Ya dün alacaktım burdaki yazınızı gördüm araştırırken dikkatimi çekti. çevremdeki insanlar hardline ürünlerini kullanıyorlar zaten tavsiye onlar etti banada. ilkdefa kullanacam bende aklıma takıldı bugün aradım firmayı öyle birşeyin olduğunu baskı sırasında oluşuşan hatadan bu sıkıntının olduğunu söyledirler.Müşterilere giden ürünler haric hepsinin etikelerindeki yalnışlığı düzeltip yeni etiketler ile satışa tekrar sunuldugunu söylediler bu sadece çileklide olmuş. Benim içimi rahatlatılar isterseniz sizde arayın.Bu resimler ürünün gerçekten özensiz ve saçmasapan bir şekilde paketlendiğini kanıtlamış gerçekten.Arakdaşım hardline türkiyede paketleniyor boya kutusuna bile koyuyor olabilirler içinden nesquik çıkar falan filan diyordu bunlara rağmen almayı düşünüyodum bu fotoğraflar güvenimi kırmadı desem yalan olur
Sanırım bu ürünü kullandınız su ölçeği hakkında bilgi verirmisiniz ?arkadas tat cok onemli benim icin
en son cilekli aldim tadi super
protein oranı inanılmaz %85
analiz ettirmeyide planlıyorum en yakın fırsaatta
birde bu resim eski ilk baştaki
Sanırım bu ürünü kullandınız su ölçeği hakkında bilgi verirmisiniz ?
60 cc 60grama denk gelmiyor. Yaklaşık 100ml protein tozu 45 grama denk geliyor. Iki ölçek döktüğün zaman kapta 100ml ye karşılık gelecektir.Abi ben ürünü aldımda ölçek ayarından anlamadım ölçekde 60 cc yazıyo buda 60 gr denk geliyo hardline aradım ölçek tamamen dolucak dediler ama kulanılması gereken mikdar 44gr onu nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim . Bide çikolatalı aldım suyla içiyorum tadında bi sıkıntı yok halleyimsi bi tadı var![]()
tamam anladım teşekkür ederim çok sağol60 cc 60grama denk gelmiyor. Yaklaşık 100ml protein tozu 45 grama denk geliyor. Iki ölçek döktüğün zaman kapta 100ml ye karşılık gelecektir.
Kısacası iki ölçek tam 44 45 gram yani 1 porsiyon ediyor. Ölçek silme ve tam dolu olacak şekilde.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı özelliklere sahip..arkadaşlar emin olmak için soruyorum optimum whey gibi değil mi bu üründe kana hızlı karışan whey protein değil mi buda ??
Off gün için 1 ölçek sabah kalkar kalkmaz daha iyi olur, ON günlerde bende 2 porsiyon kullanıyorum. 1 antreman öncesi porsiyon - 1 sonrası şeklinde.Günde 4 ölçek kullanıyorum antrenman gününde. Off günde 2 ölçek kullanıyorum. Bu fazla mi hala bu konuda suphelerim var biri bana yardimci olsun.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi