HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
ürün gerçekten güzel ve 2300 gram için fiyatıda iyi. bende bir kutu bitirdim baya faydasını gördüm 2.sini alacağım. herkese tavsiye ederim.

Ürünü bulk dönemi için mi tavsiye edersiniz, şayet ben bulk döneminde değilim o yüzden kilo almak istemiyorum kullanan arkadaşlardan bilgi alırsam iyi olur.

arkadaslar mrb 1yildir vg yapmaktayim 1yildir da takipteyim forumu fakat henuz uye oldum bu sporda yeniyim supplement kullanmaya yeni basladim bundan evvel gunde yarim kilo lor tuketiyordum 55 kiloydum guzel kaslandim ama bayagi da yaglandim 91kiloyum şu an.bi sure urik asit fazlaligindan bazı problemler oldu vücutta ramazanda biraz rahatladı karaciğer.dedim artık toz kullanayım bu urunden iki parti aldim 4,6kg ediyor.tadı güzel bi servis antreman sonrası içtim 1litre sütle bi de sabah aynı 1litre daha içindeki kreatinden mi kaynaklı bilmiyorum vücutta aşırı ısınma var ve feci su içiyorum hâlâ tatlı tatlı da kaşınıyor çalıştığım kas grupları. ama çok hafif tadı sanki sütün içine birşey atmamışım gibi çikolata tadı fakat başka birşey yok gibi.iki kapak tek porsiyon ediyor dolu dolu toz gözüküyor sütle karıştırınca puf sanki whey protein suda erir mi çözünürmü ondan mı öyle koyu bir reyha kıvam hissedemedim o yönden bi tatmin olamadım etkisiz olacak gibi henüz gelişme görmek için erken ama bilmiyorum panik yaptım biraz diğer tozlar da tadı öyle mi acaba

Optimum alırım derken bu ürün aklımı çeldi ancak
" 1 servisinde 35.3gram Protein, 7900mg BCAA, 5000mg Glutamin öncüsü ve 3000mg Kreatin Monohidrat içerir" diyor

bir servisini iki ölçek (44 gram) olarak belirtmişken ürün sayfasında nasıl oluyor da 35 gram protein 9 gram bcaa 3 gram creatine 5 gram glutamine öncüsü olabilir ya mantıklı biri açıklasın lütfen?

ürünü kullanırken saçlarında dökülme hissine kapılan var mı ? Saçlarımın ön tarafında hafifde olsa bir açılma olucakmış gibi geliyor devam edip etmemekte kararsız kaldım yarısı bitti ürünün benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum açıkçası kuruntu yapıyor da olabilirim duh Irsi de olabilir ama gene de önlem almakta fayda var açıkçası kel kalmaktan korkmuyo diğilim :lol:

ürünün kalitesine gelirsek ürünün etkisini gördüm aşırı bir güç artışı olmasa da gözle görülür bir artış oldu

Kardeşim bu durumu sadece sen düşünüyor değilsin :)

Hardline Whey 3matrix + Shaker | Supplementler.com

Aşağıya in yorumları oku,arkadaşlarda saçlarının döküldüğünü iddaa ediyor.

O.N GOLD alırken oysa bir anda aklımı çelmişti bu ürün.

Ama saç dökülüyor şikayeti çok fazla vazgeçtim...

Saç dökülmesi değil de sivilce problemi baş gösterdi bende biraz gelişme açısından müthiş yine çatır çatır yırtılmaya başladı koltuk altından göğüslere omuzlara heryerimde güç artışınıda hissettim presslerin hepsinde

Bu Üründen önce Musletech Nitrotech ve Musletech Performance kullandım şu anda hardline whey 3matrix az birşey kaldı ne saçta dökülme ne sivilce problemi bence her bireyde farklı reaksiyon gösterebilir

ben 1 hafte önce temin ettim 1 kutu çilekli aldım ürün değerleri güzel genel itibariyla hardline ürünlerine antipati besleyen çok kişi var şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Şurubumsu bir tadı var onu belirtmem gerek.

ARkadaşları sakın bu ürünü alıp hata yapmayın ben bu ürünüde normal protein tozunuda aldım bildiginiz içerken ara ara kusuyorum acaba sorun bende mi dedim arkadaşlarımada içirdim hepsinde aynı şey oldu bazı yerlerde tadı çok güzel gibi şeyler yazıyolar onlara güvenerek aldım ama berbat bi ürün tad olarak içegine bi şey diyemem cidden iyi bi içeriği var ama umarım o iğrenç tadına deger

Sevgili Araba35 ürünü kullanırken kustunuz sonra kendinizden şüphe edip arkadaşlarınıza içirdiniz hepsini kusturdunuz :)

Ürünü bende kullandım diğer protein tozları gibi standart bir tadı var .Kullanıcıda içerken bir problem yaratmıyor.

