HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Çileklide evet protein biraz fazla ama,
ben daha önce çileklisini kullandım rengi böyle değildi.
bildiğin, pembeydi yani.
nereden aldınız siz ürünü?

supplementler.com dan bende ürünü aldım çilekli olarak aynı renk ve besin değeri oranları var şimdi e mail attım siteye eğer geri dönüş olmazsa derhal savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Çilekli olarak almıştım faturası elimde duruyor fatura ve diğer fotoğrafları atıyorum siteden derhal bilgilendirme istedim gerekli bilgiyi sadece oradan değil hardline'ın kendi sitesinden de alacağım eğer düzgün cevap alamazsam savcılağa gitmekte kararlıyım.

skbnn.jpg

https://n1309.hizliresim.com/1f/c/skbpm.jpg

https://o1309.hizliresim.com/1f/c/skbqf.jpg

https://n1309.hizliresim.com/1f/c/skcfk.png

sitenin sol hali mesajı girdiğim saat ile onlarla irtibata geçtiğim saati görebilirsiniz ve sonra sitenin kapanma saati...

Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlara soruyorum güvenilir buluyor musunuz?

Son düzenleme:
bende supplementler den aldim cikolatali..dedigim gibi benimkinin tadida cok sekerli geliyor..boyle guvenilir bir sitede bile sahte urun cikma ihtimali olabilirmi ki?pek sanmiyorum ...cikolatali kullanan arkadaslar sizinkilerdemi cok tatli?

Bahsettiğin site forumun sponsorudur.
Böyle bi kapanma olması gariptir ki Yüksel ihtimalle bu konu da silinir.
Yarın ilk iş hardline'ı bende arayacağım birkaç gündür iş dolayısıyla fırsat bulamadım.Eğer sahte ise sadece savcılıkla yetinmeyeceğime emin olabilirsin.
Avukatlar bu günler için.

bende 1 kutu aldım çikolatalısından almaz olaydım. yarısına kadar anca kullanabildim. sütlede denedim pekmezde attım içine ama o yavan tadı bir türlü düzeltemedim :)

Bahsettiğin site forumun sponsorudur.
Böyle bi kapanma olması gariptir ki Yüksel ihtimalle bu konu da silinir.
Yarın ilk iş hardline'ı bende arayacağım birkaç gündür iş dolayısıyla fırsat bulamadım.Eğer sahte ise sadece savcılıkla yetinmeyeceğime emin olabilirsin.
Avukatlar bu günler için.

Benim derdim kesinlikle kimseyi suçlamak değil kimin neyin sponsoru olduğu umurumda değil halk sağlığını hiçe sayan kişilerden nefret ederim sadece bu konuyu hardline ve supplemenler.com a e mail attım yarın ilk işim aramak olacak bu küçük bir olay değildir yetkilerden cevap bekliyorum forumdaki deneyimli arkadaşlarımdan yardım bekliyorum ben bu ürünü sahte ise atarım o dert değil ama bu işin peşini eğer bir dolandırıcılık ve sahtecilik varsa bırakmam.

olay hakkında supplementler.com ve hardline ile görüştüm ikiside kaliteli bir açıklama sundular, olay benim tez canlılığımdan ibaret sanırım. Çikolata ve çilek arasında 2 grm kadar bir fark bulunuyormuş o farktan ötürü sayısal verilerde farklılıklar olabileceğini söylediler durum budur yani üründe bir sıkıntı yok, aldığım bayilerde hiç sıkıntı yok.

Çileklide evet protein biraz fazla ama,
ben daha önce çileklisini kullandım rengi böyle değildi.
bildiğin, pembeydi yani.
nereden aldınız siz ürünü?

Bu mesajı düzeltmem lazım, az önce biten kutunun içini açtım baktım altında az miktar kalmış ama tozun rengi tam pembe değil. hafif açık pembemsi yani resimdeki ile uyuyor. sadece arkadaşın dediği gibi kokusu muzlu ve vanilyalı gibi değil, çilek kokusunu alabiliyorum. ben ürünü ilk çıktıgı zamanlarda almıştım. ondan sonra stoklar tükendi tekrar üretildi vs, belki aromada değişiklik vs yapmış olabilirler. kimseyi yanlış yönlendirmeyeyim..

