Hardline progainer kombinesi seti aldim .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manken
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

manken

Üye
Hardline progainer kombinesi seti aldim . Içinde ;

hardline progainer 4.5 kg
hardline arginine 120 kapsul
hardline saw palmetto

spora yenı basladım
bunların kullanımı nasıl yardımcı olurmusunuz yani 3ünün karısımını nasıl ayarlamam lazım ne zaman hangısını almalıyım sımdıden tsk'ler hocalarm..

hardline progainer 4.5 kg akşam 6dan sonra almaman gereken bir ürün. Arada kaçırdığın bir öğün varsa o zaman yağsız sütle veya yarımyağlıyla 1 büyük ölçek kadar alabilirsin. Çok zayıfsan kilo alma sorunun varsa 2ye çıkart. Yağlıysan zayıflamak istiyorsan hiç kullanma.

hardline arginine 120 kapsul Antrenmandan önce 5 gram yatmadan 5 gram olarak al. Bir kapsül kaç gram bilmiyorum ama hardline ürünlerinde katakulli olur. Üzerine 200 tablet yazarlar tablet yarım gram olur sonra tutup 10 tane içmen gerekir. Tamamen kandırmaca. Umarım öyle gramajı düşük tablet değildir.

saw palmetto hiç bilmiyorum.
hardline saw palmetto

hardline progainer 4.5 kg akşam 6dan sonra almaman gereken bir ürün. Arada kaçırdığın bir öğün varsa o zaman yağsız sütle veya yarımyağlıyla 1 büyük ölçek kadar alabilirsin. Çok zayıfsan kilo alma sorunun varsa 2ye çıkart. Yağlıysan zayıflamak istiyorsan hiç kullanma.

hardline arginine 120 kapsul Antrenmandan önce 5 gram yatmadan 5 gram olarak al. Bir kapsül kaç gram bilmiyorum ama hardline ürünlerinde katakulli olur. Üzerine 200 tablet yazarlar tablet yarım gram olur sonra tutup 10 tane içmen gerekir. Tamamen kandırmaca. Umarım öyle gramajı düşük tablet değildir.

saw palmetto hiç bilmiyorum.
hardline saw palmetto

hocam tsk ederım zayıfım bence 1,86 boy 78 kilo

Back
Yukarı