HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
onu biliyorumda şimdi biri 2300 biri 908 gram ama oraya takılmadım değil ya hemde baya takıldım toza öyle 2. 3. kutuya para vermek istemiyorum aslında vallaha çok kararsız kaldım :D

Ben şu an optimum gold standart kullanıyorum bitmek üzere ama açıkçası çok faydasını görmedim gibi.Şimdi bu ürünü sipariş vermek istiyorum ama arada kaldım yinede.Bu ürün optimum dan daha mı iyi acaba.Hem fiyat olarak daha pahalı hemde servis sayısı daha az

hardline hammaddelerini tüm markaların aldığı yerden aldığını açıkladı bu kadar kuşkucu davranmayın bence hardline de güzel bir marka ;) kullanmanı tavsiye ederim

Hardline ham maddelerini nereden alıyormuş benim imzadaki linke bakmanızı tavsiye ederim.
Kaan protein tozundan ne gibi bir beklentin vardıda çok faydasını göremedin ?
Şahsi görüşüm bu ürün optimumdan iyi değil ikisi arasında tercih yapacak olsam hardline almazdım.(Fiyat ve servis sayısı açısından bakıyorum olaya marka kötülemek gibi bir amacım yok )

Sn.Pena bende yanlış hatırlamıyorsam hardline nın facebook sayfasındaki yöneticiden aldığım bilgi buydu yani abd ürünlerinin hammaddesiyle bizim aldığımız yer aynı diyolardı

Hardline ham maddelerini nereden alıyormuş benim imzadaki linke bakmanızı tavsiye ederim.
Kaan protein tozundan ne gibi bir beklentin vardıda çok faydasını göremedin ?
Şahsi görüşüm bu ürün optimumdan iyi değil ikisi arasında tercih yapacak olsam hardline almazdım.(Fiyat ve servis sayısı açısından bakıyorum olaya marka kötülemek gibi bir amacım yok )
Elbette ki bir mucize beklemiyorum bu ürünlerden.Ben sadece spordan kullandım.Günde tek sefer.Bana çok katkı sağladığını düşünmedim sadece.hardline arada kalmamdaki sebeb içerik farkı var gibi.Ama fiyat performans olarak servis sayısı açısında daha avantajlı olduğu aşikar zaten.

İlk kutumun bitmesine az kaldı. İlk kullanmaya başladığımdaki kilo ve güç artışı eskisi gibi yok. Ama sanırım bunun sebebi önceden antrenman öncesi de bir servis kullanıyordum,kreatinden olsa gerek diye düşünüyorum. Artık sabahları alıyorum antrenman öncesi yerine. Bu kutu bittikten sonra kreatin ve proteini ayrı ayrı mı alsam spordan önce kreatin alabilmek için yoksa tekrar aynı ürünü mü alsam karar veremedim.

Merhaba arkadaşlar;

Ürün hakkında tamamen kreatin bazlı bir kaç sorum olacak. Ben şu an da Hardline Progainer 5000g kullanıyorum ve ürünüm bitmek üzere. Bitince Hardline Whey 3 MATRİX kullanmayı düşünüyorum. Fakat Kreatin'in böbrek ve karaciğer bazlı olduğunu okumuştum. Progainer da kutunun arkasında 1 porsyon da 2500mg kreatin mevcut olduğu yazıyor. 3 Matrix'te ise servis başına 3000mg diyor. Bunu sormamın sebebi, belki aranızda da zaman zaman böbrek taşı veya kumu döken olmuştur ve bunu yaşamanın ne demek olduğunu bilirler. Ben progainer da böyle bir sorun yaşamadım, fakat 3 Matrix'te ki fazladan 500mg bunu tetikler mi bilmiyorum ve korkuyorum. Özellikle böbrek kum & taş sorunu olupta kullanan arkadaşlar varsa ya da herhangi bir bilgisi olan arkadaşlar varsa, verecekleri cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Ben hem Whey 3 Matrix hem de Gaspari Kreatini aynı anda kullanıyorum. Tozların içinde ki kreatin kalitesine pek güvenmiyorum çünkü.

Bugün 2300 gr çikolata aromalı ürünü elime geçti ilk deneme olarak tadını pek beğenmedim açıkçası :) Ultimate prostar muz aromalıdan sonra bunun tadı çok yoğun geldi. Ama daha önce ki mesajlarımda da söylediğim gibi supplementleri tadı için değil besin değerleri için içiyoruz :)

Arkadaş ürünün kullanımı orta seviye için sabah 2 ölçek antremandan sonra 2 ölçek yazıyor. Fakat kreatin içeriğinden dolayı antreamandan önce ve antreamandan sonra 2şer ölçek şeklinde kullanmak istiyorum. Sizce nasıl olur?

Ya da şöyle kullansak olurmu acaba 1 ölçek sabah 1 ölçek ant. önce 2 ölçek ant. sonra sabah ve ant. öncesi whey proteine fazla ihtiyaç olmuyor ana öğünler sayesinde, bu yüzden bölüp kullansak nasıl olur ?

Arkadaş ürünün kullanımı orta seviye için sabah 2 ölçek antremandan sonra 2 ölçek yazıyor. Fakat kreatin içeriğinden dolayı antreamandan önce ve antreamandan sonra 2şer ölçek şeklinde kullanmak istiyorum. Sizce nasıl olur?
İçinde kreatin miktarı yükleme yapmak için değil zaten kullanabilirsin[DOUBLEPOST=1388687726][/DOUBLEPOST]
Ya da şöyle kullansak olurmu acaba 1 ölçek sabah 1 ölçek ant. önce 2 ölçek ant. sonra sabah ve ant. öncesi whey proteine fazla ihtiyaç olmuyor ana öğünler sayesinde, bu yüzden bölüp kullansak nasıl olur ?
şimdi tam olarak anlayamadım ana öğünler sayesinde ihtiyaç olmuyor demişsin ama sabah alsak olurmu demişsin anlayamadım yanş

whey 3 matrix çikolatalıda çilekliye göre protein az ama amino asit değerleri yüksek, çileklide ise protein fazla ama amino asit düşük bu nasıl bi orantı???????

Ürünü yeni aldım, bu ilk protein tozum ama kullanım şekli bana normal gelmedi.
Antremandan önce 2 ölçek, sonrasında 2 ölçek (44gr) ve 200ml su veya süt ile yazıyor. 200ml, 44gr için çok az değil mi ?

Kullanan arkadaşlar Ultimate Prostar ile bu ürün arasında kaldım. Artık son kararımı vereceğim. Bana kesinlikle bu ürünü öneriyor musunuz. Birinci öncelik etkiye göre sonra da tada göre bana fikirlerinizi sunarmısınız.

öncelikle etki sana bağlı kardeşim sadece supplementlere güvenmemek gerekiyor. düzenli beslenme , antreman + toz tamamlar

Back
Yukarı