HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
Arkadaslar karın ve bel cevresinde yaglanma yaparmı canım cıktı karın egzersizlerinde yaglanmaını istemiyorum kafaya koydum karın kaslarımı cıkartacamda .d

1Aylık calısmamdır p90x sagolsun artık hacim kazanmak istiyorum

Önerirmisiniz bana bu ürünü

SONRA
WjvZL.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/01/09/WjvZL.jpg

ÖNCE

DyNuf.jpg

Son düzenleme:
Yağı , karbonhidratı az. Aşırı protein alırsan vücut fizyolojik olarak onu yağa çevirip depolar böyle bir şey yapmazsan şayet karın ve bel çevresinde yağ yapmak gibi bir durum söz konusu olmaz tabi bildiğim kadarıyla. Fotoğraflarına baktım bence hacim kazanmak amaçlı kullanabilirsin tavsiye edebilirim.

Spor yapan kisinin ortalama almasi gereken protein degeri vucut agirligi - vucudun yag iceren kilosu * 1.8 dir.

Bu da dogal olarak alinmasi cok guc bir rakam degildir.

Ornek verecek olursak 84 kiloyum, %16 yag oranim var, 84 - 13.44 * 1.8 = 127 gram protein almak yeterli olacaktir. Anabolik steroid kullanmayan biri olarak, bunu dogal yollardan almak o kadar kolay ki :)

Ben de pek cok dogal sporcu gibi Bu degerin %20 den fazlasinin supplementasyon ile karsilanmamasi gerektigini soyleyecegim.

2 olcek protein zaten 60 gram civari eder ki Zaten almam gereken besinin %50 sini protein tozundan alirsam, bu isi birakayim.

Bizler cogumuz 100 - 110 kilo anabolik kullanan kisiler degiliz %12-13 yag kutlesiyle ki 2 olcek alalim.

Eger sizde supplement saticisi degilseniz gelin olaya akli selim yaklasin.

Şurda bir düzeltme yapıyım Kişinin günlük alması gereken protein hesabınızda yanlış var. Yazarken yanlış yazmışsınız gözünüzden kaçtı heralde :) Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir .düzgünü şöyle olacaktı

Vücut ağırlığı - vücudun yağ içeren kilosu. Çıkan sonucun 1.8 ile çarpımı
75 kilo birisi 15 kilo yağ oranına sahip mesela. 75-15=60
60x1.8 = 108 gr denk geliyor.

Şurda bir düzeltme yapıyım Kişinin günlük alması gereken protein hesabınızda yanlış var. Yazarken yanlış yazmışsınız gözünüzden kaçtı heralde :) Bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir .düzgünü şöyle olacaktı

Vücut ağırlığı - vücudun yağ içeren kilosu. Çıkan sonucun 1.8 ile çarpımı
75 kilo birisi 15 kilo yağ oranına sahip mesela. 75-15=60
60x1.8 = 108 gr denk geliyor.
bu hesapta bazı yanlışlıklar var tam olarak böyle değil.

bu hesapta bazı yanlışlıklar var tam olarak böyle değil.

Yanlışlık nerede ? Benim dediim yanlışlık brhmcr işlemi yan yana yazmış

Vücut ağırlığı- yağ kütlesi*1.8 yazmış. Önce çıkarmış sonra çarpmış. Çarpma işlemi önce yapılır o zaman yanlış sonuç geliyor :)[DOUBLEPOST=1390129068][/DOUBLEPOST]Vücut kilosu- Yag içeren kilo. sonra

Çıkan sonuç * 1.8

Yanlışlık nerede ? Benim dediim yanlışlık brhmcr işlemi yan yana yazmış

Vücut ağırlığı- yağ kütlesi*1.8 yazmış. Önce çıkarmış sonra çarpmış. Çarpma işlemi önce yapılır o zaman yanlış sonuç geliyor :)[DOUBLEPOST=1390129068][/DOUBLEPOST]Vücut kilosu- Yag içeren kilo. sonra