Bende benzer cevapları aldım.
İçimiz rahatladı en azından.
Hardline firmasının çilekli ürünün fotolarını çekmemesi de bir eksi bence.

Bende benzer cevapları aldım.
İçimiz rahatladı en azından.
Hardline firmasının çilekli ürünün fotolarını çekmemesi de bir eksi bence.

Kesinlikle oranlardaki farklılıklar beni ürküttü ama açıkça söylim supplementler.com sitesini tebrik ediyorum e mailimden 3 saat sonra derhal irtibata geçtiler Türkiyede bu kadar hızlı müşteri hizmeti veren organizasyon yok.

Arkadaşlar konu çok uzamış.
Ben tüm alışverişimi www.supplementler.com'dan yaparım hiç bir sıkıntı yok ve son derece güvenilirdir.
@gohardorgohome ' e nin paylaştığı resmi görünce ürün sahtedir diye düşündüm çünki değerleri çikolataya göre farklı.
Sonrasında Supplementler.com - Türkiye'nin Fitness Mağazası dan birini sorup aramoyla ilgili birşey değişmez deyince dedim var bu işte birşeyler.
Bugün anladık ki çileksinin aramosı , çikolataya göre daha fazlaymış.
Bende sipariş vericektim çileksini, fakat stoklar tükenmiş.
Bu kadar telaşa neden kapıldınız anlamıyorum.
Rahat rahat kullanın ürünlerinizi.
Bu karışıklık oldu evet doğru,fakat çileksinin değerleri daha fazlaymış.
Burada hardline veya supplementler.com'u suçlamak yanlış.
@gohardorgohome ürünü kullanıp herhangi ve rahatsızlık geçirdiysen veya hiç bi etki alamadıysan ürünü aldığın yeri aramalısın.
Ürünü nerden aldın artık bilemiyorum.

Bence ürün güzel.supplementler.com un sahte satacagını da sanmıyorum.ayrıca çileklide protein oranı biraz fazla evet

Merhaba yaklaşık 1 önce bu ürünü hardline ın kendi siresinden aldım ve bir aydır kullanmıyorum. Çileklisini almıştım ben ürünü aldıktan sonra ürünün sitede satışı yapılmıyor. Bunun sebebini bilen var mı ürün neden satılmıyor artık. Bir de bu sahte ürün muhabbeti nedir anlayamadım. Kendi sitesinden aldığım bir ürünün sahte olma ihtimali var mı. Ürün suya ya da süte karıştırıldığında pembemsi bir renk alıyor. Tadında çilek aroması hissediliyor. Çileklisi ile çikolatalısı arasında ne gibi farklılıklar var

Merhaba yaklaşık 1 önce bu ürünü hardline ın kendi siresinden aldım ve bir aydır kullanmıyorum. Çileklisini almıştım ben ürünü aldıktan sonra ürünün sitede satışı yapılmıyor. Bunun sebebini bilen var mı ürün neden satılmıyor artık. Bir de bu sahte ürün muhabbeti nedir anlayamadım. Kendi sitesinden aldığım bir ürünün sahte olma ihtimali var mı. Ürün suya ya da süte karıştırıldığında pembemsi bir renk alıyor. Tadında çilek aroması hissediliyor. Çileklisi ile çikolatalısı arasında ne gibi farklılıklar var

Sitede şuan satışı yok çünkü ürün yoğun talepten dolayı tükenmiş durumda. Resmi facebook sayfalarında açıkladılar yakında stoklara girecekmiş. Sahte ürün olayına hiç takılma gönül rahatlığıyla kullan. Çilekli ve çikolatalı arasında sadece 1-2 gram oran farkı var.O da kayda değer bir fark değil. Damak zevkine hangisi güzel geliyorsa onu seç :)

Back
Yukarı