HardLine Whey 3 MATRİX

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeachBoy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 314 63,1%
  • Orta karar

Votes: 138 27,7%
  • Basarisiz

Votes: 46 9,2%

• Total voters
    498
illa 2 ölçek alınacak diye kanunname yayınlanmadıya :) . Ölçekle kafana göre istediğin kadar al kullan . İster yarım ölçek al ister bir istersen iki ölçek al.

Ben Wheymatrix çikolatalı kullanıyorum, spor salonunda yapılan ölçümlerden anlaşılan işe yaradığı, tadını da seviyorum sadece suya katarak içmeme rağmen. Ölçek konusunda bilgili değildim, her idmandan sonra bir kaşık alıyordum(67 cc olduğunu yeni öğrendim)

Protein kullanma günü ve faydası/zararını şirket doktoru ile konuştum, spor yaptığın günler haricinde alma, spor yaptığın günler de spordan hemen sonra alabilirsin dedi, saf aminoasit olduğu için spordan sonra kaslar bunları çeker, fazlası da idrar yoluyla atılır o yüzden kullandığın günler de bol su iç ki, fazlası vücuttan kolay atılabilsin dedi, çünkü tek zararı kullanılamayanı vücuttan atarken böbrekleri zorlaması. Herhangi bir zararı yok yani dozunda kullanıldığında.
ölçümden işe yaradığımı ciddimisin sen yada bu tarz yazan arkadaslar ciddimi şaka yapıyorsunuz heralde

kesin mi bilgi böyle cok cabuk bitecege benzio 52 porsyon cıkmadan

Ürünün servis miktarı iki ölçek yani 44 gram.
Ürünün protein değeri %80. Yani 1 gramında 0.8g protein bulunuyor.
1.5 ölçek kullanırsan 33 gram toz kullanmış olursun.
33 x 0.8 = 26.4 gram protein.
Ürün toplamda 2300 gram.
2300 / 33 = 69-70 servis.

Bu ürünü hardline glutapure ile birlikte kullanmamın sakıncası var mıdır ? Yoksa glutamini protein tozu bitince mi kullanayım arkadaşlar ne dersiniz

İdmandan önce 2 ölçek idmandan sora 2 ölçek gıda mühendisi ile konuştum dağıtıcı firmanın ama kadın sonuçta doktor değil

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfiks cekemeyen ben 2 hafta sonra cat cut barfiks cektirmemi sagladi kullanmasaydim yine ayni sonuca ulasabilirmiydim pek sanmiyorum. Ayrica tadi guzel de bunun tatsiz tuzsuz olani yokmu normalde seker ve turevleri kullanmiyorum asiri tatli geldi.

Gttigidiyordan 25tl indirim çeki mesajı aldıktan sonra direk 159tl lik bu ürünü sipariş verdim, bana 134tlye gelmiş olacak.Ürünün tadını(cilekli sipariş verdim) vesaire yazacağım buraya kullandıktan sonra.Ama sırf çikolatalı protein tozlarından hafif sıkıldıgım icin 1-2 aylık mola vermek amacı ile optimum ve ultimate proteinlerimi dolabımda saklayıp bu ürün bittikten sonra onlara devam edeceğim.Yoksa cikolatalı protein tozları ile daha fazla idare edemeyecegim,bu cilekli ürün ara olarak iyi gelecek, cilekli ürünü cogunlukla sütle içeceğimi düsünüyorum.

Dün aldim.tadi suana kadar ictiklerimin en iyisi en icilebilir olani digerleri kusturtucak kadar kötüydü bence.ama 1 servisinde 2 olcek olunca cok yoğun oluyo tadi biraz sıkıyor.bu ay bunu deniycem bakalimm..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu protein tozunun haricinde takviye olarak BCAAA almalarını tavsiye etmem şahsen bilmem siz ne düşünürsünüz içinde 7,900 gram mevcut

bcaa yerine glutamin kullanırsanız yanında çok yararlı olacaktır kas yıkımını engellecek ve kıaslarınızı daha çabuk gelişecektir

tat konusuna değinmek istiyorum,ben çileklisini aldım bildiğimiz burger,mc deki çilekli milkshake ki süt ile beraber inanılmaz güzel oluyor su ilede güzel oluyor pek bi fark yok, ilerleyen zamandada kaç kg kas aldıricak bakalım onuda yazicam

Aynen çilekli proteini çikolatalılardan artık gına geldiği için almıştım.Antreman sonlarında yine çikolatalı protein(optimum) kullanıyorum gainerimin içerisine kattıgım ve gainerim de çikolatalı olduğu için.Fakat idmandan 1 saat 15dk önce 300ml süte 30gr hardline koyuyorum idman boyunca yavas yavas kana salınsın diye tadı çilekli süt bildiğimiz 200ml lik paketlerde 1tle satılan cilekli sütten farksız neredeyse tadı.Ben çikolatalı protein tozlarından bıkanlara veya aralarda süt ile günlük protein ihtiyacına takviye olsun diye kullanacaklara tavsiye ederim.

tozun 70cc ölçeği var kaç ölçek atmam lazım bilgisi olan varmı 70cc biraz fazla geldi bana kaç gr ma denk geliyor bilen varmı,ben 1 ölçek atıyorum sadece

Back
Yukarı