HAVLU ATTIM :(

Herkese Merhaba
Bu sporu 9 aydır yapıyorum. Vücut tipim 12 de 12 mezomorf. kilom 83 boyum 188 cm.
Ben 2 aydır hiç ilerleme kaydedemedim. hele kollarım durdu başlamadan 30 cm di başladım 36.5 oldu ve bir tık ilerleme olmadı 3 aydır artık bunalıma giricem diye korkuyorum aşırı taktım buna lütfen yardım edin gelişimi nasıl tekrar başlatabilirim ?:(:(:(

NOT: Salon arkadaşım vücud gelişmeyi durdurunca bi serum sayesinde tekrar sınırın kalktığını söyledi tek kullanımlık 200 250 tl civarı bu doğrumu ?

Herkese Merhaba
Bu sporu 9 aydır yapıyorum. Vücut tipim 12 de 12 mezomorf. kilom 83 boyum 188 cm.
Ben 2 aydır hiç ilerleme kaydedemedim. hele kollarım durdu başlamadan 30 cm di başladım 36.5 oldu ve bir tık ilerleme olmadı 3 aydır artık bunalıma giricem diye korkuyorum aşırı taktım buna lütfen yardım edin gelişimi nasıl tekrar başlatabilirim ?:(:(:(

NOT: Salon arkadaşım vücud gelişmeyi durdurunca bi serum sayesinde tekrar sınırın kalktığını söyledi tek kullanımlık 200 250 tl civarı bu doğrumu ?
Salon arkadaşını boşver.

Günlük yediklerine 200-300 kalori daha ekle. Antrenman programın nasıl?

Salon arkadaşını boşver.

Günlük yediklerine 200-300 kalori daha ekle. Antrenman programın nasıl?

Pazartesi:
göğüs
dumbell press
incline bench
decline bench
dumbell fly

pazu
barla çekiş
dumbell çekiç
dumbell bükme
konsantre

Çarşamba:
sırt :
kablolu enseye çekiş
barla karnına çekiş
kablolu oturarak karnına çekiş
dumblell çekiş
deadlift

arka kol
barla alnını indirme
kablolu itme
iple itme
dips

cuma:
bacak
leg press
squat
iç dış bacak
arka bacak
buzağı

omuz
dumbell press
önde dumbell kaldırma
yanda dumbell açma
dizi bükerek yanlara dumbell açma (arka omuz)
enseden askeri press
trapezius içinde barı yukarı çekme

cumartesi
pazu aynıları

arka kol aynıları

Serum mu?o neymis oyle steroit falan galiba.ne oldugu belirsiz seylerden uzak durmalisin.gelismenin yavaslamasi normal,yapman gereken antrenman seviyesini ve beslenmeyi arttirmak.kisacasi hardcore takil biraz.

Vücut tipi diye bir şey yoktur savaş cebeci bir videosunda cok yanlış bilinen bir doğruyu açıklamıştır . onun dışında gelişimin durması normaldir ilk basta en fazla gelişim olur sonraları yavaşlar

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Kilo almaya bak. 1 - 2 kilo aldığında bile ölçülerde fark olacaktır.

Pazartesi:
göğüs
dumbell press
incline bench
decline bench
dumbell fly

pazu
barla çekiş
dumbell çekiç
dumbell bükme
konsantre

Çarşamba:
sırt :
kablolu enseye çekiş
barla karnına çekiş
kablolu oturarak karnına çekiş
dumblell çekiş
deadlift

arka kol
barla alnını indirme
kablolu itme
iple itme
dips

cuma:
bacak
leg press
squat
iç dış bacak
arka bacak
buzağı

omuz
dumbell press
önde dumbell kaldırma
yanda dumbell açma
dizi bükerek yanlara dumbell açma (arka omuz)
enseden askeri press
trapezius içinde barı yukarı çekme

cumartesi
pazu aynıları

arka kol aynıları

Antrenman planin kötü.

Bu kadar fazla egz. yapmana gerek yok.

Pazartesi/Carsamba/Cuma

Squat veya Legpress
Benchpress
Deadlift
Overheadpress

2er set 5-8rep böyle calis. +Close grip palm up ekliyebilirsin

Antrenman planin kötü.

Pazartesi/Carsamba/Cuma

Squat veya Legpress
Benchpress
Deadlift
Overheadpress

Antrenman planin kötü.

Pazartesi/Carsamba/Cuma

Squat veya Legpress
Benchpress
Deadlift
Overheadpress

Ama bu çok az değilmi ben küçük kas grubu başına 3 hareket büyük kas grubu başına 4 hareket 10-8 tekrar 3 set yapıyorum

Ama bu çok az değilmi ben küçük kas grubu başına 3 hareket büyük kas grubu başına 4 hareket 10-8 tekrar 3 set yapıyorum
Az değil. 188 boy 83 kilo henüz yeni başlayan aşamasında olduğunu gösteriyor. Bu aşamada yaptığın tarzda splitler en hızlı ilerleme yolu değil. Yediklerini arttırıp programına aynen devam edersen gelişirsiz, gelişmezsin değil ama haftada 3 gün temel hareketleri tekrarlayacağın bir program seni daha hızlı ilerletir. Yazdığın program daha ileri seviye, belli bir kas kütlesine erişmiş ve bunu şekillendirmek isteyen sporcular için iyidir, senin için değil.

Az değil. 188 boy 83 kilo henüz yeni başlayan aşamasında olduğunu gösteriyor. Bu aşamada yaptığın tarzda splitler en hızlı ilerleme yolu değil. Yediklerini arttırıp programına aynen devam edersen gelişirsiz, gelişmezsin değil ama haftada 3 gün temel hareketleri tekrarlayacağın bir program seni daha hızlı ilerletir. Yazdığın program daha ileri seviye, belli bir kas kütlesine erişmiş ve bunu şekillendirmek isteyen sporcular için iyidir, senin için değil.
peki nasıl çalışmalıyım benim için önerecek bir programın varmı ? yardım eder misin ?

Back
Yukarı