HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Hangi dozlarda ve nasıl kullanmam gerektiği konusunda bir fikri olan hala yok mu?:) - Hergün 1 bölge çalıştırıyorum - haftada 6 gün idman. Pazar günleri OFF..

Bu resimler ürünün gerçekten özensiz ve saçmasapan bir şekilde paketlendiğini kanıtlamış gerçekten.Arakdaşım hardline türkiyede paketleniyor boya kutusuna bile koyuyor olabilirler içinden nesquik çıkar falan filan diyordu bunlara rağmen almayı düşünüyodum bu fotoğraflar güvenimi kırmadı desem yalan olur
Ya dün alacaktım burdaki yazınızı gördüm araştırırken dikkatimi çekti. çevremdeki insanlar hardline ürünlerini kullanıyorlar zaten tavsiye onlar etti banada. ilkdefa kullanacam bende aklıma takıldı bugün aradım firmayı öyle birşeyin olduğunu baskı sırasında oluşuşan hatadan bu sıkıntının olduğunu söyledirler.Müşterilere giden ürünler haric hepsinin etikelerindeki yalnışlığı düzeltip yeni etiketler ile satışa tekrar sunuldugunu söylediler bu sadece çileklide olmuş. Benim içimi rahatlatılar isterseniz sizde arayın.

Tadı süper ama kullanıp verim alan arkadaşlardan nasıl kullandıkları konusunda yardım istiyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben ürünü aldımda ölçek ayarından anlamadım ölçekde 60 cc yazıyo buda 60 gr denk geliyo hardline aradım ölçek tamamen dolucak dediler ama kulanılması gereken mikdar 44gr onu nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim . Bide çikolatalı aldım suyla içiyorum tadında bi sıkıntı yok halleyimsi bi tadı var :D

arkadas tat cok onemli benim icin

en son cilekli aldim tadi super

protein oranı inanılmaz %85

analiz ettirmeyide planlıyorum en yakın fırsaatta :)

birde bu resim eski ilk baştaki

Abi ben ürünü aldımda ölçek ayarından anlamadım ölçekde 60 cc yazıyo buda 60 gr denk geliyo hardline aradım ölçek tamamen dolucak dediler ama kulanılması gereken mikdar 44gr onu nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim . Bide çikolatalı aldım suyla içiyorum tadında bi sıkıntı yok halleyimsi bi tadı var :D
60 cc 60grama denk gelmiyor. Yaklaşık 100ml protein tozu 45 grama denk geliyor. Iki ölçek döktüğün zaman kapta 100ml ye karşılık gelecektir.

Kısacası iki ölçek tam 44 45 gram yani 1 porsiyon ediyor. Ölçek silme ve tam dolu olacak şekilde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

60 cc 60grama denk gelmiyor. Yaklaşık 100ml protein tozu 45 grama denk geliyor. Iki ölçek döktüğün zaman kapta 100ml ye karşılık gelecektir.

Kısacası iki ölçek tam 44 45 gram yani 1 porsiyon ediyor. Ölçek silme ve tam dolu olacak şekilde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam anladım teşekkür ederim çok sağol :)

çikolata aramolası dün elime ulaştı ve bugün antremandan hemen sonra içtim. ilk izlenim olarak tadı bana kalırsa o kadar güzel değil; yavan bir tadı var. ancak içerik bakımından oldukça zengin. ben bir(1) porsiyonu yani iki(2) ölçek tozu su ile kullandım ve karıştırmada bir sorun yaşamadım; kolayca karıştı, ama biraz köpürme yaptı.

Günde 4 ölçek kullanıyorum antrenman gününde. Off günde 2 ölçek kullanıyorum. Bu fazla mi hala bu konuda suphelerim var biri bana yardimci olsun.

Icinden cikan olcekten 2 tane doldurup sutle iciyorum tadı mukemmel topaklanma kopurmede yok icerik cok dolu performans birazda antrenmanla alakalı ama weider kullandim en az onun kadar iyi sabahları ozellikte vazgecilmez tadım oldu

arkadaşlar emin olmak için soruyorum optimum whey gibi değil mi bu üründe kana hızlı karışan whey protein değil mi buda ??

şimdiye kadar bir multıpower bır gasparı nutrıtıon kullandım faydalarını gordum.Ama hardlıne basarılı bır performan sergılemıs 1 hafta sonra sıparısını verıcem bence gayet ıyı dubaı malı ıcıp ıcmedıgımız gıbı bır soru ısaretıde kalmaz aklımızda.

merhaba ürünü kullanmaya başlayalı 1 ay kadar oldu.yavaş yavaş etki görmeye başladım ama biraz daha beklemeli asıl etksi için tad harika içerik 10 numara.Benim sorum ise bende bu ürünle birlikle 500 gr lık kreatinde var yakında kullanmayı düşünüyorum ama bunun içinde de kreatin var.ben kreatini yükleme şeklinde değilde normal şekilde günde 5 gr dan alacağım.forumlarda kreatinin sabah ac karnına alınması gerektiği söylenmiş ben sabahları değilde öğlen falan alsam olur mu? birde idman yaptığım günler kreatin kullanmama gerek var mı? ayrıca içinde kreatin bulunan komplex amino asitim de var.sizce kreatini sabah değilde öğlen saatlerinde tok karnına alsam bir şey fark eder mi birde idman günlerinde kullanmalımıyım?
Sağlıcakla kalın......

arkadaşlar emin olmak için soruyorum optimum whey gibi değil mi bu üründe kana hızlı karışan whey protein değil mi buda ??
Aynı özelliklere sahip..
Günde 4 ölçek kullanıyorum antrenman gününde. Off günde 2 ölçek kullanıyorum. Bu fazla mi hala bu konuda suphelerim var biri bana yardimci olsun.

Off gün için 1 ölçek sabah kalkar kalkmaz daha iyi olur, ON günlerde bende 2 porsiyon kullanıyorum. 1 antreman öncesi porsiyon - 1 sonrası şeklinde. :)

Ben gıda mühendisi ile konuştum oradaki hanım efendi on günlerde 2 porsiyon off günlerde kullanmak zorunda değilsiniz ama 1 porsiyon kullanabilirsiniz dedi

Back
Yukarı