Çıkan sonuç * 1.8
eğer sporcu çok yüksek yağ kütlesine sahip değilse (yani obez değilse) yağ kütesini çıkarmana gerek yok. sporcu 70 kg ise yağ oranı normal düzeydeyse ve başlangıç seviyesindeyse kilo* 1,5 yani 70*1,5=105gr protein alması yeterlidir. bu 1,5 lik oran idman seviyesi ve kas kütlesine göre 1,8-2 ve 2,5grama kadar çıkabilir.

neden böyle düşünüyorsunuz ?
Hardline'ın 2011 ve 2012 yılında hammadde ithalatı yaptığı ülkeleri araştırın. 2013 yılındaki ithalat raporları elime ulaşır ulaşmaz onlarıda forumda paylaşıcam. Ben karalamak istemiyorum araştırın kararı objektif olarak kendiniz verin.

Hardline'ın 2011 ve 2012 yılında hammadde ithalatı yaptığı ülkeleri araştırın. 2013 yılındaki ithalat raporları elime ulaşır ulaşmaz onlarıda forumda paylaşıcam. Ben karalamak istemiyorum araştırın kararı objektif olarak kendiniz verin.

Her ürünün hammaddesi farklidir. 2011 ve 2012 de hammaddelerini aldigi ulke çin. Ama protein tozu icin hammaddeyi nerden aldigini aciklamadi. 2013 de ise amerikadan almişti diye hatirliyorum. Oyle aciklama yaptilar.Bu ûründe 2013 de cikti zaten . Kaldi ki 2011 ve 2012 de protein tozunun hammaddesini aldigi ulkeyi aciklamamisti zaten.

Her ürünün hammaddesi farklidir. 2011 ve 2012 de hammaddelerini aldigi ulke çin. Ama protein tozu icin hammaddeyi nerden aldigini aciklamadi. 2013 de ise amerikadan almişti diye hatirliyorum. Oyle aciklama yaptilar.Bu ûründe 2013 de cikti zaten . Kaldi ki 2011 ve 2012 de protein tozunun hammaddesini aldigi ulkeyi aciklamamisti zaten.
O yıllarda protein tozunu nerden ithal ettiğini neden açıklamadı buda kuşku verici zaten. 2013 verileri geldiğinde herşey belli olur. Hardline firmasının açıklamasından çok devletin verilerini dikkate alırım. Eğer gerçekten 2013'te protein tozu ihtiyacını amerika ve muadili ülkelerden ithal ettğini öğrenirsem bu markayı desteklerim.

HARDLINE HAMMADDE TEDARİĞİ yandaki yaziya tiklayarak bakabilirler merak edenler

Hardline markasinin sevilmemesinin sebebi aslen şudur ; türkiyeye yurtdişindan gelen supplementlerin disbritorü olmasi. Bu sebeple pahaliya geliyor urünler. Forumda arastirdigima göre eskiden sporcular yurtdışından ucuz supplement siparis edebiliyorlarmis ama hardline bunu engelledi kendi disbritör oldugundan.

Hardline ürünlerine bendde pek sıcak bakmıyorum pek iyi ùrünleri yok. Fakat bu ürün gerçekten çok iyi bir ürün içerikten anlaşilıyor zaten. Whey 3 matrix yerine optimum gold alin diyen arkadaşlar var fiyat performans içerik bakimindan. Fakat sadece gördüğünü söylüyor bu arkadaslar. Whey 3 matriz ve optimhm gold performans haricinda aynı gibidir.