Sizin ürün belki sahtedir belki güneşli ve nemli bir ortamda kalmıştır yada ürünün ambalajında deformasyon olmuş hava ile temas etmiştir vs vs...

Hardline Whey 3 Matrix Çilek Aroma Rengi ve Kokusu

Hardline Whey 3 Matrix Çilek Aroma Rengi ve Kokusu bana hiç de çilekli gibi gelmedi.
Uzun süredir ON Gold Kullanıyorum ilkkez bir türk firmasına destek vermek istedim.

Kokusu muz vanilya gibi.Rengide açık sarı.Birkaç fotoğraf koyucam rengi anlayabilmeniz için.
Diğer kullanan arkadaşlarda beni bu konuda bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Sahte değildir umarım.Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaslar urunu yaklasik birkac gun once aldim.Cikolatali olandan.Simdiye kadar sivilce,gaz yapma vs hicbirsey olmadi fakat birkac gundur kullanmama ragmen cok baymaya basladi tadi.Icerken gercekten zorlanmaya basladim.Cok sekerli gibi geldi bana.Icimi rahat gelmedi.herkesin damak tadi ayridir tabi.Bunu icilir hale nasil getirebilirim acaba?kutusunda yazdigi gibi kullaniyorum.200ml suya 2 olcek antreman 30dk oncesi ve bitiminde hemen.sabahlarida kalkinca ac karna...muz falanmi eklesem ne yapsam ki bilemedim...

Arkadaslar urunu yaklasik birkac gun once aldim.Cikolatali olandan.Simdiye kadar sivilce,gaz yapma vs hicbirsey olmadi fakat birkac gundur kullanmama ragmen cok baymaya basladi tadi.Icerken gercekten zorlanmaya basladim.Cok sekerli gibi geldi bana.Icimi rahat gelmedi.herkesin damak tadi ayridir tabi.Bunu icilir hale nasil getirebilirim acaba?kutusunda yazdigi gibi kullaniyorum.200ml suya 2 olcek antreman 30dk oncesi ve bitiminde hemen.sabahlarida kalkinca ac karna...muz falanmi eklesem ne yapsam ki bilemedim...

Anladığım kadarıyla günde 3 servis (6 ölçek) kullanıyorsun. Buda 112 gram protein eder.Fazlasıyla abartı.Kesinlikli bunu 1 servise indirmeni onuda antreman sonrası kullanmanı tavsiye ediyorum.

Forumu kurcala.(!)

Cevap icin tesekkur..fakat gunde 3 olcek kullanmiyorum.gunde 1 olcek.sadece antrenman gunlerinde 2 olcek.antrenmandan once ve sonra.ama tadi cidden hosuma gitmedi.cok yogun bir tadi var.keske cileklisini alsaymisim.

Hardline Whey 3 Matrix Çilek Aroma Rengi ve Kokusu bana hiç de çilekli gibi gelmedi.
Uzun süredir ON Gold Kullanıyorum ilkkez bir türk firmasına destek vermek istedim.

Kokusu muz vanilya gibi.Rengide açık sarı.Birkaç fotoğraf koyucam rengi anlayabilmeniz için.
Diğer kullanan arkadaşlarda beni bu konuda bilgilendirebilirse çok sevinirim.

Sahte değildir umarım.Cevaplarınızı bekliyorum.

Ürünün sahte kardeşim.
Kutusunda yazan değerler yanlış.
Gerçeği ve değerleri budur.
phpThumb.php

Ürünün sahte kardeşim.
Kutusunda yazan değerler yanlış.
Gerçeği ve değerleri budur.
resim-312.jpg&w=&h=

dostum çok kesin konuşuyorsun ancak daha önceki postlarda ürünün çileklisi ile çikolatalısı arasında değer farkı olduğu söylenmiş.

edit: sayfa 9 post 121'e bakarsan görebilirsin yine de yarın hardline'ı arayacağım.

Son düzenleme:
dostum çok kesin konuşuyorsun ancak daha önceki postlarda ürünün çileklisi ile çikolatalısı arasında değer farkı olduğu söylenmiş.

edit: sayfa 9 post 121'e bakarsan görebilirsin yine de yarın hardline'ı arayacağım.

Yani olabilir doğrudur.
Kutunun üstündeki değerleri görünce direk aklıma sahtedir geldi.
O zaman çilekli alalım madem aynı fiyat.
Fakat bu kadar fark yaparmı ?
Çileklisinde
37.600 mg protein.
8,400 mg bcaa
5,400 mg glutamin
Çikolatasında
35.300 mg protein
7.900 mg bcaa
5.000 mg glutamin

monohidrat değerleri aynı.

Gerekli bilgiye ulaştığında,konuyu açıklarsan seviniriz.

Back
Yukarı