Hardline progainer için kullanım tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F50
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

F50

Üye
selamlar... arkadaşlar ben hardline progainer 4.5 kg liginden aldım. kullanım şekli konusunda yardımcı olurmusunuz? örnegin sabah ögle aksam antremandan sonra alsam yani nasıl yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum

bide böyle yazıyor üstünde :1 porsiyon (170 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.

yalnız ben bu 170 gr mı nasıl ölçecegim ki içinden ölçüm için birşey çıkmadı. Birde anlamadıgım öğünlerden sonra diyor ama günde 1-2 porsiyon diyor. zaten günde 3-4 öğün var 1-2 porsiyonu geçiyor. acaba 1-2 porsiyonu ögünlere bölerek mi alın demeye çalışşmışlar

Son düzenleme:
2. mesaj iptal arkadaşlar taa en dibe koymuşlar ölçeği buldum.:) yalnız bide ben mesajlarımı editleyemiyor o yüzden üst üste 3 tane mesaj atmk zorunda kaldım kusura bakmayın.

bu mesajı cevaplarsanız çok sevinirim. şimdi 1 porsiyon 500 ml süt ile karışacak ama heralde bunu tek ögünde almayacagım. öğünlere bölerek içecegim anlaşılan fakat bu karışımı yaptıgım an hemen mi tüketmeliyim yoksa buzdolabında saklayarak öğün öğün mü kullanmalıyım

Son düzenleme:
Back
Yukarı