Optjmumda 77 servis var servis başina 24 gr protein 77x24=1848 gr protein eder.
Hardline 52 servis var servis başina 35 gr protein 52x35=1820 gr protein

Hardline hem daha ucuz hemde iceriginde kreatin bcaa açisindan daha iyi bence. Objektif bakacak olursak

Evet eskiden yurtdışından iherb.com, bodybuilding.com vs. gibi sitelerden yarı fiyatına supplement alabiliyoduk. Hatta bazen kampanya ve promosyonlarla beraber bu maliyet 3 te 1e yakın maliyete kadar düşebiliyodu. Düşünsenize 150 tl vericeğiniz bi ürün genel maliyetle 60-65tl gibi bi rakamla alınabiliyordu. Disbritorler saolsun bu imkanı elimizden aldılar ve ondan sonra yurtiçindeki supplement fiyatlarıda iyice uçtu. Ben bu markaya tamamen objektif bakıyorum ön yargılı değilim. Ama açıklamaları çok şeffaf değil, ben hammaddeyi şurdan alıyorum işte resmi belgesi şeklinde bi açıklama yapabilir ama yapamıyor.

O yıllarda protein tozunu nerden ithal ettiğini neden açıklamadı buda kuşku verici zaten. 2013 verileri geldiğinde herşey belli olur. Hardline firmasının açıklamasından çok devletin verilerini dikkate alırım. Eğer gerçekten 2013'te protein tozu ihtiyacını amerika ve muadili ülkelerden ithal ettğini öğrenirsem bu markayı desteklerim.
proteini hammadde olarak ithal ettiyse onu besin destekleri listesinde göremezsin. Besin desteği ithalat listeleri hazır kutulanmış suplemetleri içerir. hardline Bipro dünyanın sayılı tozlarındandır çok kalitelidir.

proteini hammadde olarak ithal ettiyse onu besin destekleri listesinde göremezsin. Besin desteği ithalat listeleri hazır kutulanmış suplemetleri içerir. hardline Bipro dünyanın sayılı tozlarındandır çok kalitelidir.
Sayın Geforce ben besin desteği ithalat listelerine bakmıyorum. Hammadde ve proses edilmemiş madde ithalatına bakıyorum, o listelerde protein tozlarıda mevcut fakat hardline ve kavi gıda adına kayıt bulamadım. Bide bikaç sorum olucak:
1. Bipro çok kaliteli tamam ama Whey3 Matrix'in yüze kaçı Bipro?
2. Whey 3 Matrix 5lbs 150tl, Bipro 5lbs kaç para haberiniz varmı?

neden böyle düşünüyorsunuz ?
zaten çoğu şeyi arkadaş açıklamış bunun yanında ben pek fazla katkı sağladığını düşünmüyorum.Daha önce multipower ve optimum kullandım fakat sonuçları böyle değildi.Ürünü kullanmadan önce sıkı bir araştırma yaptımda aldım fakat gereksiz.Üstelik kutunun önünde farklı protein değeri arkasında farklı protein değeri yazması beni zaten kıllandırdı,şimdi sakın bana içeriklerine göre değişiyor demesin hiçbir markanın değişmiyorda bunun mu değişiyor hemde bu kadar tartışılan sıkıntılı bir markanın.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çilekli olanını ve antrenman düzeyime göre iyi etki ettiğini düşünüyorum, tavsiye ederim.

Sayın Geforce ben besin desteği ithalat listelerine bakmıyorum. Hammadde ve proses edilmemiş madde ithalatına bakıyorum, o listelerde protein tozlarıda mevcut fakat hardline ve kavi gıda adına kayıt bulamadım. Bide bikaç sorum olucak:
1. Bipro çok kaliteli tamam ama Whey3 Matrix'in yüze kaçı Bipro?
2. Whey 3 Matrix 5lbs 150tl, Bipro 5lbs kaç para haberiniz varmı?
Nereden bakıyosun hammadde ithalat listesine. Benim bildiğimbu listeler aleni sergilenmiyor. Senin baktığın kutulanmış whey tozları kraft torbada gelen kutulanmamış hammadde tozlar senin baktığın listede olmaz.Hardlineda whey tozunu kraft olarak alıp burada kutulatıyor. Bilgi sahibi olmadan fikir belirtmeyin.

Back
Yukarı