berkhan872
Üye
optimum ve hardline whey 3 matrix arasında kaldım sanırım optimum alıcam![]()
Optimum'da Hardline'de güzel marka Fakat stoklarda şu an hardline whey kısıtlı gibi
optimum ve hardline whey 3 matrix arasında kaldım sanırım optimum alıcam![]()
Kesinlikle almayın en azından çileklisini yarısına kadar zor tüketirsiniz mide diye birşey kalmıyor alt üst oluyorsunuz tüketmesi tam bir eziyet arkadaşlar hardline ürünlerini hep tercih ederim ama protein tozunu bir daha kesinlikle almıycağım yararını hissediyorsunuz orası ayrı ama tüketmesi çok güç gerçekten eziyet gibi![]()
Ürünü Kötülemeden Önce Şikayetlerini Söylesen Daha Makbule Geçicek Senden Başka Kullananlarda Var Hiçbirinden Bu Tür Bir Önyargı Görmedim
Siz protein takviyesi bcca glutamin alıyorsunuz vücudunuza, eğer böyle şeyleri takacaksanız yok midem bulandı yok kustum yok sahte yok çakma geçin bunları be .. ben sizlere her markette bulabileceğiniz çilekli süt veye nesquik tavsiye edeyim o zaman içimi gerçekten keyifli ve güzeldir gidin onları tüketin... kimseninde kafasını karıştırmayın .. daha ilk kez protein shake içiyorsunuz yorum yapıyorsunuz...
Önceki Yorumlardada Kusan Midesi Bulanan Olmuş İnceleseydin Anlardın Kardeş Tek Ben Değilim Gerçektende İğrenç Tadı Tüketmesi Çok Güç Direk Kafaya Dikiyorum Anca Öle Farklı Marka Kullanan Arkadaşlarım Var Optimum Gold Whey Double Çikolata Ben Onun Tozdan 2 ölçek Aldım O Benim Tozdan Sanki Nesquik İçiyordum Arkadaşım Kusmak İstediğini Söyledi Ama Etkisini Optimumdan Daha Çok Hisettiğinide Ekledi Ürünün Etkisi 10 Üzerinden 9 Alır Ama Tad 1 Puan Bile Veremiyorum Bu Benim Görüşüm Saygılarımla ...
arkadaşlar bir sitede 135.80 tl ye alabilirsiniz havale eft yapılırsa geçerli kargo ücretsiz üstelik.