkcası ben bi-pro kullanan birisi olarak en son aldığım &100 whey 3,5 kg çikolatalı ürününüzden memnun kalmadım. Hem sanırım kakao parçaçıkları erimiyor hemde sütle içince inanılmaz gaz yapıyor.

Şu durumda diğer whey ürünler daha fazla kar bıraktığı için 3,5 kg satmaya devam edebiliyorsunuz. Umarım bu durum daha fazla kar elde etmek için ürünün içerik kalitesinden ödün verdirmez.
Açıkcası ben bi-pro kullanan birisi olarak en son aldığım &100 whey 3,5 kg çikolatalı ürününüzden memnun kalmadım. Hem sanırım kakao parçaçıkları erimiyor hemde sütle içince inanılmaz gaz yapıyor.

laktoza duyarlı olabilirsin. bipro da laktoz. süt yerine su ile tüketmen de gazı azaltır veya keser.

Bcaa powder ürünü neden yok acaba? Çıkarmayı düşünüyormsnz? Tablet bcaanın değerleri düşük bu yuzden fiyat olarak pek uygun gelmıyor.

Ayrıca AAKG ürününüzden cok memnun kaldım diyebirlm.Bcaa icinde bu tarz en az 500 gramlık bi toz ürün cıkarırsanız daha memnun kalrız.

Bcaa powder ürünü neden yok acaba? Çıkarmayı düşünüyormsnz? Tablet bcaanın değerleri düşük bu yuzden fiyat olarak pek uygun gelmıyor.

Ayrıca AAKG ürününüzden cok memnun kaldım diyebirlm.Bcaa icinde bu tarz en az 500 gramlık bi toz ürün cıkarırsanız daha memnun kalrız.

saf bcaa olmasada yüksek oranda bcaa içeren bir ürün çıkıyor.

öncelikle Türkiyede böyle bir iş yapdığınız için teşekkürler tabiki Türk firmasını kullannmaya çalışırız bizde fakat 2 sorum olacak 1. bu hardline progainer komplex karbonhidratmı neden hiçbiryerde yazmıyor ayrıca kısa süre önce 110 tl satılan ürün nasıl olduda bir anda 150 tl çıkdı cevap bekliyorum fiyat konusunda neden bir kampanya yapmıyorsunuz enazından sürekli müşterilerinize

Serhat bey,

facebook sayfasından protein bar hakkıdna soru sormuştum 3 ay önce, yakında çıkacağını duyurmuştunuz

halen gelişme varmı?

öncelikle Türkiyede böyle bir iş yapdığınız için teşekkürler tabiki Türk firmasını kullannmaya çalışırız bizde fakat 2 sorum olacak 1. bu hardline progainer komplex karbonhidratmı neden hiçbiryerde yazmıyor ayrıca kısa süre önce 110 tl satılan ürün nasıl olduda bir anda 150 tl çıkdı cevap bekliyorum fiyat konusunda neden bir kampanya yapmıyorsunuz enazından sürekli müşterilerinize
bende bu konuyu merak ediyorum. 2 dir 110 tl ye aldığım ürün 135 TL ye buldum. ama optimum gold 145 tl buldum ve optimum aldım. içerik olarakta daha iyi ama 110 tl ye bulsaydım yine hardline alırdım ama artık hardline protein tozu kullanmayı düşünmüyorum. gerçekten aynı fiyata optimum varken bir daha bu ürünü kullanmam.saygılar.

merhaba,

içerdiği karbonhidratlar tür olarak kompleks karbonhidrat. ayrıca kompleks karbonhidrat olarak belirtilmiyor.

ürün bundan önceki listede 138 tl.idi. söz ettiğiniz fiyat 2007 tarihli liste fiyatı.

kampanya 1 nisan itibarı ilebaşlayacak.
tşk.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

Serhat bey,

facebook sayfasından protein bar hakkıdna soru sormuştum 3 ay önce, yakında çıkacağını duyurmuştunuz

halen gelişme varmı?

ürünün üretim izni ve makinalarını ve laboratuarı hazır. ancak ithal edeceğimiz hammade ile alakalı sorun var. hammade üreticileri abd'de ve sınırlı sayıda. malın temini için 3 ay kadar beklememiz gerekiyor. navlun ve gümrük sürecide düşünüldüğünde 5-6 kadar bir süre söz konusu.

ürün çok isteniyor ve bizde gerek ticari gerek müşteri memnuniyeti açısından bir an önce çıkartmak istiyoruz. ancak özellikle ilk kez çıkacak ürünlerde daima beklenmeyen problemler çıkıyor. en yakın zamanda üretmeyi en az sizler kadar istiyoruz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:08 ----------

bende bu konuyu merak ediyorum. 2 dir 110 tl ye aldığım ürün 135 TL ye buldum. ama optimum gold 145 tl buldum ve optimum aldım. içerik olarakta daha iyi ama 110 tl ye bulsaydım yine hardline alırdım ama artık hardline protein tozu kullanmayı düşünmüyorum. gerçekten aynı fiyata optimum varken bir daha bu ürünü kullanmam.saygılar.

istedikleri ürünü tercih etmek tüketicilerin en doğal hakkıdır. saygılar.

Back
Yukarı