Hardline Nutrition Vitamin Mineral 120 kapsül

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    101

ozan119

Yeni Üye
HARDLINE VITAMIN MINERAL içeriğinde bulunan;

Kullanım Şekli
Gıda takviyesi olarak, günde 1-2 porsiyon (1-2 kapsül) veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde alınmalıdır.

Eklentiler

• supp_vitaminmineral.jpg
    supp_vitaminmineral.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 1.548
boy 190 kilo 95, iki yıldır body yapıyorum. Bileklerimde ağrı vardı, bu vitamin 3-4 günde iyileştirdi. Bu ağrıyı yaklaşık 6 aydır çekiyordum. Beslenmem mükemmele yakın diyebilirim, buna rağmen eksikleri tamamlayan bir ürün.

bu resimde yanlış galiba çünkü üründe mesela b12 vitamini % 5.000 var b6 vit %3.000 civarı 1 servis 2 tab.

allah allah bendeki sahtemi acaba supplementin üstünde öyle yazıyo :( fşşş

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:38 ----------

b1 %3500 b2 % 3100 küsür yazıyo ne iş ya acaba:(

Bu iste gariplik var

Hardline'in Vitamin-Mineral karisimi tabletlerini aldim, ancak icindeki maddelerin degerleri cok garip. Standart multivitamin kompleklerindeki gibi günlük ihtiyacin %100'ünü karsilamiyor. Garip yüzdeler var, mesela 1 tablet günlük ihtiyacin %2500 'ini iceren B12 vitamini (25mcg) iceriyor. Benzer sekilde B1 ve B2 vitaminlerinin günlük ihtiyaci karsilama oranlari %1000-1500. Cok fazla degil mi bu oranlar? Minerallere gelince onlar az miktarlarda. Garip bir bilesim bana göre.

Asagida ayrintili icerik var:

http://******/har...minmineral.jpg

Siz ne dersiniz bu konuda? Destek olsun diye almistim, arada sirada kullanmak icin, ancak simdi icmeye cekiniyorum. Haftada en fazla 1 kere aliyorum.

al al o bi ara üretimden kalkmış sonra yeniden gelmiş aldığın orjinal sadece bu int. de güncellenmemiş bendekide aynı seninki gibi

Tamam da ben bu degerlerin normal olup olmadigini soruyorum. Standart bir multivitamin kompleksi degil bu. Bazi vitaminlerin miktari cok fazla. Zarari olur mu?

al al o bi ara üretimden kalkmış sonra yeniden gelmiş aldığın orjinal sadece bu int. de güncellenmemiş bendekide aynı seninki gibi

ben kullanıyorum sanırım iki hafta kadar oldu gayet memnunum b vitaminleri kas yapımında çok önemli oldugu için fazla fazla koymuşlar özellikle b12 ve b6 ayrıca vitaminler enerji üretimindede kullanılırlar. bunun yanında çinko(Zinc) ayrı güzellikteki bi madde enerjinizin yanında gücünüzüde arttırıyor (yan etki olarak cinsel aktiviteyide arttırıyor) ancak sizin pek oralı olmamanız gerek :D enerjiyi salona saklamalısınız :D:D:D

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

sonuç olarak geyet iyi bi ürün olmuş :)

ben kullanıyorum sanırım iki hafta kadar oldu gayet memnunum b vitaminleri kas yapımında çok önemli oldugu için fazla fazla koymuşlar özellikle b12 ve b6 ayrıca vitaminler enerji üretimindede kullanılırlar. bunun yanında çinko(Zinc) ayrı güzellikteki bi madde enerjinizin yanında gücünüzüde arttırıyor (yan etki olarak cinsel aktiviteyide arttırıyor) ancak sizin pek oralı olmamanız gerek :D enerjiyi salona saklamalısınız :D:D:D

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

sonuç olarak geyet iyi bi ürün olmuş :)

Bende düzenli olarak kullanmaya başladım bu ürünü ve çok memnunum.

Cinsel aktiviteyi arttırmaya gelince, sadece bu amaçla bile satılsa gideri var, bu artık yan etkiyi geçti bildiğim direk etki ediyor. Bilemiyorum belkide bende böyle bir etki yaptı ama açık söyleyeyim kullanmadığınız zamanki cinsel aktivite x2 :)

Birde bu üründe bir ara verme süresi sözkonusumudur. 1 ay kullan 1 ay dur gibi, yoksa sürekli kullanılabilirmi

bunlar şişirme yorumlar mıdır arkadaşlar ? fiyatı bu kadar düşük bir üründen cidden bu kadar fayda gördünüz mü ? hemde hardline ?

hardline olunca ne oluyor ? bende bu ürünü daha dün bitirdim.bundan öncede biotech one a day kullanıyordum.kullanılabilir bir ürün bence tavsiye ederim.kullanırken az çok faydasını görüyorsunuz.vitamin ürünü bu bir performans arttırıcı değil.sonuçta animal pak kullanmıyorsunuz..

hardline olunca ne oluyor ? bende bu ürünü daha dün bitirdim.bundan öncede biotech one a day kullanıyordum.kullanılabilir bir ürün bence tavsiye ederim.kullanırken az çok faydasını görüyorsunuz.vitamin ürünü bu bir performans arttırıcı değil.sonuçta animal pak kullanmıyorsunuz..

hardline tartışmasına girmeyelim o konu hiç açılmasın :) . bende anavite kullanıyorum şu an.bu ürünün belirgin olarak ne etkisini gördün onu merak ediyorum fiyatı iyi çünkü

attıktan belirli bir süre sonra biraz karıncalanma. tabi bu herkeste görülmeyebilir. onun dışında kilo vermeye baglı sararma vardı.birde ben creatin vs nox ürünlerini hiç ara vermeden kullanıyorum.talimatlara pek uymuyorum.insanlar sararmamın geçtiğini söylüyorlar.içerğine bakınca gelişime de katkısı oldugu yönünde yorumlarım var kas içi yenilenmeyi arttırıyor.beslenmem ve supp. iyi enerjiğim o yüzden. zaten bana herkes geliştiğimi söylüyor yola durmadan devam yani :) anavite iyi ama ben yinede animal pak alıcam

Bence hata yapmıyorsun. Creatine uzun vadeli kullanılabilir. Kastaki satürasyonu koruduğun sürece devam ediyor zaten etkisi.

Nox veya Preworkout ürünlerinde ise içeriğindeki maddeler yüzünden tolerans gelişebilir. Onları cycle etmek etkisini arttırabilir.

Bence hata yapmıyorsun. Creatine uzun vadeli kullanılabilir. Kastaki satürasyonu koruduğun sürece devam ediyor zaten etkisi.

Nox veya Preworkout ürünlerinde ise içeriğindeki maddeler yüzünden tolerans gelişebilir. Onları cycle etmek etkisini arttırabilir.

evet sevgili extravaganza haklısın zaten son aldıgım vapor gibi bir pwo danda etki alamadım moralim bozuldu.malum ögrenciyiz paramız boşa gitti :) artık ara vereceğim ve kolay kolay muscletech almayacagım(tr ye gelenlerden :) )

Back
Yukarı